Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość psiaki psiaki psiaki

Oddam w dobre ręce pieska rasy shar-pei maści bezowej.

Polecane posty

Miasto Warszawa. Muszę oddać pieska,bo okazało się,ze córka ma alergię na sierść zwierząt i ma napady kichania i kaszlu,odkąd pieske jest z nami w domu. Chciałabym oodać pieska w dobre ręce,odpowiedzialnej osobie,która bedzie o niego dbała tak samo jak ja. piesek ma 4 miesiące,nauczony jest samodzielności,ładnie chodzi na smyczy,nauczony jest czystości,nie gryzie nic w domu. Wabi się Pele.

Gość Bar Orientalny Hami-Hami
Piesa być tłusta?

Gość zielony Franek
oddasz odpowiedzialnej o sobie :D dobre jak sama odpowiedzialna nie jesteś

Gość zielony Franek
ja tam zaczajam się na maltańczyka one mają włosy jak pudle też mam alergię

Gość zielony Franek
dodam jeszcze że lubie koper

dlaczego twierdzisz,że nie jestem odpowiedzialna? córka marzyła o piesku tej rasy,kupilismy jej---a potem sie zaczęło. kaszel,kichanie non stop. poszłam do lekarza i się okazało.,ze córka jest alergiczka i ma początki astmy oskrzelowej i obecność zwierząt w mieszkaniu jej szkodzi. coś w tym dziwnego,ze chcę oddać psa,skoro nie mogę go zatrzymać?

Gość gh202
Śliczny, ale ja nie trawię zadnych smierdzieli w domu, brudu, sierści itp. :-O

Gość zielony Franek
no a twoje dziecko wcześniej nie miało kontaktu z psem :D jaka z ciebie nieodpowiedzialna osoba nie wiesz że zanim się sprowadzi do domu żywą istotę trzeba pomyśleć pies to nie zabawka idiotko

Gość btw, w tym linku jest
trojan

miało kontakt z psami ale nie na codzień w domu u mnie w rodzinie nikt zwierząt w domu nie trzyma i nie chce mieć,więc nie wiedziałam,że córka będzie miała taką reakcję na niego. wypraszam sobie takie obraźliwe określenia z twojej strony. jesteś prymitywny skoro określasz takim słowy osobę,której nie znasz. ciekawe jakbys się do mnie odzywał w bezposredniej rozmowie w 4 oczy,hę? tez bys miał tyle odwagi??

Gość OP16
Rodowod ma? Czy musisz go oddac juz? Co ze szczepieniami, odrobaczywieniem itp. ?Nie sluchaj idiotow z gory. Brak odpowiedzialnosci to wywalenie psa z domu jak to robi czesc po gwiazdce :( Mlody pies wiec szybko sie zaklimatyzuje w nowym domu. W schronisku moglo by mu sie z glowa pomieszac. Czesc psow ze schroniska zachowuje sie pozniej dziwnie.

poza tym jak nie masz nic do powiedzenia w temacie to zegnam,bo tylko spamujesz. szukam chętnej osoby,żeby przygarneła psiaka. jest słodki,spokojny i kochany. gdzie jeszcze oprócz kafe moge dać ogłoszenie?

Gość szkoda, że Warszawa
Skoro nie ma chętnych to ja mogę wziąć pieska, przywieziesz mi go do Wrocławia? :)

Gość OP16
Ty tam wyzej masz trojana w glowie, albo Avasta na kompie :D

rodowdu nie ma,zaszczepiony i odrobaczony był jak juz go bralismy. zalecane odrobaczanie co pól roku--wet mi tak mówił. na odrobaczanie podaje się jakąs tabletkę podobno.

Gość zielony Franek
byś dostała paskiem po dupie za niski iloraz inteligencji więc nie miałaś pojęcia że dziecko ma alergię ale nie przyszło ci do głowy że może mieć i zrobić badania tak wiele to nie kosztuje ale nie ty jak nieodpowiedzialne 10letnie dziecko wzięłaś psa żywą istotę jak zabawę e tam jak alergia będzie to się tam do śmietnika wyrzuci co o czym ty myślałaś jesteś dorosła czy co jak cię matka wychowała

Piesek jest przesliczny.Gdyby nie to,ze mam juz psiaka,to bralabym go z miejsca.Autorko,nie przejmuj sie glupimi komentarzami o braku odpowiedzialnosci,bo nie moglas przewidziec alergii u coreczki.Mam nadzieje,ze znajdzie sie ktos,kto zapewni psiakowi dom.Pozdrawiam

Gość OP16
Autorko moze odpowiesz na pytania, bo byc moze mam dla niego dom. Musze jednak wiedziec cos zeby przekazac tej osobie. Ogloszenie mozesz dac w wielu miejscach. Na marginesie chcesz go oddac czy odsprzedac?

