Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kawa ziarnista z mlekiem

Czy 30 lat u faceta to czas na dziecko?

Polecane posty

Gość znowu 10 osób pisze..,,,
nic nie zjada ktoś wykasował bo się temat zablokował ale nie było w nim nic istotnego wiec nie będę pisał drugi raz :D

Ja mam 36 lat. W swoim życiu miałem kilka kobiet. Dokładnie 4, żadna nie zaszła w ciąże bo po prostu ja nigdy nie chciałem mieć dzieci. Narazie jestem samotnym mężczyzną i nie chce dzieci, największy problem mają z tym rodzice. Ja po prostu lubię być takim wiecznym piotrusiem panem.

Gość znowu 10 osób pisze..,,,
:D

:( to smutne db 4 - wiecznym piotrusiem panem? czyli uważasz że brak chęci posiadania dziecka jest dziecinny?

Nie to miałem na myśli. Po pracy wracam do domu i idę spać. Zamawiam pizze, oglądne jakiś mecz/serial w telewizji. I tyle :) To moje życie.

to mam nadzieję że chociaż pracę masz interesującą:D powinieneś mieć kotka do pełni szczęścia;)

Tak. Ciągłe próby w teatrze są męczące oprócz tego robie studia podyplomowe. Zapisałem się na kurs jazdy konnej, ćwicze języki obce. Jeżdże na narty ja nie mam czasu na baby, seks i dzieci. Wstaje o godzinie 4, potem jade 3 godziny do teatru i tak mija dzień że o 22 jestem w domu, zjebany jak pies.

Gość sajonara
czy to prawda, że co 3 aktor jest gejem? :)