Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość recepta na pytanie

Używacie prezerwatyw w stałych związkach?

Polecane posty

Gość TABLETKI DO KUBŁA
ja też po 12 latach stosowania tabletek powiedziałam NIE!!! bóle głowy , brak totalny ochoty na sex i ciągłe 5 kg do zrzucenia , odkąd odstawiła hormony bez zastosowania diety zeszłam 6 kg w dół

[zgłoś do usunięcia] mimi123321 Faktycznie hormony nie sa dla Ciebie...moze zrob tak jak Ci pisalam, olicz dni plodne itd. Obliczenie dni plodnychnie wystarcza bo u wiekszosci kobiet wystapuje tzw co pare miesiecy tzwa druga owulacja i obliczanie dni nie jest w stanie ich wykluczyc...

Gość danka045
mimi123321: No pewnie, że nie paranoja. Przecież w seksie ma być pięknie dla obu stron: wrażliwa kobieta potrzebuje poczucia bezpieczeństwa, żeby poczuć się swobodnie i naprawdę się otworzyć na partnera. Więc nawet jeśli zastosuje 5 środków antykoncepcyjnych, ale dzięki temu poczuje się komfortowo, to chyba o to chodzi, nie? A jak ktoś nie rozumie, o czym mówię, to ma widocznie wrażliwość deski sedesowej, no i nie pogadamy.

Gość szczerze powiem, ze ja
jak mam kopulować w gumie, to wolę sobie sam zwalić przy kompie bez gumy, natomiast jak mam okazję dupczyć bez gumy to wogóle nie ciągnie mnie do masturbacji.

Gość danka045
szczerze powiem, ze ja: Tylko że ja nie mówię o dupczeniu, tylko o kochaniu się z partnerem.

Gość danka045
szczerze powiem, ze ja: Tylko że ja nie mówię o dupczeniu, tylko o kochaniu się z partnerem.

Danka, tu chodzi o ruchanie, tylko każdy to inaczej nazywa.

Gość mimi123321
Prezerwatywa nie ogranicza. Co to wogle za poglady. Sa mega cieniutkie i czucie jet takie samo. Jedyna roznica jest w podswiadomosci - jesli ktos lubi myslec ze wlasnie facet w nia wszedl jak go pan bog stworzył to wtedy woli bez gumki. Ja wole "z":) Masz racje danka, to daje mi poczucie bezpieczenstwa i niczym nie musze sie przejmowac podczas seksu:) To pozwala mi i mojemu partnerowi czerpac z seksu maksymalna przyjemnosc:)

szczerze powiem, ze ja: Jak już kiedyś zdarzy Ci się kochać z kobietą, do której cokolwiek czujesz, to wtedy napisz ;)

Gość danka045
A jak z tymi tabletkami dla facetów? udało się którejś namówić swojego mężczyznę, żeby spróbował?

w sumie mogę podwiązać nasieniowody, ale jak kiedys zmienię partnerkę i będzie chciała potomstwo? może schować do zamrażalnika trochę nasienia?

Gość hmmmm.........
Nie - ja używam plastrów hormonalnych dla własnej wygody i bezpieczeństwa oraz pewności. Samo zakładanie prezerwatywy bardzo mnie rozpraszało i psuło nastrój - wolę wolność.. no i w ten sposób to ja decyduję, kiedy zajdę w ciążę, a nie mój facet który chciałby już mieć dziecko. Antykoncepcja hormonalna jest dla zdrowych - to oczywiste, ale ja nie miałam raczej żadnych skutków ubocznych, a po roku stosowania, kiedy zakończył się mój poprzedni związek, przez kolejny rok miałam regularne cykle, jak nigdy wcześniej. Więc chyba to nieprawda, że hormony coś nam rozregulowują - jest dokładnie odwrotnie.

Gość GeMiNiaNi
tabletki dla facetow sa nadal w fazie badan

uwielbiam patrzec na creampie

Gość danka045
GeMiNiaNi: serio nie ma jeszcze? tyle o tym trąbili, że myślałam, że już są na rynku...

Gość a ja nie współżyję teraz
setunia, madinette na razie, po kolejnych badaniach się okaże czy potrzebuję czegoś mocniejszego (mam zaburzoną równowagę między męskimi i żeńskimi hormonami) xxxxx a całej kłotni nie rozumiem, każdy uprawia seks jak ma ochotę i chodzi o to by partnerowi dogodzić a nie Wam na kafe. skoro facet godzi się na seks z gumką i mu to pasuje to w czym rzecz? to jego biznes nie Wasz.

o ileż życie byłoby prostsze bez seksu :-) Żona loda mi nie robi, na anala nie pozwala, przesrane mam życie, mogę tylko wchodzić w tzipkę, i to też nie za często.

szczerze powiem, ze ja: Chciałeś napisać: "o ile prostsze byłoby życie bez ŻONY" ;)

co w tym prostszego bez żony? bez seksu bym wolał

danka045 Ale z drugiej strony uwielbiam, jak kończy we mnie (ostatnie ruchy mnie doprowadzają do szaleństwa) - kończenie na mnie mnie tak nie podnieca. Stąd guma. taaaaaaaaaa czujecie jak sie prezerwatywa wypelnia a potem sie flaczek zostaje beznadzieja

ale jak ktos powiedzial sa rozne upodobania;) jak ktos lubi w gumie to niech robi to w gumie;)

Gość ja wiem prawdę jedyną
Żaden normalny facet nie powie, że woli bzykać w gumie, albo że mu to nie robi różnicy. Albo to mówią podszywające się kobiety, albo faceci im tak mówią, bo one każą im tak mówić w sypialni.

Gość danka045
Jakbym była facetem - tak to sobie wyobrażam - to nie chciałabym uprawiać seksu w gumie. Dlatego panów rozumiem, i wydaje mi się, że faktycznie, jeśli mówią, że to nie sprawia im różnicy, to chyba nie do końca prawda... Ale robią to z takich czy innych powodów, na pewno w jakimś stopniu dla partnerki.

ja jestem kobietą i też raczej wolę sex bez gumki , lepsze czucie penisa , a nie jakieś tam " macanki przez ścianę " !!!