Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość & DAREK.,

Co Ona ze mna zrobila,jestem zonaty/bylem rozsadny

Polecane posty

Gość Drogi darku
Ruda na maxa no kazdy orze jak moze. Ja tez taka zona wlasnie bylam. Juz nie jestem . Od poltora roku szczesliwa rozwodka teraz w nowym zwiazku z czlowiekiem ktory wie ze portki trzeba nosic z honorem. Dziwi mnie tylko Twoja nienawisc . Dla mnie zdradzacz jest zupelnie obojetny nawet gdy dzwoni z zalami po kieliszeczku i blaga o litosc.Pogadam poradze i cia.

Gość Ruda na maxa
Nie chciałam sie rozwodzić, bo ma świetna pracę i jest świetnym ojcem, nie jestem kretynką żeby sie rozwodzić bo zrobił krok w bok teraz bardzio cierpi a ja mam uciechę ...jestem materialistka i lubie życ na poziomie a jaksies głupie kolezaneczki nie beda mi zabierac takiego bankomatu hahahahahahahaha

Gość ruda na mxa
głupie kutasy

Gość Drogi darku
Spoko .:D

Gość jjjjjjajajaja
Ruda ma maxa: rozumiem Twoja zlosc i frustracje, ale bycie z facetem tylko dla kasy jest porazka. Nie zyj w nienawisci. Odejdz. Zaslugujesz na szczescie, a nie wieczne cierpienie u boku faceta, ktorego nawet juz nie kochasz i tylko rani Cie swoja obecnoscia. Daj sie pokochac komus innemu, a dziecku nie odmawiaj kontaktu z ojcem. Kazdy wtedy bedzie bardziej szczesliwszy. Zycie jest zbyt krotkie na takie gierki.

Gość Ruda na maxa
cały ten topik mnie strasznie wnerwił wszystko wróciło, mówi sie że czas leczy rany, przeczytałam go od deski do deski, jak to sobie panowie radzą jak sie wspieraja niby chca zakończyc te znajomości, ale daje sobie rece poucinać że jednak nie wytrwają, własnie tak moi drodzy panowi czuja się wasze żony na razie nieswiadome ale prędzej czy później sie dowiedzą, przeciez to widać, facet niby jest w domu ale tylko ciałem, nie chce się nawet przytulić, bo mysli tylko o tamtej cudnej, która na koniec okazuje sie zwuykłą kobieta z przywarami.... w sumie ja tez moge tak wodzić za nos facetów w mojej pracy, ale po co wiem że maja zony dzieci...., jeden dostał ode mnie w pysk i jakos otrzeźwiał ..., mój był zauroczony 3 miesiace, juz się chciał rozwodzić teraz mówi ze byłaby to najwieksza głupota z jego strony... nie moge zapomnieć nieraz wraca i wtedy robie sie msciwa, wredna ... ale sie nie rozwide bo mi dobrze przy nim mam komfort materialny, a miłośc on mnie nadal kocha a ja no cóż chyba juz mniej ale nie zdradze go nie jestem suką ...

Gość 8 DAREK.,
Tak i same zdradzone zony

Gość 8 DAREK.,
ruda to po jakiego grzyba czytasz? mnie jak cos wkurza to nie czytam

Gość 8 DAREK.,
ty jestes z facetem dla kasy,tez madra jestes

Gość szczerze powiem, ze ja
dziś krótko się widzieliśmy, tylko jeden buziak na powitanie, oboje mieliśmy dużo pracy. Nie było nawet czasu na wspólną kawę :-(

Gość Ruda na maxa
Przynajmniej jestem a ciebie swedzi kutas i beczysz na babskim forum ze ci jeszcze nie dala hahahaha, da ci da a otem kopnie w dupe i z podkulonym ogonem pr:-) yleziesz do zony jestes marny bezkregowiec zal mi takich kogucików

są ludzie którzy się zadowalają ochłapami..... no cóż...

Gość 8 DAREK.,
HEJ szczerze Ja mialem nawet fajny dzien z nia)bylo milo i sypatycznie

Gość 8 DAREK.,
Ruda na maxa Jak by tylko kutas swedzial poradzilbym sobie inaczej, a ty jestem z facetem dla kasy i sie cieszysz hu wie z czego, tak ci do smiechu

Gość 8 DAREK.,
Byc z facetem tylko dla kasy porazka na maxa,a innych krytykujesz

Gość 8 DAREK.,
dla jednych ochlap,dla innych cos wiecej

Gość Ruda na maxa
Było miło, a do żony po jedzenie ,czyste ciuchy... i dlatego teraz jestem jak ty określiłes dla kasy ...

Gość a żonka w tym czasie
racuchy ugniatała dla Ciebie

21:12 [zgłoś do usunięcia] 8 DAREK., Jak by tylko kutas swedzial poradzilbym sobie inaczej, :D :)Tiaaaaa.... jasne :D

Gość darku nie wiem
jak bardzo chciałbyś się zakamuflować i pozmieniać dane ale i tak się da rozpoznać kim jesteś

21:14 [zgłoś do usunięcia] 8 DAREK., dla jednych ochlap,dla innych cos wiecej :D A ja Ci zaręczam, że ochłap, kwestia czasu, żebyś sam się o tym przekonał :) Ty dla niej ochłap - bo nie może cię mieć na stałe- musisz wracać i meldować się żonie:) Ona dla Ciebie też ochłap, bo takich jak Ty ma na pęczki :)

Gość Ruda na maxa
Ja nie zdradzam, nie miziam sie za winklem z jakimis bezkregowcami, jestem dla kasy bo duzo kasy ja tez wnioslam do tego malzenstwa nikt nie bedzie ji tego zabieral, wrocil mezus skruszony bo szmata tylko umiala dupy dac hahahaha, twoja to ochlap wymacana juz ble .... teraz pewnie dogadza swojemu staremu a ty wzdychasz zal zal zal

ups rozwaliłam następny topik sorry

Gość Ruda na maxa
I modl sie kretynie, zeby twoja zona nigdy sie o tych twoich rmansikach nie dowiedziala a tobie jak najszybciej przeszlo , bo jak sie dowie to tez o ile zarabiasz konkretne pieniadze bedzie z toba tylko dla kasy a dupy to dostaniesz jak sie mocno naprosisz ;)

Ruda, co by nie mówić, to te chłopy durne som na maksa :D paszczę mu dała do pocałunku, a on sobie już nie wiem co wyobraża :D

Gość Ruda na maxa
Ciab i dobrze ze rozwalilal kretyn sie zuroczyl bo jakies szmacisko dupa zakrecilo a ten pierdoli jak piekarski na mekach wszyscy mu odradzaja a ten dalej swoje tepak

Gość bravvvo
brawo ruda 😘 niech mysli szuja, że mu wybaczylaś :D bądź milutka i pokorna taka szara myszka, cichutka, spokojna, spuszczona głowa i wyruchaj go na konkretna kasę.Należy Ci się!!!!!!!!!!!!!!

Gość 8 DAREK.,
oo zlot czarownic

Gość Ruda na maxa
No wlasnie buzi dala bo moze mezus zapomnoal o rocznicy i dola miala a ten teraz przezywa idiot, wlasnie takiemu jednemu w morde dalam na otrzexwienie, mizial sie mizial a w domu fajna zona i super dzieciak