Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojtam ojtam

czy jest jakaś bajka, której wasze dzieci są fanami na dłużej?

Polecane posty

Gość ojtam ojtam

czy jest jakaś bajka, której wasze dzieci są fanami na dłużej? przez dłuższy czas ją lubią i kolekcjonują przedmioty z nią?

Gość takiej bajki tv to nie
to zaraz wszystko mija ale jeśli chodzi o ksiażki to hitem jest pirat patch już od 1,5 roku kazdego wieczoru go czytamy.

U nas jest to roszpunla z bajki zaplatani i merida ... Mloda ma hopla a bajki zwlaszcza rosxpune moze ogladac naokraglo....

Gość katastrofffa
Najpierw byl szal na Barbapapa .Potem byla Dora i Diego a teraz wszystkie bajki z ksiezniczkami ;)Kazda z tych bajek nadal bardzo lubi ,rozszerza jedynie repertuar ;) oczywiscie postacie z wszystkich tych bajek sa wszechobecne w domu ,od kubkow przez hulajoge do majtek ;)

co to znaczy na dłużej?;) długo się ciągnęły Carsy - okresowo wracają, Kubuś puchatek tak samo, od niedawana Toy Story, reszta zdecydowanie mniej

Gość mama misiowego chłopca
Kubus Puchatek-mógłby go słuchać codziennie,ja już w zasadzie nie czytam tylko opowiadam bo znam na pamięć,maly zresztą też :) Uwielbia wszystkie misie :)

Gość nie ma takiej bajki
bo my jesteśmy trendy i wyrzuciliśmy telewizor, całymi dniami spacerujemy z dziecmi, gramy w różne gry i wymyślamy zabawy edukacyjne. A jak juz bardzo chce, to puszczamy mu wiadomości w internecie :)

U nas "my little pony" córka ma wszystkie kucyki z tej bajki i domki uwielbia ją mogłaby każdy odcinek oglądać po 10 raz (ma 4lata)

Gość nie ma takiej bajki
bo jestesmy trendy rodzicami i wyrzuciliśmy telewizor :)

Gość mama misiowego chłopca
Do nie ma takiej bajki- a czemu zakładasz że dziecko musi oglądać bajkę w tv? nie czytasz swojemu dziecku? straszne :O

Część grzenia87 ja też rocznik 87,pisałam kilka razy na czerwcowkach 2012 ale jak pamiętasz poszły dziewczyny na swoje forum. Ja rzadko na kafe ale czasem gdzieś miarkę spotkam na forum:) jak tam twoja mala? Wiem ze temat inny ale cieszę się ze widzę znajomy nick. Moja z 2.07 a miała być z czerwca... Póki co my pol rocznej corci pokazujemy bajki na baby tv. Świat Ludwika i piosenki. Mój 8 brat lubi auta i spidar mana

Gość mama pięciolatka
Mój aktualnie ma fazę na bajkę 'Ben 10' i 'Auta', jak był młodszy, jakiś rok-dwa lata temu przepadał za 'Tomek i przyjaciele'

Gość nie ma takiej bajki
czytacie spidermana? :D

Gość jiadczeikk
U nas króluje "My little pony " ogląda po kilka razy a zabawki ciągle na podłodze nie można schować bo zaraz są potrzebne Dwa lata temu "świnka Peppa"

Gość mój też nie ogląda ale słucha
Uwielbia słuchowisko o psie Aresie, poza tym dużo czytamy i im większa i grubsza książka tym lepiej,a treść już mniej ważna :D ->nie ma takiej bajki nie wiem czy wiesz ale spiderman to komiks i na jego podstawie powstały filmy i seriale.

Gość logic is for pussies
teletubisie :)

Gość tomek i przyjaciele od
4rech lat niezmiennie