Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Atrapa30

Ciekaw jestem ilu z was ma dosc wszystkiego??

Polecane posty

Gość Atrapa30

Hej, zastanawiam sie czy to ze mna jest cos nie tak czy po protu wielu ososb tak ma. Nie chce mi sie starac o nic, nie chce mi sie jesc, spac, nie mam ochoty pracowac, nie ciesze sie z niczego, nie mam na nic sily, Roztalem sie z kobieta zycia, jakies pol roku temu , walcze o nia, ale wiem ze ona podobanie jak ja ma dosc wszystkiego,. jestemy oboje przemeczeni, i dlug pracujemy nawet spontaniczne spotkanie nie ma jak zorganizowac ze wzgledu na pozna pore powrotu do domu z pracy i w dodatku dystans jaki trzeba pokonc zeby do niej dojechac. Generlanie moglbym dzis umrzec, i tak mialbym to w dupie. totalny brak motywacji do zycia. Aha dodammieszkam za granica :/ Pogoda tutaj od pol roku to jedna wielka szarosc, bez przejawu slonca.

Gość alejazda.
prawda jest taka że wszyscy mają dość, tylko nie wszyscy chcą się przyznać :classic_cool:

Gość alejazda.
prawda jest taka że wszyscy mają dość, tylko nie wszyscy chcą się przyznać :classic_cool:

Gość GrubaskaB
ech ja też jestem zmęczona psycho-fizycznie

Gość mamusia z Australii
na pewno kłamiesz u nas w Australii jest fantastycznie

Gość Atrapa30
Kiedys pamietam, co weekend jakies wypady za miasto, czy imprezy, codzinnie jakas silowanie, gotowanie, czytanie, generalnie czulem ze sie rozwijam i zyje. BYlem pelny emocji, mialem chec walki, choc zycie czesto rzucalo klody pod nogi, bylem silny. A teraz kompletnie nic, nie wiem co czuje, jestem nijaki, mam 30lat, to jakas parnoja.