Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iikaa

Co myślicie o imieniu Franciszka, Franka, Frania dla dziewczynki?

Polecane posty

Gość ślifka wengierka
Bogna ladniejsze

Gość qjwhdwhfoirjgerf
dajcie spokoj krzywde dziecku chcecie zrobic

Gość PIA za DORA
frania to taka pralka byla

Gość Iikaa
Mnie sie bardzo Frania podoba :-) Jaką krzywde? Jak bym nazwała Dżesika albo Blue Iva to moze tak. Frania stare ale bardzo ładne. A wasza opinia?

Gość qjwhdwhfoirjgerf
zycze zeby ci to corka wybaczyla jak podrosnie

Gość Iikaa
Nie tylko była taka pralka ale i nawet jest :-)

Gość Iikaa
Nie będzie miała czego wybaczać :-) Dam jej dom, miłość, rodzinę, dobry start i ładne imię.

Gość Iikaa
Ktoś jeszcze sie wypowie?

Gość Iikaa
Ktoś jeszcze wyrazi swoją opinię?

Gość bardzo ładne..:)
z moją córką do zerówki chodzi chłopczyk o imieniu Kazik:) bardzo mi sie podoba powrót do "starych" imion :) a Franka kojarzy mi się z "Dziewczętami z Nowolipek" :)

Gość Zakrótkowiec
Marzenka ewentualnie Marta

Gość sdfghjkl;
Zaden chłopak nie będzie chciał miec dziewczyny o imieniu Franka. Chyba ze jakis Staszek albo józiu którego rodzice skrzywdzili imieniem tak jak ty chcesz swoja córke. Chłopaki miedzy soba sie zachwycaja jak ich dziewczyna ma piękne imie.Napewno wołałby na nia inaczej bo by sie wstydził powiedziec Frania.

Gość Iikaa
Kazik - ciekawie :-) Frania

Frania fajnie ;P Franciszka już gorzej, ale pewnie i tak nikt nie będzie tak do niej mówić. Przynajmniej nie jakaś Nicola albo Dżesika. sdfghjkl; - ale Ty głupoty opowiadasz. Ile masz lat, 14? Już widzę, że będzie się sugerował imieniem. A jeśli nawet, to lepiej dla niej, przynajmniej jeden idiota mniej.

Gość obserwator życia
Dlaczego dziecko chcesz nawać imieniem pralki?

Gość bardzo ładne..:)
Mam koleżankę o imieniu Maria i nikt nie zwraca sie do niej inaczej jak Mańka i dodam,że to młoda dziewczyna jest i wszyscy lubimy Mańkę:D i trzeba mieć śladowe ilości rozumu,żeby potępiać kogoś tylko dlatego,że ma tak na imię ,a nie inaczej

Gość Kolaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Frania to ochydne imie, moja tesciowa która ma 70 lat ma na imie kazimiera i kiedys powiedziała ze nienawidzi tego imienia i nie wie co jej starych podkusiło zeby ja skrzywdzic takim imieniem

Gość tgbhtrghtr
jest tyle łądnych "starych" imion, a ty wybralas akurat takie :o nikt mi nie powie, ze dziecko sie wstydzic nie bedzie takiego imienia. Sama mam dziecko 10 lat i na drugie ma Teresa i jak do niej czasami powiem tereska to się krzywi i powiedziala, ze dobrze ze nie ma tak na 1. choc i tak uwazam ze teresa w porownaniu do frani wypada dobrze :)

Gość Iikaa
Tereska tez mi sie podoba. Niedawno jak jechałam autobusem to słyszałam jak jedna dziewczynka wołała druga "Tereska" :-) Dziewczynki mniej więcej 3 klasa podstawowki. Ale według Ciebie to jakie jest ładne stare imię? Dla jednego takie drugie inne sie podoba. Nie znaczy ze jak dla Ciebie jest okropne to dla innych tez. No wybacz ale wyrocznią to Ty nie jesteś. Dziękuję wszystkim za odpowiedzi :-)

Gość Iikaa
Tereska tez mi sie podoba. Niedawno jak jechałam autobusem to słyszałam jak jedna dziewczynka wołała druga "Tereska" :-) Dziewczynki mniej więcej 3 klasa podstawowki. Ale według Ciebie to jakie jest ładne stare imię? Dla jednego takie drugie inne sie podoba. Nie znaczy ze jak dla Ciebie jest okropne to dla innych tez. No wybacz ale wyrocznią to Ty nie jesteś. Dziękuję wszystkim za odpowiedzi :-)

Gość Iikaa
Frania nie jest to imię zarezerwowane wyłącznie dla pralki. To tak jakbyś nazwała córkę Joanna czyli imieniem szamponu.