Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TF fan

Co byście drogie panie powiedziały gdyby wasz facet ..

Polecane posty

Gość Cruel Love
a w jakim wieku ten fecet? jezeli powyzej 25 to bym sie o niego bała

Gość petitemaline
nawet jesli tego nie lubisz.. twoj facet bardzo docieni fakt ze go nie krytykujesz.. :)

Gość TF fan
..a to niby dlaczego ? na całym świecie są fani TF zabawek .Dorosłe chłopy mają całe pułki w takich robotach ,a mają żonę .. za dziecka niestety mało ,który rodzic kupi takie cudo ze względu na cenę chociażby ;/

Dopoki nie jest to jedyna rzecz, ktora sie w zyciu interesuje i dopoki kolekcjonuje za wlasne pieniadze - niech sobie sobi co chce :) Moze nawet w akcie wyjatkowego milosierdzia dorzucilabym mu sie do jakiegos modelu na okazje typu urodziny/rocznica.

Gość petitemaline
nawet jak ma wiecej niz 25 ja bym zaakceptowala.. i zobaczysz ze Twoj mezczyzna bardzo to doceni.. udostepnij mu jakas przestrzen w mieszkaniu(nawet w widocznym miejscu) i reaguj usmiechem. bardziej ci sie to oplaci..

Gość TF fan
ja jestem facetem ..ale koleżanka wyżej dobrze "radzi" ;] ..podoba mi się takie podejście kobiet

Gość Cruel Love
wolalabym zeby mial inna bardziej meską pasje np. astrofizyke albo motocykle

Gość TF fan
wiem ,że transformer ,ale wątpię ,żeby to wiedziały piszące tutaj kobity dlatego też napisałem robot

bym się uśmiechnęła i tyle :D jeżeli faceta stać na takie zabawki a oprocz tego ma inne zainteresowania to spoko

Jakbyś kolekcjonował coś co dałoby się włożyć w cipe to pewnie zainteresowanie byłoby nieco wieksze:D

Gość TF fan
gón ty cipę widziałeś co najwyżej w formacie jpg. więc się nie mądruj i spłyń

sama kolekcjonuję różne dziwactwa xF np popiersia bohaterów z gier- z edycji kolekcjonerskich albo takie, które sama ulepiłam :D i figurkami z anime też nie pogardzę

Ale byłeś niegrzeczny i zostaniesz za to ukarany:)

Gość TF fan
sigh. heh to byśmy się dogadali zapewne .. ja mam jeszcze skromną kolekcję figurek Warhammer Fantasy Battle co do anime i robotów to kusi mnie macross ,ale te transformery są straszne drogie niestety ;/ skąd jesteś ?

Może będziesz miał szczęście i okaże sie, że pracuje w sklepie z zabawkami dla dzieci. A jak się z nia ochajtasz i będziecie mieli syna to zabawki będzie Wam przynosiła na noc z pracy żebyście mogli się oddać swojej pasji. będziecie toczyli pojedynki transformersami...Wiesz: A masz ffuuuuu..rakieta...fuuuuu...giń prawiczku:D

Gość TF fan
heh zabawny jesteś ..masz coś z głową ?

No...Nabawiłem się awersji do idiotów z powodu choroby psychicznej wywołanej urazami głowy powstałymi na skutek siepania ich z dyni:) Krótko mówiąc jesteście winni mojej choroby:D

Gość Niebiessskoooka,,
a czym jeszcze sie interesujesz?

mam koleżankę co warmłotkowe figurki maluje, ale nie dla siebie tylko sprzedaje potem. Opowiadała mi o tych spotkaniach i grze, mianowicie, że za pomalowaną figurkę można dostać 1pkt dodatkowy, a za ładnie pomalowaną aż do 5. Ciekawe jak to rozgraniczają, komisja estetyczna robi to może :D za mechami w anime nie przepadam poza kilkoma pozycjami- evangelion i FLCL. W sumie nie pamiętam żebym inne oglądała

Jak lubi i ma na to pieniądze to proszę bardzo. Akurat figurki z transformers są zabawne (chociaż Optimus Prime zawsze będzie mnie irytował, od dziecka bufona nie lubiłam).

Gość ula kraków
nic , różne halo ludzie mają ,wolałabym żeby zbierał numizmaty czy coś bardziej rozwijającego i wymagającego fachowej wiedzy ,ale jesli na innych płaszczyznach nie nosi wiecznie krótkich spodenek to nie miałabym nic do tego hobby :)