Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość halinazbędzina

moja 14 letnia córka pisze smsy z jakimś dorosłym facetem

Polecane posty

Gość halinazbędzina

wiem że pisze z nim tez przez komputer. Mam wgląd do tych wiadomości i wiem ,że to moja córka raczej ciągnie ta znajomość. Jak mam to przerwać uderzyć do tego chłopaka czy porozmawiać z córką? wiem że ona się po prostu w nim zauroczyła a on nie wiedzieć czemu nie przerywa tego. Z drugiej strony w tym co On pisze nie ma żadnych podtekstów.

Gość czarny ptak
czasami jak zrobie kupe to na nia patrze i wydaje mi sie,ze ona patrzy na mnie tez, nie moge spuscic wody wtedy...

Gość halinazbędzina
to chyba nic złego, że pisze, żeby mu zrobiła loda uczę już córkę podstaw kulinarnych.

Gość annia.....................
Skąd wiesz ,że on jest dorosły.Może ,to tylko przyjażń.

To świadczy o tym, że jest dojrzała i nie ma ochoty zadawać się ze swoimi przygłupimi rówieśnikami, którym chodzi tyko o "seks". Jak się obawiasz to daj mi namiar na nią, a przekonam ją, aby go zostawiła.

Gość mam to za sobą
halinozbędzina!!! przerwij to natychmiast, nie ma znaczenia czy w tresciach wiadomości jest czy nie ma nic dwuznacznego, jęśli nawet teraz nie ma to za niedługo będzie. nam to z autopsji , sama mając 16 lat nawiązałam powiedmy romans z facetem po 30 i to jest samo zło!!! jej nic nie mów bo to bardziej jeszcze ją nakręci , wiesz zakazany owoc i te sprawy, to Ty będziesz tą złą. Skontaktuj się z nim i powiedz mu parę słów, córka trochę to poprzeżywa ale po pewnym czasie przejdzie jej, zauroczenie umrze śmiercią naturalną.

Gość jak dorosły to
jej zabroń kontaktu z nim to twoje dziecko i chyba masz prawo ?

Gość krysia1289
gruby kutas raz dwa rozprawi się z jej błoną bo jakby próbowała z równolatkiem to by musieli kilka razy żeby ją rozprawiczyć bo małolaty maja cieńkie i giętkie fiuty. nie to co penis dorosłego faceta.

Gość halinazbędzina
jak sikam to klaszczę

to ona ma jeszcze błonę? dziwne, w końcu na będzińskim rynku kozy się już nie pasą, wiec to nie wieś

Gość halinazbędzina
20:07 podszyw wiem ,że jest dorosły bo widziałam go ma ok 23-25 lat nie wyglądał na takiego co miałby złe zamiary, z drugiej strony wydaje mi się to trochę dziwne że utrzymuje kontakt z tak młoda osobą :)

Porozmawiaj z córką. Często internetowe znajomości to tylko i wyłącznie internetowe znajomości. To, że Twoja córka poznaje ludzi przez internet to nic złego, bardziej zastanawia mnie fakt, tak jak już napisałaś dlaczego on to dalej ciągnie? Bo raczej to nie jest normalne, tym bardziej, że Twoja córka to po prostu dziecko jeszcze.

ja też tu piszę z Wami a nie zamierzam się raczej spotykać:D niech sobie piszą :classic_cool:

Gość halinazbędzina
msalice17 masz 17 lat? czyli 3 więcej niż moja córka i jakie masz prawo pisać takie posty wgl :) bezurazy

Gość halinazbędzina
nie słucham gówniar osoby poniżej 18 r. ż. - wypierdalać

Gość halinazbędzina
wszystko.

Gość halinazbędzina
20 23 podszyw :) ok przepraszam po prostu wyobraziłam sobie że jakaś małolat siedzi i wypisuje takie posty przepraszam:)

Gość halinazbędzina
wyzywasz mnie od gejów jak śmiesz dziewucho

Gość annia.....................
ŁOOOOOOOOOOOOO matko co tu się dzieje. podszywy pozabijam :D:D:D Do autorki .Porozmawiaj z córką.

Gość halinazbędzina
nie lubię małolat. mój mąż odszedł z 17. bo miałam obwisłe cycki:( dlatego się martwię, że ten facet odejdzie od żony z moją córką. solidarność żon:)

Gość halinazbędzina
zszokowało mnie,że jakiś małolat pisze do mnie na Ty a nie per Pani, co to wgl jest za zachowanie

Gość problemmatyczny
ze złego ziarna dobrego żniwa kuurwa nie zbierzesz to o co chodzi?

Gość halinazbędzina - jesteś patolo
gią i nie zwalaj na podszywy, bo to nieśmieszne a żałosne:O

Gość halinazbędzina
podszyw,nigdy nie mialam meza, a ten 23 latek powinien sie zając mną,jestem seksowną 29latką, blizej nam wiekowo do siebie niż jemu do niej

Gość halinazbędzina
mam wywalone na zewnątrz wary sromowe. nikt nie chce mnie ruchać.

Gość halinazbędzina
pewnie nie jestecie glupi i rozponajcie podzszywy, a co do mnie - sama urodzilam majac 15 lat i nie chce by corka popelnila moj błąd!

to już nie można się internetowo przyjaźnić z nikim? ;) myślałam że masz na myśli 40-latka na przykład, nie osobę w moim wieku:O daj se spokój, tym bardziej że masz wszystko pod kontrolą