Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

retro

Ziszczony sen idiotki.

Polecane posty

@retro: wydaje mi sie, ze bez znaczenia sa pieniadze, jesli chodzi o bycie ladnym. Albo sie podobasz, albo nie. I hostessy jak najbardziej sa przeznaczone na targi samochodowe, bo sa dodatkowym wabikiem reklamowym danej marki i uprzyjemniaja cala impreze. To sa naczynia polaczone:) A natura jak najbardziej mozemy sie usprawiedliwiac, bo po prostu takie sa fakty.

hostessa to praca jak inna zz dopisywanie seksualnej ideologii do targów aut nie jest pracą jak każda inna:)

Gość retro wspolczujemy ci
ze nie jestes urodziwa i faceci nie maja na czym zawiesic oka ale to nie nasza wina. Moglas odkladac na operacje plastyczne to bys sie teraz cieszyla zyciem a tak zostaje ci twoj kot i zal do swiata facetow :)

retro - tylko się pogrążasz :) ­ spójrz w lustro na swoje pośladki, potem na pośladki tych hostess, zawstydź się i zamilknij - najlepiej na wieki :D ­ a potem idź napisać petycję o zakazanie wyborów miss, kampanii reklamowych kosmetyków, ciuchów i wszystkiego innego, nagości w TV, gazetach, że o filmach nie wspomnę. ­ niech piękne aktorki, które pokazały swoje zacne pośladki na ekranach milionów kin ubiorą się w worki pokutne i przeproszą cię, że sprawiły ci przykrość :classic_cool:

e nie jestes urodziwa i faceci nie maja na czym zawiesic oka ale to nie nasza wina. Moglas odkladac na operacje plastyczne to bys sie teraz cieszyla zyciem a tak zostaje ci twoj kot i zal do swiata facetow zzz nie mam kota, na wyglad nie narzekam i ciesze się życiem, zwłaszcza że mam w perspektywie kilka dni wolnego:) pieniądze odkładam na spłacenie kredytu, a nie na operacje plastyczne:):) i akurat wcale mi to nie przeszkadza:)

w co drugiej reklamei jest podtekst seksualny i seksowna modelka/aktorka, targi to też reklama i używają tych samych chwytów

żaba:) od moich posladków to się że tak powiem odstosunkuj:) łaskawie ci przypominam że to nie moja decyzja tylko pani minister, więc sobie może zbadaj jej posładki, skoto podejrzewasz jakieś prawidłowości:)

A co jest zlego w dopisywaniu seksualnej ideologii do targow aut? zzz to może zacznijmy dopisywać seksualną ideologię do sprzedazy brokułów? albo jeszcze lepiej szparagów..? sorry, ale gdzies to szaleństwo musi miec swój koniec. i żeby było jasne: tak samo jestem przeciwna pokazywaniu kobiety z kawałkiem arbuza miedzy rozchylonymi nogami, jak i przeciwko facetowi ze szparagiem w slipkach....

Poza tym seksowni faceci tez wystepuja w reklamach i nie slyszalem, zeby ktos darl szaty z tego powodu.

@retro: szparagi i brokuly nie sa meskimi rozrywkami i targi szparagow nie sa skierowane do facetow, a predzej do kobiet, wiec do reklamy szparagow predzej najmij jakiegos czipendejla. Natomiast auta i piekne kobiety to sa naczynia polaczone.

Natomiast auta i piekne kobiety to sa naczynia polaczone. zz tylko w waszych męskich mózgach czas was tego oduczyć

Ok, powodzenia w oduczaniu zz tego życz pani minister, bo pierwsze sukcesy ma juz za sobą:)

Ok, powodzenia w oduczaniu zz tego życz pani minister, ma ju z na końcie pierwsze sukcesy:)

Gość współczujemy ci bardzo
masz w perspektywie kilka dni wolnych i zamierzasz je spędzić tutaj utyskując na facetów i gołe pośladki hostes? Nie ma nikogo kto by podziwiał twoje ?

teraz stoją rządkiem Ople, Fordy i Renaulty, nieszczęśliwe w nieodwzajemnionej tęsnocie za idealnie pasującą kobietą, zimna blacha drży, bo nie doświadcza dotyku aksamitnej skóry hostessy, zapłakane reflektory proszą błagalnie dotknij mnie usiądź we mnie] połóż się mojej masce a wredna pani minister tańczy, do wtóru śpiewu retro :P:P:P

? Nie ma nikogo kto by podziwiał twoje ? zz dlaczego miałabym odpowiadać na to pytanie?:) to chyba prywatna sprawa:)

a wredna pani minister tańczy, zz nie wredna, tylko mądra zobaczyła cos czegp nikt do tej pory nie zauważył:) no i facetom będzie troche mniej przyjemniej, ale to akurat mamy w d.., :)

@retro: czyli powiedz po prostu, ze nie chodzi Ci o "dobro kobiet", tylko o to zeby zniszczyc facetom impreze i bedziemy mieli przynajmniej jasna sytuacje;)