Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głupia baba chce kochać

Czemu nie potrafię kochać na stałe?

Polecane posty

Jak się zestarzejesz, przejdzie ci wszystko.....już ci bliżej niż dalej do 30 tki a to już wcale nie jest taka młodziutka kobieta 30 latka, nie ma co się oszukiwać......potem lata polecą szybciutko i wszyscy twoi dzisiejsi faceci też będą starsi...nie wiem w kim ty się wtedy będziesz tak zakochiwać jak wkoło będą same "odpadki" i "przeżytki"......nie umiesz się zakochać na stałe, bo wydaje ci się że będziesz wiecznie piękna i młoda....myślisz jak nastolatka...

Gość znowu 10 osób pisze..,,,
między sztywniakiem a pokręconym jest jeszcze bardzo szeroka ogólnie przyjęta norma zachowań :D

"odpadki i przeżytki":D ja pierdole...I kto to posprzata?:D

Gość gość
Mam dokładnie to samo! Wiele osób wypowiada się ze nie kochamy bo to poprostu nie ta druga połówka. Ale to wygląda tak ze my naprawdę chcemy kochać, ale nie potrafimy, i chociaż bardzo się staramy to i tak nigdy nie dowiemy się czy ktoś był ta połówka czy nie. Nawet osoba która jest nam pisana kiedyś zrezygnuje bo nie dostaje miłości z naszej strony. Ciągle zrywamy, wychodzimy na wredne suki ale to ze względu na to ze boli nas poprostu patrzenie jak druga osoba cierpi bo nie potrafimy dać tego na co zasługuje. To takie błędne koło z którego nie sposób się wydostać.