Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość recepta na pytanie

Używacie prezerwatyw w stałych związkach?

Polecane posty

Gość hormony to trucizna
i calkowite rozwalenie naturalnego cyklu ale laski sie na to godza zeby tylko miec swojego misiaczka

Gość mimi123321
Bez sensu piszecie - ze niby prezerwatywy zabieraa przyjemnosc??? Rozmawialam ze swoim chlopakiem - jemu to absolutnie nie przeszkadza, przyjemnosc jest dla niego taka sama z jak i bez. Wiec nie dramatyzujcie. Stosuje dodatkowo tabletki - bo chce miec 100 procentowa pewnosc.

Gość jest różnica z gumą a bez
koleś cię okłamał

Gość maryylkaaa
moj to powiedzial ze gumek nie lubi i koniec. bez gadania... no ale niestety dostalam takie genialne pigulki, gdzie nie moge brac ust antykoncepcji. a teraz wyjechalam i tak rzadko sie widujemy... wiec sa gumki teraz :D i on zawsze taka mine robi jak je widzi... haha

Gość OP16
mimi123321 bez sensu to ty piszesz albo gosc konczy po kilku ruchach, wiec mu "bez roznicy" Lizaka tez mozna lizac przez szklo wystawy albo papierek. 100% pewnosci nie bedziesz miec. Jedynie zblizasz ja do 100%. 100% to daje np podwiazanie nasieniowodow

Gość sdfsdfds
a co wy tak demonizujecie antykoncepcję hormonalną??? ja sie świetnie czuję po tabletkach - aż jestem zaskoczona.. gumek używaliśmy na pocztku.. Dosłownie nie odczuwam skutków ubocznych po hormonach!

Jasne że bez gumki nawet kiedy zapomnę o innej antykoncepcji. Mój facet nawet nie che słyszeć o nich:P

Jasne że bez gumki nawet kiedy zapomnę o innej antykoncepcji. Mój facet nawet nie che słyszeć o nich:P

Gość uzywalismy pare x po urodzniu
po ur drugiego dziecka ( nie chcemy wiecej ) ale to jak lizanie cukierka przez papierek. Teraz jedziemy na przerywanym. juz 2 lata sie sprawdza.

mimi123321 Ja z narzeczonym uzywamy prezerwatyw mimo iz biore tabletki. Tak jest po prostu wygodniej - sperma trafia do gumeczki i nie ma pozniej problemu z jej wyciekaniem ze mnie przeciez moze skonczyc na tobie a nie w tobie:o masakra jakas ;) my bez;)

Gość taki jeden facet 28
moja bierze tabsy ,a jak jak czuje ,że dochodze to wychodze z niej i tyle ..mysle ,ze styknie

Gość taki jeden facet 28
moja bierze tabsy ,a jak jak czuje ,że dochodze to wychodze z niej i tyle ..mysle ,ze styknie

Gość a ja nie współżyję teraz
i biorę tabsy i zaczniecie po mnie jechać? jak to sobie organizm niszczę? mam dobrane tabletki pod moje zaburzenia hormonalne i działają leczniczo

Gość kolamanola
My przez 10 lat używaliśmy gumek a teraz mam mirenę więc bez.

Gość Wielebny.,.
O Wy grzesznicy!!! Tylko same nieczyste myśli krążą Wam po głowie!!! Dla takich jak Wy brama do niebios będzie zamknięta !!!!

[zgłoś do usunięcia] a ja nie współżyję teraz i biorę tabsy i zaczniecie po mnie jechać? jak to sobie organizm niszczę? mam dobrane tabletki pod moje zaburzenia hormonalne i działają leczniczo niby czemu jechac mamy po tobie? jak sie twoje tabletki nazywaja?

Gość dziś na pomarańczowo
teraz są już dostępne tabletki również dla mężczyzn, więc jak panowie wolą bez gumek, bo mają lepsze doznania (gówno prawda, leniwi jesteście i wszystko byście zwalali na kobietę), to proszę uprzejmie, łykajcie tableteczki i można bez gumek. ja się truć nie będę dla seksu raz na tydzień/dwa, bo mniej więcej tak często to u nas wypada.

Gość mimi123321
Dla mnie to nie paranoja a idealny seks. Jestem spokojna i zrlaksowana, nie martwie sie ze tabletki moga nie zadziałac. Jest zawsze dodatkowe zabezpieczenie w postaci gumki. Mnie po prostu nie kreci sperma na moim ciele, ktorą trzeba wycierac itd. Dla mnie wygodniej jest kiedy trafia do prezerwatywy. A wy dziewczyny lubicie kiedy sperma z was wypływa albo kiedy jestescie cale nią oklejone...?

Gość Róża--@
Nie uzywam zadnego zabezpieczenia z mim mezem.

Gość mimi123321
Poza tym, mam naprawde szczery zwiazek ze swoim facetem i rozmawiamy o wszystkim-wiec bez sensu wydaje sie wasza teoria ze on mnie oklamuje. Stwierdził ze kiedy jestem wystarcajaco mokra to on nie czuje zadnej roznicy w przyjemnosci czy orgazmie. Moim zdaniem to jacys dziwni faceci wymyslaja ze nie jest im w prezerwatywie wygodnie.

Gość Róża--@
Sperma, sperma, ale chyba to najbardziej facetow kreci. Seks bez spermy to nie seks. Proste

Gość mimi123321
Roża - staracie sie o dziecko? Ja zrezygnuje z zabezpieczenia kiedy bede sie starac wlasnie o dzidziusia:)

Gość rftghjkjhgf
ta mimi to jakaś psychiczna jest. Brac tabsy i kazac chłopu gumę odziewać? paranoja. bo jej wycieka? zakłada się wkładkę higieniczną i jest spoko.

Gość Róża--@
Mi osobiscie prezerwatywa przeszkadza, wierze, ze facetowi tez. Niby sa one tak zrobione, ze ich nie czuc itd, ale chodzi o komfort psyciczny a nie same doznania. Mamy ochote to to robimy a nie latamy po gumy, haha. Nie nie... to nie dla mnie.

Gość danka045
Nigdy się jeszcze nie kochałam bez gumki :( nawet nie wiem, jak to jest - pewnie przyjemniej..?

Gość mimi123321
Heh, sperma jest - ale trafia do prezerwatywy. Przeciez jak konczy we mnie to tez nie "widzi" swojego wytrysku a przyjemnosc z tego ma taka sama.

Gość Róża--@
Mamy juz dziecko. Dwuletnia piekna coreczke o ktora staralismy sie pol roku. Od tamtej pory w ogole nie uzywamy zabezpieczenia