Gość zielony Franek
nikt nie może przewidzieć alergii jak w społeczeństwie ma ją co 3 dziecko :D

Gość OP16
zielony Franek przejdz sie moze pod zimny prysznic z rana albo pobaw sie ptaszkiem. Tez zwierzatko w koncu. Pies jest mlody i oddanie go w niczym mu nie zaszkodzi. Czy autorka pytala ktory smietnik wybrac dla pasa? Puknij sie w glowe

Gość zielony Franek
chodzi mi oto jacy są ludzie nieodpowiedzialni autorka się tego wypiera ale każdy kto bierze żywą istotę do domu powinien ją traktować z szacunkiem do jej istnienia i brać wszystkie argumenty jej zaadoptowania i wszystkie warianty pełno jest zwierząt na ulicach nieodpowiedzialnych ludzi albo dziecko ma alergię albo jadą na wakacie nie mają z kim zostawić psa i wyrzucają a gdyby autorka tak nie znalazła nikogo to co wywali na bruk bo w domu go nie zostawi albo odda do schroniska gdzie się zmarnuje a może utopi w rzece jak to robią niektórzy idioci autorka jest nieodpowiedzialna i to jej tylko wyrzucam

Gość zielony Franek
dlaczego ludzie są tak tępi i nie myślą :O

Gość OP16
Frank czy tu ktos mowi o wywalaniu na smietnik? O schronisku juz powiedzialem. Taki pies bez problemu znajdzie nowy dom. Jakby autorka chciala inne rozwiazanie to by nie dawala ogloszenia i nie szukala innych metod. Ogarnij sie. Oczywiscie ze czesc ludzi ma nawalone w glowach ale w tym przypadku nie widze nic zlego. Nie popadaj w skajnosci, bo pelno s...now bierze psy i wywala jak smieci

Gość a moze na pomorze
jestem zainteresowana ale jestem z pod gdańska ,piesek śliczny własnie takiego szukałam ,mam dom z ogrodkiem

gówno o mnie wiesz i oceniasz. sam jesteś tępy. jak łatwo kogoś ocenic po 5 zdaniach. nic nie wiesz o mnie i o moim zyciu i nastawieniu do wielu spraw. poszukam innej drogi,bo to forum nie jest chyba najlepszą opcją do tego typu ogłoszeń. zegnam.

przygarnęłabym od razu. Mieszkam w domu z dużym ogrodem ale na ślasku, kawałek drogi niestety.

Gość do zielony franek
idioto wiesz ze alergia ujawnia się kiedy chce? sama jestem alergiczką i mogę żyć i 10lat bez objawów a czasem człowieka trafi, i co? jestem nieodpowiedzialna? czy mam robić testy co miesiąc? ludzie kąsani przez osy i pszczoły nagle po 10 razie mają uczulenie i pogotowie trzeba wzywać uczulenie ma się zwykle na połączenie alergenów, wiięc wystarczy sprzyjająca sytuacja i kilka tych alergenów by się na coś uczulić "ni stąd ni zowad"

Gość a moze na pomorze
napisz czy jest czystej rasy ,ile za niego chcesz , obie z córka kochamy takie psiaki ,ale sie nie przelewa nam ostatnio z kasa po nowym roku

Gość zielony Franek
nie chodzi mi o wywalanie na śmietnik chodzi mi o to że autorka jest NIEODPOWIEDZIALNA każdy inny odpowiedzialny człowiek by pomyślał aby sprawdzić czy dziecko ma alergię szczególnie w dzisiejszych czasach co ma je co 3 dziecko chodzi mi o jej nieodpowiedzialność pies był wzięty na zasadzie emocji a nie zimnej kalkulacji o ładny piesek mała chce pieska są święta kupmy rozumiesz o co mi chodzi