Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

dobre kobiety nie cieszą sie powodzeniem

Polecane posty

uuu żeby nie było,to powiem tylko tyle,iż kafe ma lekki szwank zdaje się,więc nie wyświetla mi wypowiedzi,aczkolwiek na gł widać,iż się pojawiają w związku z powyższym - do następnego :) chyba,że sprawa się unormuje już :P

o - dzień dobry :) tradycja ma się do tego tyle,iż najpierw by wypadało chociażby się przedstawić pokrótce i ocenić swe szanse na obiad racjonalnie :P

Dobranoc :) niezbyt mogę zaszaleć,gdyż o ile początek konwersacji nadał interesujący ton,to aktualnie wręcz odniosłam dzikie wrażenie jakbym to nie ja kobietą była w tej rozmowie,hehe, ale luz :P do następnego

jakież to było przewidywalne i gdzież ten element zaskoczenia a i tak czuję,że załapałeś :)

oj, już tłumaczę na polski : oczywiście,że czaję :D a chodzi o kwestie nie stawiania kobiety w sytuacji niezręcznej, a wystarczy do takich celów użyć zapytania o formę kontaktu, a nie roszczenia pt.masz tu numer i do roboty :D przykładowo

ta siła mnie rozbroiła,bo nawet pytanie nie padło,a poniekąd o to biega i to jest szczegół,acz istotny i jak widać potrafisz konkretnie i wprost,szkoda,że w parze z niepotrzebną irytacją ale żeby od razu składać żagle przed wypłynięciem? :)

piszesz ze mną już chwilkę i raczej zdążyłeś się zorientować, że pomimo Twego "uniesienia" nie dowalam Ci tym samym, co więcej, nie zamierzam nawet (zapewne to się nazywa dystans) i nie, nie bawię się w takie halo jak publiczne dawanie kosza po chamsku, bo po prostu mam szacunek do własnych uczuć,więc z automatu i innych ludzi (a zakładam,iż jesteś jednostką żywą) i dokładnie określiłam w czym rzecz wcześniej

a - niezbyt ładnie jest próbować myśleć za kogoś gdybyś zadał pytanie o nr jakikolwiek (normalnie wprost), to byś się dowiedział (prawdopodobnie zdziwił) czy bym podała, ale - nie zapytałeś tyle :)

proponuję głębszy oddech i przyjrzenie się raz jeszcze jak temat poleciał i dlaczego, a szkoda,bo niepotrzebnie, tylko napisałam "improwizuj" ,a nie żebyś od razu dane osobowe słał, Ty się nastroszyłeś, bo "przecież podałeś numery,więc ma reakcja powinna być inna" super a przy okazji podjąłeś próbę obrażenia mnie,a to tylko dlatego, iż sobie założyłeś,że "skoro nie postępuję tak i tak,to na pewno chcę na publicznym forum nie wiadomo co Ci zrobić" no,proszę

zdaje się,iż rozmawiam z Tobą,a nie jakimś ktosiem i z tego,co pamiętam,to nie ktoś,a Ty właśnie poprzez - nazwijmy to np.niecierpliwość - użyłeś nawet przekleństwa w wypowiedzi do mnie skierowanej (przy czym w mych tego nie znajdziesz) i to już Twój wybór co robisz z tym dalej, więc jak już wyżej wspomniałam - cóż :O

zdaje się,iż rozmawiam z Tobą,a nie jakimś ktosiem i z tego,co pamiętam,to nie ktoś,a Ty właśnie poprzez - nazwijmy to np.niecierpliwość - użyłeś nawet przekleństwa w wypowiedzi do mnie skierowanej (przy czym w mych tego nie znajdziesz) i to już Twój wybór co robisz z tym dalej, więc jak już wyżej wspomniałam - cóż :O

Gość mash8
co za różnica dobry zły? wg mnie nie powinno sie oceniać ludzi pod takim kątem. a co mnie obchodzi czyjaś moralność? są ważniejsze sprawy chyba?