Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 9 Miesięcy

9 Miesięcy tak mało a tak dużo

Polecane posty

Gość 9 Miesięcy

Też tak macie? Nie rozumiem co się dzieje-tzn wiem ale te 8 miesięcy które minęło tak szybko to się tak wszystko szybko potoczyło że wydaje mi się że 9 miesięcy to za mało by zrozumieć ale za długo by czekać a wy jak to przeżywacie?

Gość poroocznikova
Tez tak mam. a to w dodatku druga ciaza. i potem jest tak samo -czlowiek sam nie wie,jak to sie stalo,ze juz minelo pol roku,odkad dziexko jest na swiecie,a wydaje sie,jakby to byly dwa tygodnie. To jest jedna wielka metafizyka i kurna czlowiek zdaje sobie sprawe,ze to,co sie dzieje i dzialo,to jest cud

kiedy minęło te 5 lat???? ledwo zrobiłąm test, a już skutek pójdzie do szkoły... będzie tylko szybciej autorko;)

Ja jestem w 22 tygodniu ciazy i mam wrazenie ze czas sie niesamowicie wlecze. Moze dlatego ze to moje pierwsze dziecko?

bo początek ciąży się wlecze, od wizyty do wizyty. brzuszek malutki dziecko ledwo zaczyna dawać znać o sobie;-) A potem już leci! Po 30 tygodniu to już z górki. A po narodzinach to już w ogóle hardcore nie zauważasz kiedy a młode ma miesiąc potem pół roku rok:D.