Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bladatwarz

czy golicie sie tu i tam idac do ginekologa ?

Polecane posty

Gość Elektronikełe
niby komu zajebałem nick? to mnie kradną nick i muszę wymyślać nowe

zarejestrować się niełaska? jakbyś był tym za kogo się podajesz mógłbyś nawet pisać z wiadomego konta:-P

Gość to by oznaczało tylko jedno
mianowicie że wkurwiasz i mało kto cię tu chce widzieć ;) ale jak to się mówi....Głupota wierna jest i wiernie trwa.

Gość Jesssiii ggg
Ależ oczywiście, że można, ale to depilacja temu sprzyja, a nie na odwrót.

Gość Elektronikełe
z wiadomego nie mógłbym bo nie znam hasła, bo je zmieniłem i zapomniałem, a poza tym lubię pisać na pomarańczowo

Gość hshdhkjfkjklgrjrg
mi akurat nie sprzyja bo grzyba nigdy nie miałam i wiele dziewczyn rowniez.Wiec o co ci chodzi?Chcesz sie dowartosciowac czy co?Bo nie bardzo rozumiem o co ci chodzi z tymi wykladami...

Gość hshdhkjfkjklgrjrg
JAK NIE MOŻE BYĆ NA ODWRÓT?Tu jest kawałek tego co koleżanka wkleiła "Z drugiej strony wielu ginekologów podkreśla, że zbyt gęste owłosienie zwiększa ryzyko stanów zapalnych, bo drobnoustroje szybciej się w nich rozkładają. Szczególnie w trakcie menstruacji nieusunięte Włoski mogą utrudniać utrzymanie higieny miejsc intymnych i stać się przyczyną nieprzyjemnego zapachu. Jak więc osiągnąć kompromis w tej kwestii?"

Gość hdjhfhhjdfhhhdfhgdhdgfhdgfhdgf
golić cały wzgórek łonowy i okolice krocza ale zostawić drobne włoski przy wejściu do pochwy bo one ponoć właśnie blokują dostęp bakterii do pochwy (bakterie osadzają się na włosach i na nich pozostają a gołe , świeżo ogolone okolice wejścia do pochwy to otwarte wrota dla drobnoustrojów). Tak kiedyś czytałam i w sumie sama też podzielam ten fakt.

Gość jdxlkz
Mozna sie golic, nie golic, miec takie badz inne preferencje, ale zeby facet sie cieszyl, ze zona sie nie goli, bo inaczej przypominalaby mala dziewczynke? Tego nigdy nie zrozumiem.

Gość hmmmmm1
a co sądzicie na temat seksu analnego - uprawiacie?

Gość Jesssiii ggg
Jakimi wykładami? Ja tylko dyskutuję i odpieram ataki na moją osobę, która ośmieliła się mieć inne zdanie i jest z tego powodu od 1 str tego tematu wyśmiewana i wyzywana od brudasów, suk, p..zd i takich tam, mój mąż to pedofil i pieprzy moja dzieci po kątach bo powiedział, że gdybym była wygolona to czułby się jak pedofil a moja matka to brudaska to są wasze argumenty, to co niby mądre jesteście? :O

Gość hshdhkjfkjklgrjrg
sex analny nigdy. sex oralny-zawsze:D

Gość dupa jest
od srania a cipa od ruchania!!!

Gość hshdhkjfkjklgrjrg
chyba sex analny daje dziwne uczucie:/poza tym nie dałabym sobie wsadzić członka w odbyt a później w pochwę:/No i do analnego trzeba robić lewatywę-więc w ogóle by mi się nie chcialo.

