Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olunia82

jestem zszokowana

Polecane posty

Gość olunia82

Sytuacja wygląda tak: Byłam z chłopakiem prawie 7 lat. Od 2 lat mieszkaliśmy razem. Zaczeło sie psuć od zamieszkania. Wszystko musiało być tak jak on chiał a jak nie to albo awantura albo foch. I nie odzywanie sie po pare dni. W koncu któregoś pieknego dnia wracajac do domu w naszym mieszkaniu zastałam jego była ( Z reszta zostawil ja kiedys dla mnie). Wyprowadziłam sie.Pare miesiecy pożniej spotkalismy sie zeby oddac sobie rzeczy. Tlumaczyl mi ze ona tylko tak wpadła ze nic nie było. Powiedzial mi ze ma kogos innego. Jak go zapytałam czy jest szczesliwy to odpowiedzial mi ze dzieki tej osobie zapomina o tym co było. Za jakis czas powiedział mi ze zostanie ojcem. Szok jak faceci moga tak szybko sie pocieszyc??????

Gość zgłoś do usunięcia1
Dzięki Tobie zrozumiał co i kto w życiu ważne. Na pewno nie Ty.

Gość gwoli wyjasnienia...
bo faceci sa po prostu inni i trzeba sie z tym pogodzic a nie latami rozmyslac

Gość olunia82
Tylko że to była raczej wpadka. Byl bardzo przypbity prawie że płakał teraz juz chyba przyjął to do wiadomości

Gość olunia82
Tylko że to była wpadka. yl przybity i prawie płakał. Teraz chyba to przyjął do wiadomości

Gość bfdxgbdgdg
dobrze, że za niego nie wyszłaś. Na co Ci taki człowiek, dopiero byś przez niego płakała.