Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Boginka26

Z poczwarki w motyla. Metamorfoza czas start!

Polecane posty

Gość olka700
no tak dokladnie trzeba to zm ienic a co do diety to chyba jest opis na topiku dabrowskeij

Gość lilalai
ja tam lubie bluznic nie mam zamiaru przestac nie bede udawac kogos kim nie jestem :) rozbawilo mnie ze chcecie na sile zmieniac cos czego nie trzeba , no sorry zeby stac sie bardziej powazną po co jak tyle jest szaarych ludzi

zastanawiałam się jeszcze nad liczeniem kalorii...bo tak teraz sobie siedze i mój mąż przyniósł jakąś wode i tak patrzę a tu w szklance tej wody jest 250kcal;/

Gość olka700
mysle nad octem jabłkowym pilyscie kiedys?

Gość kaskada24
do postu wyżej o zmienianiu się - ja nie chcę zmieniać tego, kim jestem w żadnym wypadku :) Po prostu czasem muszę się powstrzymywać od moich żartów, bo już mi trochę w życiu napsuły, a kilka osób nawet się na mnie obraziło - łącznie z moim szefem :P Zresztą już byłym szefem. Zawsze uwielbiałam się śmiać i to się nigdy nie zmieni :) Czasem jednak niektóre żarty są nie na miejscu i przeginam :P

Gość 178cm75kg
Jadłospis Dąbrowskiej jest gdzies w necie,ale to taki przykładowy,najlepiej samemu wymyslać ;p A co do tych wód smakowych,to trzeba uważać.. ja teraz wlaśnie piję wodę o smaku mango,ale jest bez cukru,w szklance ma 5 kcal Ale ja nie lubię liczyć kalorii,na dłuższą metę,to jest męczące.

Gość 178cm75kg
a co do gotowanych owoców,pieczonych itp , to jest zabijanie witamin,które mają w sobie,taki owoc lub warzywo,traci wszystko co ma w sobie cenne,dlatego też powstało dużo diet opartych na tzw surowiźnie. Czyli im wiecej surowych ,tym lepiej ;) No i po ugotowaniu coś się dzieje z IG , nie robi dobrze na sylwetkę. No ale tylko przeczytałam o tym,pewna nie jestem ;p

Gość 178cm75kg
jasne ;) lepsze to ,niż jakiś baton albo zupka chińska ;D

Gość 178cm75kg
jutro chyba zrobię sobie gar bigosu dietetycznego haha xD coś mnie ochota naszła ;D pewnie zniknie cały w jeden dzień ;p

Gość 178cm75kg
same otręby są fee ;D radze robić sobie z nich bułeczki albo tosty ;) pycha ;D

Gość olka700
jadlam takie na dukanie -fakt pycha

Gość 178cm75kg
http://forum.dieta-dukan.pl/viewtopic.php?f=12&t=73 jeszcze z diety Dukana Pamiętam, ze jadłam je codziennie rano,byłam najedzona do końca lekcji ;P a jakie pyszne,lepsze niż prawdziwy chleb.Dzięki nim w sumie nie ciągnęło mnie do pieczywa na Dukanie ;)

Gość 178cm75kg
ja też tak myślałam,dopóki nie poznałam przepisów Dukana hehe ;) Możesz dodac też do nich trochę chudego twarogu,będa smakowały jak z serem żółtym ;P

Gość 178cm75kg
ja płatków nie jadam jak się odchudzam,więc nie mam pojęcia :D ogólnie chyba nie sa polecane osobom odchudzającym