Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Na słowackiego 3

Córcia Lidia- czy w przyszłości może byc niezadowolona z tego imienia?

Polecane posty

Gość gość
ale kombinujecie z tymi imiona, rzygac sie chce jak sie slyszy te wszystkie kornelie, amelie, oliwie, julie, antoniny, dzesiki, wiktorie, nele, nadie, leny i inne jagody bleee, ja zawsze stoja za prostymi klasycznymi imionami nadawanymi w calym swiecie zachodnim: Elzbieta, Maria, Lucja, Helena, Zofia, Teresa, Hanna czy Gabriela zawsze wszedzie pasuja tak jak czarne proste ubrania, tylko wiocha stara sie zawsze na siebie zwrocic uwage za wszelka cene

zgadzam się z opinią powyżej Mój ranking na najbardziej idiotyczn e imiona wygrywają syn - Barabasz córka - Condoliza :-) eh życ nie umierać gdyby nie takie matki jak te co chciały tak nazwac swoje dzieci nie było by fajnie na tym forum

Gość gość
Glupie ,rzygajace baby!problem nie w imionach,tylko waszych malych rozumkach.

Gość gość
Masz 50 na 50 % szans ze jej sie spodoba. Mi sie nie podoba bo kojarzy mi sie z kims wrednym. Ale połowie osób moze sie podobac. Nie ma imion ktore sie wszystkim podobają bo tylko to daloby ci gwarancje ze córce tez sie spodoba. Ważne ze wam sie podoba. Bo jak wybierzecie imie ktore wam sie nie podoba a potem tez jej w przyszlosci to dopiero bedzie bez sensu.

Gość gość
Tam wyzej znawczyni swiata zachodniego :D : tu sie nie krytykuje imion innych,a bywaja najrozniejsze.Nawet Ocean,Biala czy Niebieska...Obok Amelia,Oliwia czy Kornelia sa jak najbardziej klasyczne!

Gość Lidziaaa
Ja mam na imię Lidia. Ogólnie imię te niezbyt mi się podoba. Szczególnie jak mówią do mnie Lidka... Brzmi to tak chamsko. Ale Lidzia owszem. Możliwe, że będzie się jej to imię nie podobało, tak jak mi. Ale uważam że kiedy będzie starsza, z czasem się jej spodoba. :D Wszyscy mówią że imię Lidia jest okropne, przez co jest mi teraz trochę przykro. Ale cóż. Od Was ta decyzja należy. :)

Gość gość
Tez mam tak na imie. Spoko;)