Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maravilha

Mieszka ktos w Wolfsburgu? - Niemcy? ewentualnie gdzies w poblizu?

Polecane posty

Gość cieżko widzę ten wasz wyjazd
albo mi się wydaje, albo napisałaś na którymś temacie, że w ostatnim miesiącu tyle wydałąś na żarcie :) ale to było jakiś czas temu

mieszkanie beda mu zalatwiac z firmy - tak dokladnie to jeszcze nic nie wiemy, wczoraj dopiero sie dowiedzielismy ze jest na liscie - 5ciu z jego ekipy wyjezdza, pozostali zostana zwolnieni.. - tak sobie teraz tutaj radza z kryzysem Na dniach maja miec spotkanie i dokladnie beda omawiac wszystkie sprawy dotyczace wyjazdu i pieniedzy

w tym wieku? on ma 27 lat - stary? na studia nigdy nie jest za pozno - bajek nie opowiadam, wierzyc mi nie musisz, nie o to tutaj chodzi.. ja chce sie dowiedziec tylko jak sie tak mieszka itp

a sorry, to było 200 euro- już znalazłam :p

czyli można śmiało powiedzieć, że jedzie na "roboty przymusowe", a reszta do odstrzału... historia kołem sie toczy

nie wazne na co jedzie, wazne ze zarobi - a mieszkania juz ogladalismy, nie sa wcale takie drogie - 300-700 euro za 40-80metrow 2 pozatym skoro wyjezdzamy to nasze mieszkanie rowniez bedziemy wynajmowac -1000- 1500 euro miesiecznie

zupełnie niepotrzebnie najwyżej wymienisz cygana, na jakiegoś helmuta i też będzie fajnie... dla ciebie to chyba bez znaczenia

dla was każdy jeden jest facetem życia... młoda jesteś. faceta życia dopiero poznasz, a o cyganie radzę zapomnieć... niebawem wyeksploatują go jak niewolnika, później skończy się kasa i swoje ideały będziesz mogła schować głęboko w odbycie

mychol jestes jeszcze moze? znasz strony internetowe gdzie moglabym troche choc podszkolic niemiecki? chodzi mi o dobre strony

drogie nie ale na jedno przychodzi pewnie z 20 chetnych osob. Ja tam Wam zycze powodzenia, swiat nalezy do odwaznych. jakbys miala jakies pytania to wal do mnie smialo :)

tak oczywiscie ;) wole jednak widziec swiat w pozytywnych barwach, wiec cokolwiek bys nienapisal ja swojego zdania i tak nie zmienie - pieniadz to nie wszystko, musialabym byc idiotka zeby spierdzielic to co nas polaczylo - nie pisze o sprawach materialnych

kurcze stron nie znam.. uczylam sie jezyka w szkole od razu wiec nigdy mi nie byly potrzebne. Mysle, ze z tym bys musiala podbic na dzial 'Poza Polska' z pewnoscia sie ktos znajdzie tam kto cos poleci.

a co was połączyło? dach nad głową, czy miska ciepłej strawy? wyjaśnij proszę, bom cholernie ciekawy nie będę się śmiał. słowo honoru:D

milosc do muzyki (gral zawodowo na perkusji zanim nie zawital w Polsce na 3 lata), pasje, artystyczne dusze (ja maluje, on maluje), jego polskie problemy z polskimi rasistami, milosc do zwierzat - juz wiesz?

a ty lady nie starasz się czasami o dziecko? czy plany poszly w siną dal?

szczerze ci powiem, że nie spodziewałem się odpowiedzi na to pytanie... (+) dla Ciebie... ... idę:classic_cool: pa👄

Gość do \
weź to skomentuj jak możesz...