Gość Elektronikełe
dobry koń to i po błocie pojedzie

Gość good evening
Aż nie mogę uwierzyć, że jest tu taka kłótnia :D Poznałam tylko 2 dziewczyny, które były zwolenniczkami depilacji na zero. Obie miały kompleksy, trudności ze stworzeniem trwałego związku, samoakceptacją. Nie chcę tutaj generalizować, bo to tylko dwie takie dziewczyny. Jedna wprost powiedziała, że by zerwała ze swoim facetem, gdyby kazał jej się ogolić. Jest oczywiste, że włosy chronią przed infekcjami. Jeśli jednak nie dba się o higienę, to infekcja i tak wystąpi, pomimo włosów. Ostatnio, gdy umówiłam się z kumpelami na wódkę, to doszłyśmy do wniosku, że facet, który się goli to pedał, a ten, który wymaga glancy od swojej partnerki to pedofil. Nie bijcie, przedstawiam tylko swoje doświadczenia. Poza tym myślę, że ginowi to rybka, bo oni już wszystko widzieli ;)

Gość jdxlkz
To tak samo jakby 'dojsc do wniosku', ze kobieta, ktora sie nie goli to malpa, a ta wymagajaca owlosienia od partnera to zoofilka.

Gość Jesssiii ggg
No właśnie Good Evening, też mnie tu dziwi, że tu takie zdziwienie i oburzenie, ze się nie golę "tam" na zero. jdxlkz owłosienie u mężczyzn od dawien dawna było uznawane za oznakę męstwa, dorosłości (a nie zoofilizmu :O ) zaś brak owłosienie łonowego oznaczał, ze osoba jest nie dojrzała płciowo (pomijam kraje afrykańskie gdzie rózne dziwne obrzędy się praktykuje np Somalię, gdzie małym dziewczynkom wycina się łechtaczkę, a one na ten rytuał czekaja z niecierpliwością :O )

Gość Jesssiii ggg
jjj

Gość Do jesi
A ty wogóle wiesz co to zoofilia? wróć do szkoły gówniaro :)

A "dyskusja" trwa. Ja się na zero nie golę. tzn. zostawiam mały trójkącik, ale wejście do pochwy, wargi i całą resztę wygalam dokładnie. Nie robię tego dla męża, lekarza, położnej czy innej osoby postronnej tylko dla siebie. Od wielu lat się depiluję, nigdy nic nie złapałam a jak któregoś dnia nawet się coś przyplącze to wyleczę i dalej będę się depilować. Muszę się czuć świeżo, czysto a ze "wściekłym jeżem" między nogami tak bym się nie czuła - proste.

Gość londacolorr
jak ktos sie goli to i przed pojsciem do gina sie ogoli, a jesli ktos sie nie goli to specjalnie z okazji wizyty u lekarz sie golil nie bedzie raczej, przynajmniej ja tak robie pozdrawiam!

Gość bladatwarz
widze , ze ladna dyskusja sie narodzila. Kazdy ma swoje zdanie - i ja absolutnie je szanuje. Aczkolwiek do ginekologa pojde "na pol" ogolona :)

Gość bulinka156
to fajnie ze nie mialyscie krost ale zawsze to co ja uzywalam dawalo takie efekty maszynki uzywam raz i zelu tez uzywam. wole wiec teraz przycinac. nie kazdy musi golic zeby byc higienicznym.. i koniec

Gość co za bzdurna kłótnia
i bzdurne argumenty. Golenie to nie kwestia higieny tylko mody. Bo teraz taka moda jest, że wszystkie włosy nalezy pousuwać i udawać, ze ich nie było. Włosy nie przeszkadzają w utrzymaniu czystości, jeżeli ktoś się wystarczająco czesto podmywa. Podobnie jak flejtuch nie zrobi się czysty tylko dlatego, ze się ogolił. Wielokrotnie spotykałam się z opinią, że golenie może spowodować zakażenia u kobiet i jeden artykuł tego nie zmieni.

Gość Grażyna 38
Moim zdaniem zadbana kobieta nie powinna mieć włosów pod pachami na nogach i między nogami. Nie jesteśmy ludźmi pierwotnymi, co Twój facet pomyśli widząc u Ciebie busz między nogami ?

Gość gość
Teraz duzo kobiet to sloikujace w miastach cwoki wsiowe. A takie Violetki z Wilkowyj beda szly za moda.

Gość MartaDzi

A ja nie gole się wcale. Tym bardziej dla ginekologa. Moja cipa wygląda jak broda Zeusa i wogole mi to nie przeszkadza. Przez golenie tylko jakieś syfy i podrażnienia wyskakują co wygląda okropnie. Mój chłopak np lubi mój busz. Raz nawet zakręcil mi małego dreda.