Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Boginka26

Z poczwarki w motyla. Metamorfoza czas start!

Polecane posty

Gość 178cm75kg
Na szczęście śnieg już topnieje ;) Co tak cicho u Was dziewczyny ;) ? Mam nadzieję, że nie przerwałyście dietowania ? Dziś nagiełam zasady mojej diety i wypiłam dwie szklanki dietetycznej coli.. ;/ ale musiałam coś słodkiego w siebie wlać,bo bym zwariowała ;D opowiadać co tam u Was!! ;*

Już się spowiadam :P. U mnie dzisiaj jakieś 570 kalorii grzecznego jedzonka i planuję zrobić w lutym kolejny tatuaż, czyli już 4 do kolekcji hehe. Bo ja jakoś kocham tatuaże, ale jedynie czarno białe :) Z moim u znajomych byłam dzisiaj i stwierdziłam, że jak będę mieć dzieci, to będę się do nich z większą miłością zwracała, niż koleżanka u której byliśmy...Na szczęście ojca mają dzieci miłego. Jutro na cały dzionek jestem zajęta, bo muszę iść do kościoła i do roboty :)

Witam! Ja dzisiaj do roboty 12-20 :). Moje menu: 2 wasy z szynką- 100 jabłko- 70 jogurt 0%- 115 pierś z kurczaka gotowana i buraczki- 200 Czyli 485 kalorii :) Doskwiera mi uczucie zimna i zmęczenia i wkurza mnie to troszeczkę. Jak ja zimna nie znoszę!!!

Ja to wczoraj zaszalałam troche...cały dzień 2 mandarynki,o 18 2 małe kawałki pizzy, i 2 piwka,myślę że w 1000kcal się zmieściłam, czuje się troche słaba :/ muszę zainwestować w jakieś witaminki chyba żeby uzupełnić niedobory :)

Gość 178cm75kg
Hejka ;) Ciesze się, że przetrwałyście i nie zostanę sama ;) Co do witaminek,bardzo polecam pić codziennie żeń-szeń w tabletkach musujących do picia.Nie dość, że dostarcza witamin,to humor poprawia się bardzo,ma się dużo energii,po prostu jak go piłam ,stała się szczęśliwsza ;) Nie wiem czego to zasługa,ale warto ;) Biorę też kompleks witamin na włosy,cerę i paznokcie ,zawiera też drożdże i pokrzywę. Warto wzmacniac się witaminami,a już zwłaszcza na diecie. Mam takie pytanko do Was,poleciłybyście jakiś dobry krem dla cery tłustej lub mieszanej ? Nie chcę kupować na ślepo ,a już na moją twarz patrzeć nie mogę,wszędzie te wypryski .. ;/

witam! mnie choroba caly czas trzyma, nic nie dziala. Wczoraj moge powiedziec, ze osiagnelam sukces, bo nie zjadlam ani jednej kostki czekolady, a to naprawde wyczyn z mojej strony. Na obiad zjadlam tez gotowane warzywa na parze i grilowana piers z kurczaka. kolacji nie jadlam, bo zapomnialam :) 178cm75kg: sprobuj moze przezucic sie na naturalna pielegnacje. Ja tez odkad pamietam mialam problem z cera, mnostwo wypryskow, a odkad stosuje naturalna pielegnacje moj stan cery sie poprawil.

Gość 178cm75kg
a co to jest ta naturalna pielęgnacja konkretnie? ;)

ja stosuje z alterra, do kupienia tylko w rossmanie, jest tani i nawet ten nawilżający jest bardzo lekkiej konsystencji,cera mi się po nim znacznie poprawiła.Polecam jeszcze z perfekty matujący,tylko trzeba uważać żeby kupić z Q10 a nie z retinolem bo mają identyczne słoiczki a ten z retinolem jest tłusty.

zastanawiam się nad jakąś dietą od jutra...bo fakt-jem mało,ale nie dietetycznie:/ muszę to zmienić...zastanawiałam się nad czymś takim żeby jednego dnia jeść tylko jeden produkt,np w poniedziałek jabłka i cały dzień tylko jabłka...,we wtorek np. kasze,myślicie że to dobry pomysł?:)

178cm75kg: prponuje zakupic mydło aleppo do mycia twarzy ( eiele osob go stosuje i sobie bardzo chwali), ja sama takze takie stosuje i cera naprawde jest w lepszym stanie, a tradzik mialam juz ponad 10 lat. Krem powinien byc bez parafiny, bo ona bardzo zapycha. ja stosuje krem, ktory sobie sama zrobilam (takie hobby), a czasami zamast kremu stosuje roztwor kw. hialuronowego i olejku z pestek arbuza. kosmetyki z alterry sa dobre, ale niestety dostepne tylko w Polsce. warto poczytac w internecie jest mnostwo informacji na temat naturalnej pielegnacji. ja sobie chwale ( przedewszystkim tez zmienilam puder na mineralny i moja cera bardzoa tym zyskala).

