Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

retro

Ziszczony sen idiotki.

Polecane posty

Przykro mi, ale nie rozumiesz idei targow, ani nie czujesz tej atmosfery zz mi nie jest przykro, ponieważ znacznie bardziej inteligentne ode mnie kobiety tez przyznały ze jej nie czują:0 ja moge tylko skromnie przyklasnąć:) do kiełbaski z grilla, piwa i dupy dopisz jeszcze towarzyski meczyk w brydża oraz konkurs w charkaniu na odleglosć:)

Gość Retro i jej krucjata
Ktoś Cię zdradził, czy porzucił, że tak plujesz jadem?

Gość psychologe kafeteryjne
kurde retro jaka ty żałosna jesteś w tym ujadaniu na facetów który to raz zostałaś porzucona, co?

@retro: ale targi samochodowe to jest impreza dla facetow, a nie dla kobiet. Czy faceci zajmuja sie targami kosmetycznymi czy innymi tego typu? Nie. Jesli nie rozumiesz idei kielbaski z grilla w przerwie meczy na stadionie, to ciezko jest mi prowadzic merytoryczna dyskusje;)

Gość biedne bezrobodne hostessy
ale targi samochodowe to jest impreza dla facetow, a nie dla kobiet dlaczego?kobiety nie kupują samochodów?

Gość uuuu fifka na orange
z własną krucjatą :D :D :D się pojawiła i krytykuje Retro

Gość psychologe kafeteryjne
a jak w reklamie damskich pefum wystepuje seksowny, półnagi facet, który biegnie za babką, która tych perfum użyła to też jest dyskryminacja i poniżenie facetow? wez sie juz retro nie osmieszaj z tymi wymysłami i znajdz se chłopa do bzykania

@biedne: kupuja (jesli je stac) albo dostaja, ale jak wiemy, chocby z tego topicu, kieruja sie innymi zasadami. Targi to jest wieksza celebra niz tylko obejrzenie "przedmiotow sluzacych do przemieszczania sie z punktu A do punktu B". Celebra.

Gość faceci nie moga
zrozumiec problemu ,ktory przedstawila retro, poniewaz dla nich targi bez kobiet sa jak burdel bez nich. :o chyba taka mentalnosc? dosc czesto spotykana

To tak, jakby w pubie nie sprzedawali piwa. Do pubu nie idziesz tylko po to, zeby sie napic, ale jest to celebra, polegajaca na spotkaniu z przyjaciolmi, wpsolnemu obejrzeniu meczu itd.

Gość gdyby nie wojujace feministki
kobieta dalej siedzialaby w domu, i jej najwiekszym osiagnieciem dnia bylby dobrze ugotowany obiad i na blysk pozmywane naczynia

Gość nie dosc spotykana
tylko tak jest od zarania dziejow i zadna pseudo feministka ktora porzucil facet dla takiej hostessy tego nie zmieni.

@biedne: zeby sobie tylko poogladac auta, to nie musze isc na targi, moge sobie pochodzic po parkingach.

''Nie sądzę jednak, aby mogły mnie skłonić do zmiany decyzji np. w sprawie wyboru samochodu, gdyż najczęściej dokładnie wiem czego chcę.'' podoba mi sie ta wypowiedz,celebra celebrą,jesli chcesz coś kupić nie potrzebujesz półnagich kobiet ,tylko kogoś kto ci fachowo doradzi ;):)

zeby sobie tylko poogladac auta, to nie musze isc na targi, moge sobie pochodzic po parkingach. zz zeby pooglądac dupy idz do burdelu niech wszystko będzie jasne.

@biedne: zeby sobie tylko poogladac auta, to nie musze isc na targi, moge sobie pochodzic po parkingach. nie bedzie hostess,nie bedzie facetów twojego pokroju,przychodzących tylko dla hostess a nie dla samochodów :):P

Nadal nie rozumiesz idei targow. Samochody i piekne kobiety to sa naczynia polaczone. Tam sie nie chodzi ogladac samochody oraz tam sie nie chodzi ogladac hostessy. Tam sie chodzi ogladac samochody i piekne kobiety.

Gość do macka
ale zrozum, ze czesc mezczyzn przychodzi tez zeby poogladac samochody, tylko i wylacznie, czy to mozesz pojac?:)

to ty nie rozumiesz ,ktoś sobie wymyślił tanczące dziewczyny i samochody,ty to łyknąłeś ,ale to nie znaczy ze bez dziewczyn targi przestaną istnieć :)

Tam sie chodzi ogladac samochody i piekne kobiety. zz przestan kompromitowac męski ród, maciek rozdzilemy targi motoryzjacyje od targów dup wtedy nikt nie będzie sie czepial ani ja, ani pani minister

@biedne: na targi motoryzacyjne przychodzi sie dla wielu roznych rzeczy, samochody to tylko jedna z nich. To jest wieloaspektowa impreza;)

@do macka: tak, moge to pojac i nie neguje tego. Jest czesc facetow, ktora chodzi tam ogladac samochody.

@biedne: jakby tanczyly smerfy, to wierz mi, ze bym zupelnie inaczej reagowal. Targi moze beda istniec, ale to juz nie beda TE targi, tylko jakies tam targi. Ich znaczenie spadnie. Targowisko z warzywami, to przeciez tez jest targ.

Nie, nie rozdzielimy samochodow od kobiet. To jest nierealne i na dluzsza mete niewykonalne, poniewaz jest wbrew naturze.

samochody to tylko jedna z nich. no włąsnie,a pani minister chce by chodziło tylko o samochody :) mozemy połączyć pokaz mody z targami samochodowymi ,wtedy będą zadowolone kobiety i mężczyzni ,nie bedzie bezsensownej golizny (no ,moze półgolizny) na targi chodzą takze rodziny z dziećmi ,po co dzieciak ma oglądać pokaz tanca erotycznego na samochodzie?

To jest nierealne i na dluzsza mete niewykonalne, poniewaz jest wbrew naturze. zz to sa bzdety, na które przestajemy si e nabierać:0

Gdyby to byly bzdety, to nie byloby tlumow facetow na targach. zz to własnie teraz sie przekonamy co się stanie gdy znikna hostessy

@biedne: pani minister jest w bledzie bo samochody i piekne kobiety na targach to sa naczynia polaczone, wiec wychodzi z niej zwyczajna ignorancja:) Bylem na wielu targach i "rodziny z dziecmi" to jest rzadki widok na tego rodzaju imprezach. Na tej samej zasadzie pani minister moze wciskac kit, ze przecietnym klientem klubow go go sa rodziny z dziecmi. Targi samochodowe to impreza w 90% skierowana do facetow.