Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Taka jedna :)

praca w Polsce..

Polecane posty

AA swoje dobre rady wsadź se w dupe to będziesz miała większą przyjemność jak Cie kolejny prezes będzie zapinał od tyłu a potem się spakuj i wypierdalaj do afryki zobaczyc jaka przyszłość czeka polskę dzięki min Twojej działalności obślizgfła niedojebana macioro rasy wudercipen

ufff...Dobra ulżyło mi...To na czym skończyliśmy?:)

Gość głupia baba chce kochać
Taka jedna... wszystko zalezy co chcesz w zyciu robic, jesli to da Ci satysfakcje i spokojne zycie to Twoj wybor, kazdy robi co chce... MiAGWA no niby tak, ale ja nie slyszalam zeby kolezanka o czyms takim wspominala.. czyli postawionego celu brak.. jest tylko zalozenie ze tam bedzie latwiej i lepiej.. no bedzie ale co dalej?

Nie "pracujesz" może jutro głupia babo?:) Bo jak Cie czytam to zastanawiam się nad opcją rozjebania monitora o ścianę Vs Tobie o łeb

Nie, jutro mam wolne :))

uuu...Obudzono ze stanu hibernacji modki O_O DANGER DANGER...Będzie ban:)

Dziewczyny kurcze, rozkrecil sie temat negatywnie i niepotrzebnie.. Głupia baba chce kochac - wiesz co chce robic? chce dobrze zarobic na przyszlosc! nie mam mozliwosci w pl wiec musze za granica.. moja rodzina wraca z innych krajow a wszyscy na bacznosc stoja bo oni zarobili - oni maja... i sadze, ze w wiekszosci rodzin tak jest .. czekaja na kase.. wiec tworzac ten temat i rozmawiajac z wami utwiewrdzam sie w przekonaniu, ze jednak musze wyjechac.. pomimo choroby.. innego wyjscia nie ma..

Ej no , nie obrazajcie sie :) jest sobota, lepiej muzyki posluchac niz sie zloscic.. zna ktos na dzisiejszy wieczor dobre rytmy :)? !

Tak...Popłacz se jej w kołnież jeszcze. Moze Cie zatrudni na stanowisku Wylizywacza odbytu...To zawsze tak ekologicznie jak dwa organizmy czerpią z symbiozy jakąś korzyść.

Taka jedna - ok, chcesz zarobic, bedziesz Cie stac na mieszkanie, wrocisz do Polski i co dalej? Pojdziesz sprzatac tutaj za 800zl? Ciagle daze do tego zeby znalezc Twoj cel, co chcesz robic, mowisz ze nie ma tu pracy dla Ciebie ale nie powiedzialas jakies pracy szukasz... Bo jak sprzatania za 8000zl to nie ma faktycznie, nawet po znajomosci :P

Taka jedna ale tu chyba nikt sie nie obraza.. ja przynajmniej staram sie dojsc do tego co chcesz robic i ew. sprobowac doradzic jak do tego dojsc.. moze "ona tanczy dla mnie" haha

Ja się nie obrażam tylko forum laguje - chyba ide spać. Powodzenia w szukaniu dla Takiej jednej i w samej prcy dla Głupiej baby ;)

Krynica mądrości życiowej łaskawie podzieli się z nami swoim doświadczeniem życiowym polegającym na dawaniu dupy komu popadnie i sprzedawaniu duszy pomniejszym sługusom szatana...Proszę...Nie mogę się już doczekać:P