Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gwiazdeczka456656565

Płatnośc Payu na Allegro, nie mam konta -jak mam zapłacić?

Polecane posty

Witajcie. Wygrałam licytacje na Allegro i przedtem nie zauważyłam jaka jest metoda płatności, a tam jak się okazało jest Payu. I teraz jak mam to zapłacić, nie mam konta na Payu i nie wiem co zrobić? Proszę o radę, ja myślałam, że płatność standardowo będzie na konto bankowe, a tu takie kwiatki wyszły. Jestem strasznie teraz zdenerwowana. Podpowiedzcie mi coś

Gość pychu pychu
PayU to jest również płatność na konto bankowe tylko nie sprzedające, a allegro. Wybierasz zwykły przelew, spisujesz dane, idziesz na pocztę czy gdzie tam chcesz i dokonujesz wpłaty.

Gość xhmghkh
napisz do sprzedawcy niech poda numer konta i zrób przelew w punkcie opłat

Dzięki z odpowiedzi ale nie rozumiem Ja mam wpłacić tą kasę na te Payu na poczcie? J nie mam konta Payu. Ten Payu to będzie jakiś numer konta czy co? Nie rozumiem tego...

Boże.. co ma teraz zrobić? Nie ma tego konta Payu założonego i nie wiem jak zapłacić?

Gość dichelindeckdich
Daj sobie spokój z payu. Nie wiem po co ty wymyślili, tylko utrudia sprawwę. To kolejne miesce gdzie trzeba zakładać konto i podawać swoje dane. Jaki to ma sens?? Napisz do sprzedającego, że nie masz zasranego konta na payu i niech Ci poda nr konta bankowego żebyś mogła NORMALNIE wpłącić jak człowiek.

Gość Ula64547
Witam, mam ten sam problem. Mam dane oddzielne na payU do zapłacenia ale sprzedawca powiedział że ta droga nie dojda mu pieniadze. Czy nie wysyłając na Pay U nie upomna się skoro już niby kupiłam przez allegro?

Gość gość
Przecież PayU na allegro placi sie przez allegro, bez konta na payu. Klikasz na allegro przy wygranym przedniocie zapłać i już. :O 🖐️

Gość gość
klikasz na zapłac przez pay u- i ono gereruje ci strone z danymi. Te dane wszystkie, bez zmiany wpisujesz jak w normalnym przelewie i już . a przelew nawet możesz poczta wysłać.

Gość gość
prosze o pomoc.wystawilam przedmiot na sprzedaz, na koncie brata, w formularzu sprzedazy wpisalam swoj numer konta bankowego,kupujacy wplacil pieniadze przez payu.skoro moj numer konta nie zgadza sie z danymi z konta allegro, to gdzie sa teraz te pieniadze?w danych konta allegro nie ma podanego numeru konta zadnego