Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

dobre kobiety nie cieszą sie powodzeniem

Polecane posty

Gość ja to widzę tak
ze zostaniesz fiku starą panną, bo wątpie żeby ktokolwiek z tobą wytrzymał :)

Gość e tammm
ja lubię dobre kobiety, a trafiam na same zołzy i ciągle je rzucam i czekam na tę dobrą...

Gość
miej serce i patrzaj w serce! w chwilę potem, jak spojrzysz na penisa i pośladki bruneta typowa kobieta tak właśnie robi, fiku x a portfel???

Gość Senator2012
Warto czekać i szukać to jest najlepsza inwestycja w życiu -super kobieta !!!

Gość Senator2012
Dobre kobiety poszukiwane!!!! Most wanted !!!@)

Gość
A do czego Ci są te dobre kobiety potrzebne???

Cześć ifka ,cześć fiku Widzę że fikuśna dalej pesymistycznie nastawiona do facetów :( Ale używa coraz bardziej ciętego języka : Kurwy itp. :O

Gość u fiku narasta frustracja
podobnie jak u prawiczkow...

Gość bardzo madra jest retro
retro daje madre rady i piszę tak jak wygląda życie ...... ucz się od niej fiku ... o ile jesteś w stanie czegokolowiek się nauczyć z forum kafeteria bo z tego co widać to ciągle siedzisz zakładasz takie same wątki i cały czas w twojej głowie są takie same myśli i poglądy .... nie wróżące niczego co miałoby zmienić takowy stan rzeczy jaki jest

Gość do naiwnych typu fm
wrażliwość panienko fiku facet mam ale nie w tym narządzie w którym myślisz .. wrazliwość ma w pe ni sie ... a nie w głowie ! naucz sie tego a znajdziesz faceta

Gość rada wszystkich jest taka
rada wszystkich którzy piszą do fiku jst taka ABY ZACZĘŁA OD ZMIANY SAMEJ SIEBIE A WTEDY ZNAJDZIE FACETA ale skoro nie umie czytać tego co do niej piszą ludzie ze zrozumieniem to już nie nasz problem ...

czytałam, książka nei mówi, żeby nie dbać o swojego faceta, tlyko żeby mieć swoje życie poza nim zz Jest cos w tym... nie wiem czy zauwazyłas, ale twoje zycie ma sie ropoczać dopero wtedy gdy pojawi się rzekomy brunet z tego wzgledu na swoje własne zycie bym nie liczyła na twoim miejscu:0 nie mowiąc o tym że rzekomy brunet jak już go znajdziesz, zauważywszy cie w takmi stanie desperacji, pierwsze co zrobi to spie**oli za najbliższy róg.

fiku mikuuu cześć Blu, mam doła Dlaczego nie jestem tym zdziwiony ? Fiku chcąc kogoś poznać musisz zaryzykować ,czasami trzeba przeżyć rozczarowanie ,nie da się żyć ciągle pod kloszem.Masz piękne ideały ,jesteś romantyczna ,niestety życie takie piękne i proste nie jest.Życzę Ci byś poznała idealnego faceta ,ale siedząc i smęcąc w wolnym czasie na kafe ,to marnujesz bezproduktywnie czas i młodość :( Patrząc na to jak traktujesz adoratorów ,to muszę Ci powiedzieć że szanse na fajnego faceta, oscylują wokół zera :O

Fiku na sile nie znajdzoesz nikogo czy bruneta czy blondyna. Zamiast siedziec tu i ciagla pisac o ty sammym od miesiecy , wylacz kapa i znien cos w swoim zyciu. Znajdz sobie inne hobby niz topiki na kafe,wyjdz gdzies a odpowiedni facet sam sie znajdzie.

Gość loiiiiki
masz stac się dz i w k ą , skoro uważasz że tylko takie mają powodzenieu u facetów , więc sprawdź to na własnej skórze

Blu nei mam żadnych adoratorów, na imprezei, w pubie na piwie, w kawiarni, nigdzie nie pojawiają sie adoratorzy

fiku mikuuu faceci wolą k**wy Bez przesady... Ty wez zacznij nad soba pracowac cos zienic... Gdy na sile szukasz kogos to nigdy nie znajdziesz....

Gość
Tu chcesz ich znaleźć???