Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

retro

Ziszczony sen idiotki.

Polecane posty

Tak, musi sie kojarzyc z czyms przyjemnym, co w tym zlego albo dziwnego? Wg mnie ktos na kogo nie dzialaja erotyczne manipulacje, bo chyba zaburzenia popedu.

Wg mnie ktos na kogo nie dzialaja erotyczne manipulacje, bo chyba zaburzenia popedu. zz jak masz zaburzenia popędu, to jest od tego seksuolog a nie targi motoryzacyjne i nie tam się to powinno badać

Wg mnie ktos na kogo nie dzialaja erotyczne manipulacje, bo chyba zaburzenia popedu zz. czytam może jednak coś powinieneś poprawić w wypowiedzi?

Gość biedne bezrobodne hostessy
maciek,nie przeszkadza CI TO? musisz być manipulowany ,pobudzany by kupić samochód? to nie jest oznaka głupoty ?

@retro: Zatem jeszcze raz od poczatku. Zasada jest, ze na zdrowego, heteroseksualnego faceta dzialaja atrakcyjne kobiety. To jest prawidlowa reakcja. Wiec, jesli na kogos nie dzialaja przeslania erotyczne, to znaczy, ze jest z nim cos nie tak. Nie wiem jak prosciej to wyjasnic.

większości facetów nie przeszkadza ze się ich traktuje jak półmózgi:) cóż poradzić?

Zasada jest, ze na zdrowego, heteroseksualnego faceta dzialaja atrakcyjne kobiety. To jest prawidlowa reakcja. Wiec, jesli na kogos nie dzialaja przeslania erotyczne, to znaczy, ze jest z nim cos nie tak. Nie wiem jak prosciej to wyjasnic. zz to że na was najprościej zadziałać erotyczne to banał to że nie powinno się tego wykorzystywac ot też banał ni ejesteśmy zwierzętami - to wrecz truzim istnienie burdeli, domów schadzek, klubów ze streaptisem- wystarczająco xle o was świadczy.. nie mieszajmy w to biednych samochodów... niech kojarza się kurwa mać z tym z czym powinny: z przemieszczaniem się z punktu A do punktu B.

@biedne: mozliwe, ze to oznaka glupoty, ale po prostu stwierdzam fakty. Mozna to tez nazwac zadzami itp. To jest zagadnienie wieloaspektowe:) A czy przeszkadza? Nie, dlatego, ze jest to zwiazane z przyjemnoscia.

Gość inaczej tak
zwani "idioci", uscislajac.

Gość Retro i jej krucjata
Ponownie. Poprzednia była jakieś 5 lat temu. Od dzisiaj powtórka i znowu będą sie pojawiać miliony postów epatujące nienawiścią do płci brzydkiej...

wycofać modelki na wybiegach! weźmy odpowiedzialność za kobiety, które podniecają się ubraniami dobrze leżącymi na modelce na pokazach dla kobiet przecież wśród widowni i przed telewiozorami mogą być lesbijki ubranie bez modelki, wiszące przy ścianie na wieszaku, świetnie sprzeda się samo :P:P:P

Od dzisiaj powtórka i znowu będą sie pojawiać miliony postów epatujące nienawiścią do płci brzydkiej... zz oj tam zaraz nienawiścia:) ja ich po prostu średnio lubię:) ale mam ku temu powody, więc spox:)

wycofać modelki na wybiegach! zz modelki na wybiegach nie epatują seksulanością to ofiary mody, jedzące waciki i popijające je wodą raczej z seksem sie nie kojarzą

Gość biedne bezrobodne hostessy
A czy przeszkadza? Nie, dlatego, ze jest to zwiazane z przyjemnoscia. ech i jak mamy was podziwiać ,wielbić ,ufać skoro z was takie półmózgi :P jak poradzą sobie faceci z Brukseli bez hostess?

Gość sprzedawca samochodów
nie mieszajmy w to biednych samochodów... niech kojarza się k**wa mać z tym z czym powinny: z przemieszczaniem się z punktu A do punktu B. Już dawno samochód to coś więcej niż tylko przemieszczanie się. Gdyby tak było, to wszyscy jeździlibyśmy jednakowymi samochodami.

samochod to dla faceta cos wiecej niz przedmiot sluzacy do przemieszczania sie. zz dlaczego kobiety mają cierpieć z tego powodu?

Gość dobre, dobre, głupoty
buty służą kobiecie tylko do chodzenia buhahahahahahhahhahahhahahahha

@biedne: beda jezdzic na targi do innych krajow. A wielbic mozesz faceta za prawosc, dobroc, szczerosc, lojalnosc i madrosc. Ale nie mozesz mu robic wyrzutu, ze dzialaja na niego przeslania erotyczne.

Gość poniewaz te samochody
sa takze kupowane z mysla o zdobyciu tej biednej kobiety ;)

Gość czyli tak na prawde
aby ostatecznie zaspokoic wielkie ego faceta :o

beda jezdzic na targi do innych krajow. zz zakład że nigdzie nie pojadą?:) facet to zbyt wygodne zwierzę:0 jak potrzebuje NaPARAWDE samochodu, to pojdzie najbliżej gdzie je sprzedaja:) a na dupe pojdzie za chwilę:0 do burdelu:) dlaczego na sile lączyc zaspokajanie jego potrzeb? niech sie kurwa biedak przemieści w punkt a do punktu b tym nowo nabytym samochodem i zaspokoi potrzebę oglądania młodej dupyw odpowiednim do tego miejscu :) coś w tym złego?:)

odwiedzający targi obejrzy hostessę, potem rzut oka na żonę, jeszcze raz na hostessę i mówi "nie kupie ci tego atrakcyjnego auta, moja żono, bo nie pasujesz do niego" :P:P:P

: a w jaki sposob cierpia kobiety z faktu, ze na targach sa hostessy? zz zapytaj pani minister nie tylko dostrzegła jak, ale i potrafiła wyegzekwowac odpowiednie działania przeciwdziałające temu

odwiedzający targi obejrzy hostessę, potem rzut oka na żonę, jeszcze raz na hostessę i mówi "nie kupie ci tego atrakcyjnego auta, moja żono, bo nie pasujesz do niego" zz dziękuję za potwierdzenie tezy że faceci to skończone dupki:) chyle się w ukłonach:)

Przykro mi, ale nie rozumiesz idei targow, ani nie czujesz tej atmosfery:) Hostessy na targach to jest jak kielbaska z grilla, z bulka i musztarda w przerwie meczu na stadionie.

Gość T7F
Mi hostessy nie przeszkadzają - owszem przyjemnie popatrzeć. Skoro wolą wykorzystywać tylko cechy wrodzone, to na tym właśnie będzie polegać ich praca. One mają kusić wizją "a jakby to było..." Nie sądzę jednak, aby mogły mnie skłonić do zmiany decyzji np. w sprawie wyboru samochodu, gdyż najczęściej dokładnie wiem czego chcę.