Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juhuuujahhaa

CO MIAL NA MYSLI?

Polecane posty

Gość juhuuujahhaa

jestem z nim dosc krotko, oboje mamy 20 lat. wczoraj zdobylam sie na siebie i zapytalam smsem czy juz sie kochal. nie rozmawialismy do tej pory o tym, a ciekawosc mnie zzerala czy jest prawiczkiem. odpowiedzial, ze tak. nie ukrywam, ze sie ciesze bo nie chcialabym prawiczka :P zapytal mnie ponad to czy pytam bo chcialabym juz zaczac wspolzyc. odpisalam, ze nie, ze to pytanie z czystej ciekawosci bo na seks nam za wczesnie. musze przeciez poznac faceta dobrze zanim wskocze mu do lozka, nawet jesli z nim jestem. on ku mojemu zdziwieniu odpisal 'no jak chcesz, faceci inaczej do tego podchodza kochanie :*'. I tu mam do was pytania: 1. co mial na mysli? ze moga byc z dziewczyna krociutko i juz zaczac uprawiac seks? 2. skoro ma takie podejscie to moge miec podejrzenia, ze mial wiecej niz jedna partnerke seksualna? nie chce go pytac o to ile ich mial itp. bo musialabym mowic tez o sobie, a nie chce sie spowiadac z tego jak wygladal seks z moim bylym.

Gość gwoli wyjasnienia...
a po co ci to wszystko wiedziec? zapytalas i daj spokoj. a jak jestes ciekawa to bylo mu od razu odpisac: co masz na mysli, ze faceci inaczej do tego podchodza. nie uwazasz, ze tak bedzie najprosciej. skad my mamy wiedzic co on mial na mysli. kazdy czlowiek mysli inaczej.

Gość anuniaaaaaaaaaaaaaaaaajj
nawet jak jest prawiczkiem to przecież ci się nie przyzna :o naiwniara

Gość 3463246324
myslę, że chciał Ci dać do zrozumienia, że on teraz mógłby się z tobą kochać byłoby dziwne, gdyby sam twierdzil, że musi cię dobrze poznać, co to byłby za faceta, jakaś ciota... a tak to w porzakdu jest, pragnie cię

Gość juhuuujahhaa
wiem, ze mnie pragnie. ja jego tez. Ale nie chce sytuacji takiej, ze sie teraz przespimy a za 2 miesiace mnie rzuci. mimo wszystko wydaje mi sie, ze mnie traktuje powaznie- przedstawil bardzo szybko rodzicom, dba, odwozi, przyjaciele poznali i ci blizsi i ci dalsi. zbytnio sie po prostu boje..w tym caly sek. bo na seks z nim to ja mam straszna ochote. ostatnio u niego doszlo do dosc intensywnego przytulania i zobaczylam go nagiego, ja sie rozebralam do bielizny.

Gość naBlacieKilkaOkruchów
ale idiotka ..