Uffff... Mam taki misz masz że zapomniałam coś tutaj napisać. Do tej pory trzymałam się świetnie jednak starczyły odwiedziny u ojca... On jest jak stereotypowa babcia... Ja już nie mogę (skurczyłam sobie żołądek odchudzaniem) a on we mnie jeszcze wpycha. Jest mi teraz niedobrze, brzuch mam jak balon i poniekąd czuję się tak, jakbym zawiodła... Zjadłam za dużo... Ale z drugiej strony mało kiedy u niego jestem... Ale usprawiedliwia mnie to, ze byłam na zakupach i zrobiłam sobie zapasy wasy, wafli ryżowych, otrębów owsianych, musli... Od jutra już żadnych usprawiedliwień! Trzeba się ostro za siebie zabrać... W końcu 1 lutego jadę na przysięgę swojego przyszłego męża^^ Musze jakoś wyglądać;d Obiecał mi kupic duuuuużego misia za zarobione tam pieniądze, żebym tak bardzo za nim nie tęskniła i miała się do kogo przytulać :) No ale wracając do tematu... Więcej ograniczeń (chyba zaczne też wyrzucać połowę obiadów które mama mi szykuje... Ja np naszykuję sobie rano trochę kaszy, ona po kryjomu mi dorzuca 2 tyle i myśli, że się nie zorientuję... A mnie mdli od takich ilości. Tym bardziej, że nie jestem za chuda i trochę ciała mam. Piję głównie wodę, czasem herbatę ze słodzikiem jak mi zimno. Dziennie łykam tabletki wspomagające metabolizm 'Linea'. Jeśli czujecie się głodne, polecam namoczyć wieczorem w małej ilości mleka otręby i zostawić do rana. Napęcznieją i ładnie brzuszek zapełniają :) Do twarzy już wcześniej wspominałam: krem z Eveline. Nawilżająco matujący. Naprawdę świetny! Grunt to nawilżenie ;) Poza tym staram się dziennie zapewnić sobie trochę ruchu. Albo praca, albo spacerek do babci mojego pana

Gratuluje laseczka i nie łam się...Jeden wypad jakiegoś hardcore z wagą ci nie zrobi. U mnie na szczęście wiedzą, że nie ma mocnych by zachęcić mnie do jedzenia jak mam dietę. Obojętnie do czego...nie zjem i już :P Spacery są zarąbiste bo podkręcają metabolizm. Ja zaziębiona jestem niestety i mam okres na dodatek :/ Dzisiaj być może spotkanie z koleżankami na mieście i wizyta w bibliotece :P

Gość Mow za siebie
Heh glupie baby. A co to da jak bedziesz chuda? Nic to nie zmienia, tak na prawde.

Co to da? Przede wszystkim będę czuć się dobrze we własnym ciele i pokażę sobie samej, że się da. Uważam, że lepiej już rozpocząć dietę, niż narzekać jakim się jest brzydkim i tłustym a nic z tym nie robić...

Owszem...zgadzam się że wygląd nie jest jakimś priorytetem, ale przecież lekkie podreperowanie siebie jest myślę okej. Najbardziej liczy się nasz charakterek i to co mamy w głowie...bo to o wiele ciężej jest zmienić. Jednak dla własnego samopoczucia JA chcę schudnąć i chudnę :)

ja się zgłaszam postanowienia: 5 kg w dół olejowanie włosów zapuszczanie włosów ( na razie mam za zapięcie od stanika) odżywka Rewitalash na rzęsy (podtrzymanie efektu)

Gość anaana1988-80
Hej można się przyłączyć :'( mam poważny problem ważę 80 kg 5 lat temu ważyłam 59 kg przy wzroście 173 cm wtedy było dobrze ale teraz jest lipa :( poza tym podejrzewam że moje nawyki żywieniowe doprowadziły do zakwaszenia mojego organizmu: bolą mnie stawy ścięgna mam problemy z zasypianiem i problemy z koncentracją. potrzebuje wsparcia bo jest lipa

