Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czarna Izabella

Chytra baba z trzema cytrynami i paznokciowe bzikulce

Polecane posty

Gość studio...
Mnie wszelakie balsamy czy balsamy po goleniu dla chłopów piekły i jeszcze bardziej swędziały.

Gość oj tam, oj tam:)
noooooooo studio - racja - ew. sudocream - probowalam :D

ta laska w teledysku ma zbyt czarne wlosy i ciemna skore:O Przez to wyglada staro i nienaturalnie. Malo kobiet wie, ze czarne wlosy postarzaja wizualnie, a mocna opalenizna to zabojstwo dla skory.

jaki świr :D :D :D ona nas prowokujeee..... :D

Sudokrem działa? On trochę wysusza. Może spróbujcie balsam Nivea po goleniu, biały dla mężczyzn? Nie mam pojęcia jak tam zadziała, ale jak mąż ma, to mu można podebrać :D

ewelina- ja też to odkryłam ... :D uffff po wielu meczarniach pozbylam sie czerni z wlosow i NIGDY nie wroce :)

padalec - a tobie ta laska sie podoba ?

Ja jak bylam mloda:P to farbowalam wlosy na rozne kolory, ale przestalam 5 lat temu i chociaz czasem kusza mnie farby to staram sie jednak nie wracac do tego z czystego lenistwa:D

Gość gołoledź@@
Padalec, też myślałam o balsamie dla mężczyzn, ale nie wiem, czy nie podrażni sromu, który jednak się różni "nieco" od twarzy :classic_cool:

Gość abrakadabra85
loreline po cholere sie chwalisz ? my juz mamy swoj !

Gość studio...
Niby właśnie sudocream wysusza, ale tak działa antyseptycznie i łagodząco. Nivea odradzam. Ten dla chłopów. Piekło mnie tak, że myślałam że się wścieknę.

gołoledź@@ Padalec, też myślałam o balsamie dla mężczyzn, ale nie wiem, czy nie podrażni sromu, który jednak się różni "nieco" od twarzy XXXXXXXXXX XXXXXXXXX XXXXXXXXX ale ty kulturalna jestes :) to sie loruni spodoba, a nie tak brzydko - cipka :D XXXXXXXXXX XXXXXXXXXX XXXXXXXXXX podajcie linka do tego tematu, bo ciekawa jestem co tez znowu wymyslila :)

Nie jest w moim typie. Taka dyskotekowa dresiarka. Pozatym jeśli już miałbym wybierać, wolałbym kobietę z pociągłą twarzą, wystającymi kośćmi policzkowymi i małym, lekko zadartym noskiem :P Ale nie ma na to reguły. Kobieta musi w sobie mieć czar, wdzięk, seksapil i jej twarz musi wyrażać przebłyski inteligencji :D

oh jak sie ktos oburzyl, nie rozwalcie mi tematu, dostalyscie wejscowki??

Gość gołoledź@@
Srom nie brzmi najlepiej ;) no ale co zrobić? Prącie też jest dziwnym wyrazem :P

gołoledź@@ Padalec, też myślałam o balsamie dla mężczyzn, ale nie wiem, czy nie podrażni sromu, który jednak się różni "nieco" od twarzy - Nie powinien podrażnić, bo jest bezalkoholowy, z rumiankiem, chyba z lanoliną. Jest do skóry wrażliwej.

tez czekam z niecierpliwoscia :) zobaczymy jak jej pojdzie :) Padalec- tak tez myslalam :D

Gość piekna burza
Spierdolone jesteście na maxa, syf i gowno to wasze włażenie sobie w doopę:o ale dobrze że takie spierrdoliny się zeszły na jednym temacie i śmierdzą niżby miały zasmradzać całe forum:o

chytra - co napisalas ?? XXX XXX XXX padalec- nooo .... jak nie da rady to jej pomozemy rozkrecić :D tak z czystego serca :)