Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

dobre kobiety nie cieszą sie powodzeniem

Polecane posty

"masz stac się dz i w k ą , skoro uważasz że tylko takie mają powodzenieu u facetów , więc sprawdź to na własnej skórze " nie umeim i nei chcę

iftar Tu chcesz ich znaleźć??? NIgdzie nie znajdzie jesli nie da się zaprosić na randkę ,jak chce kogoś poznać z takim nastawieniem ??

"nei mam żadnych adoratorów, na imprezei, w pubie na piwie, w kawiarni, nigdzie nie pojawiają sie adoratorzy" bierzesz codziennie prysznic? :P bo skoroś piękna, młoda, bywasz, to już naprawdę nie wiem :)

Gość
Blu ależ ja się z Tobą całkowicie zgadzam.

Gość
Samuel Cię zaprosił ale z nim pojechałaś jak z paczka dropsów :O

Gość Zuzanna Amelia & 13
A towarzystwo jak zwykle na topie Fikusnej: i co nowego uradziliscie ?

Gość
Nowego to nic. Cześć Zuza.

fiku mikuuu 24 lata pracuje nad sobą, ale to nci nei daje w kwestii faceta Tu pojechałaś fikuśna po bandzie ,już 24 lata ? Łoł szybko zaczełaś nad sobą pracować :D :D Na Dziwkę się nie nadajesz ,nawet jeśli chodzi tylko o styl,to nie dla Ciebie i wcale nie musisz tego robić :) Jeśli chodzi o randki ,to dałaś się zaprosić ,bo coś mi się zadje że posuchy w tym temacie to raczej nie było. Jest Lusia ❤️ 🌻

Gość Zuzanna Amelia & 13
Czesc Iftar: Fikusna jak poszukiwania bruneta ?

Gość
Zanim Fikusna wyskoczy z foty to może ktoś mi powie gdzie jest Krasnal???

Gość Zuzanna Amelia & 13
Ifka - a co stesknilas sie za nim ? Blu - ustalilismy juz ze Ty pokazesz swoja jako pierwszy.

fiku mikuuu SAmuel szydził ze mnei niby mnie zapraszając Fikuśna coś rozmijasz się z prawdą :O Chyba wszyscy którzy znają historię waszej znajomości ,raczej skłaniają się do tego że Ty z niego szydziłaś :( Prawdą jest że gdy dostał kosza to zachował się mało elegancko "życzenia sylwestrowe" i inne zgryźliwości,Ale trzeba oddać sprawiedliwości, że zachowywałaś się wobec niego mało elegancko.Powiedzieć "nie" można na różne sposoby ,Ty wybrałaś najgorszy sposób,docinki i uszczypliwości :O :O

@Blumen: co nie zmienia faktu, ze porazki trzeba umiec przyjmowac z godnoscia. Facet, ktory po odrzuceniu rzuca kalumnie na kobiete - jest bez klasy.

Gość
Zuza po przyjacielsku się niepokoję :P

Zuzanna Amelia & 13 Blu - ustalilismy juz ze Ty pokazesz swoja jako pierwszy. Kto niby ustalił ?? Jesteś kobietą (ktoś pisał że ognistą trzydziechą ,chyba Argen jak mnie pamięć nie myli;) ) więc kultura mi nakazuje byś Ty pierwsza pokazała fotę ,no dawaj !!!!! Tu nie chodzi o mnie ,ja mam swoją muzę ;) gra idzie o samotnych ,porządnych facetów :(

Gość Zuzanna Amelia & 13
Ifka - nie martw sie. Na pewno sie zjawi. ­ Argen pisal ze ja jestem goraca terzydziecha ????? To musi byc jakies nieporozumienie. Daj linka do tej wypowiedzi. Samotni porzadni faceci nie powinni sie zajmowac moimi fotami tylko szukac jedynej wybranej do wspolnej przyszlosci na slubnym kobiercu.

Maciek B. @Blumen: co nie zmienia faktu, ze porazki trzeba umiec przyjmowac z godnoscia. Facet, ktory po odrzuceniu rzuca kalumnie na kobiete - jest bez klasy. Maćku dlatego napisałem że zachował się mało elegancko :( Prawdą jednak jest , że fikuśna wcześniej go sponiewierała :O

Gość umcyumcy
BluMen orginal --? jestes ciota? :D:D:D:D:D:D:D:D:D:

Samotni porzadni faceci nie powinni sie zajmowac moimi fotami tylko szukac jedynej wybranej do wspolnej przyszlosci na slubnym kobiercu. Zaraz chwilunia ,to niby jacy faceci mają się Tobą interesować ?? Zajęci i nieporządni ?? Ale masz gust :O :O

Gość
No dobra, nie ma Krasnala 😭 idę spać. Dobranocka wsjem.

Gość vxcvc
Co to są "dobre kobiety"? Pewnie te nudne i bierne? To ja wolę "niedobre" - takie, które są pełne seksapilu, które jak mają ochotę, to potrafią same zagadać faceta, które są spontaniczne, szalone, z którymi nie można się nudzić. I które wyglądają kobieco, są sympatyczne i uśmiechnięte, a nie rozkapryszone księżniczki z roszczeniową postawą.