Gość anaana1988-80
Hej można się przyłączyć :'( mam poważny problem ważę 80 kg 5 lat temu ważyłam 59 kg przy wzroście 173 cm wtedy było dobrze ale teraz jest lipa :( poza tym podejrzewam że moje nawyki żywieniowe doprowadziły do zakwaszenia mojego organizmu: bolą mnie stawy ścięgna mam problemy z zasypianiem i problemy z koncentracją. potrzebuje wsparcia bo jest lipa

Gość 178cm75kg
anaana1988-80 : Z tego,co piszesz wynika, że potrzebujesz diety odchudzająco-uzdrawiającej. Ja obecnie taką właśnie stosuję.Jest to dieta Ewy Dąbrowskiej (warzywno-owocowa ). Chudnie się na niej dużo,ale przede wszystkim leczy ona prawie wszystkie schorzenia , te które widać gołym okiem,jak również te ,które są ukryte i niewidoczne. Myślę, że warto pomęczyć się 6 tygodni dla zdrowia ,większej energii i lepszego nastroju ;) A co do tego hejtera , psychologiem nie jestem,ale po takim tekście już mogę stwierdzić, że jest to kobieta otyła,której nie udało się schudnąć i teraz za wszelką cenę próbuje zatruwac zycie innym odchudzającym.Coś w stylu " mi się nie udało,to Tobie też się nie uda" Żałosne ;]

Gość anaana1988-80
zawsze trzeba próbować schudnąć. a po co? jak to po co dla siebie. nawet sobie nie zdawałam sprawy jak byłam sprawna fizycznie gdy byłam lżejsza o 20 kg rzeczy które kiedyś nie sprawiały mi problemu dziś są niekiedy nie do przejścia. codzienne czynności, sport i sex gdy jest sie szczuplejszym dają o wiele więcej satysfakcji no i oczywiście zakupy. ach ciuch !!!!!!!!!!!!!!!! 178cm75kg napisz jak masz na imię i podpowiedz koleżance jakie zasady są na twojej diecie?? ja ma na imię Ania :)

Gość 178cm75kg
anaana : Ja mam na imię Asia,mam 20 lat - bardzo mi miło ;) Startuję z wagi około 75 kg ,czuję, że schudłam już duzo przez ten tydzień , spodnie są luźniejsze,brzuch płaski ,także na bank wytrwam te 6 tygodni ;) Podaję Ci linka ,tu sa zawarte wszystkie informacje odnośnie tej diety,przeczytaj wszystko ;) http://ewadabrowska.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=2&Itemid=10&lang=pl

Gość anaana1988-80
no cóż zacznę od jutra bo dziś już jadłam wędlinę mam nadzieję że wytrzymam. bedzie ciężko bo jestem mięsożercą ale spróbuje

Jak wrócę dziś do domu, to może i ja się skusze na tą dietę? Warzywno-owocowa brzmi pysznie :D A otręby owsiane wychodzą mi już bokiem... Naprawdę ;x Ale trzymam się bo mam jasny cel, który chcę osiągnąć. 8 kg to nie dużo, ale zmiana będzie widoczna. Poza tym nie chcę przesadzić :)

Gość anaana1988-80
dzięki ten ostatni post jest dużo jaśniejszy od jutra spróbuje :)

Gość 178cm75kg
ja własnie też jestem mięsożercą.Do tego chlebożercą,ziemniakożercą i w ogóle strasznym obżartuchem ;d Na tej dietce miałam kryzys w 4 dniu ,miałam ochotę na coś innego,ale za to piątego dnia czułam się taka szczęśliwa,pełna energii.Zupełnie inaczej się już czuję,jak nowa osoba ;) Taka lekka,szczupła - mimo, że to pierwszy tydzień i pewna siebie ;) Z mojej strony,bardzo polecam tą dietę ;) Choć na początku nie wierzyłam, że wytrzymam nawet kilka dni ;p Ale jeśli potrafi się wyczarować z tych warzyw jakieś pyszne zupy,sałatki ,bigos np ,to nie ma bata żeby nie wytrwać ;) Życze powodzenia ;*

Gość anaana1988-80
hej żyje tu ktoś jak tam już po obiedzie kolacji???

Witam. Ja dzisiaj grzecznie, aczkolwiek szlag mnie trafia bo przeziębiona jestem jak diabli i mam gorączkę. Na dodatek dowiaduję się, co osoba, którą jako tako szanowałam o mnie gada. Ale jestem kawał wrednej suki i ta osoba drooogo mi za to zapłaci.