Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jnnmknmknjnj

wykańczam siebie i męża!

Polecane posty

Gość jnnmknmknjnj

wyglądam jak slonica a mimo tego i tak nie potrafie schudnąć.....co ze mnie za kobieta? Nie ma już siły.

Gość Hianka
Potfur nie podszywaj się pod pomarańczkę!!

Gość 178cm75kg
a ja wyglądam jak słonica i nie mam faceta :( czyli, że ze mną jeszcze gorzej ? :(

Gość jnnmknmknjnj
próbowałam schudnąc już nie raz....:( jakieś 2 lata temu schudłam z 87kg na 72kg i czułam sie ok, może nie idealnie ale ok przy 176cm wzrostu, ale od tamtej pory wszystko sie zmieniło...przytyłam dużo więcej i czuje sie koszmarnie! wogole mam gdzieś zakodowane w głowie że z takiej wagi nie da sie schudnać by ładnie wygladać i zawsze jak zaczynam diete to ta myśl gdzieś przychodzi mi do głowy i sie poddaje. Coś z moja psychika jest nie tak:(

Gość agula13
...a próbowałaś diety dukana?

Wiem co czujesz.Ja walczę od lat.2 lata temu stosowałam dukana schudłam 15 kg i...zaszłam w ciąże .W ciąży przytyłam tyle ile schudłam.Ostatnio miałam dużo stresu ,a ja na stres reaguje jedzeniem.Byłam 3 tyg.z dzieckiem w szpitalu,i prawie cały czas coś podjadałam.Teraz nawet boje się wejść na wagę.Zbieram się do diety,ale zawsze coś...Do 16 wytrzymuje a potem zawsze się obeżre..Muszę jakoś wziąść się za siebie bo patrzeć w lustro nie mogę

Wiem co czujesz.Ja walczę od lat.2 lata temu stosowałam dukana schudłam 15 kg i...zaszłam w ciąże .W ciąży przytyłam tyle ile schudłam.Ostatnio miałam dużo stresu ,a ja na stres reaguje jedzeniem.Byłam 3 tyg.z dzieckiem w szpitalu,i prawie cały czas coś podjadałam.Teraz nawet boje się wejść na wagę.Zbieram się do diety,ale zawsze coś...Do 16 wytrzymuje a potem zawsze się obeżre..Muszę jakoś wziąść się za siebie bo patrzeć w lustro nie mogę

Gość zapisz sie na aerobik
2 razy w tygodniu, nastepny miesiac 3-4 razy na tydzien to troche schudniesz i sie zmotywujesz

Gość aesrfgh
MÓJ SPOSÓB NA MAŁY APETYT ! Jedyne, co odchudza to umiarkowane jedzenie i dużo ruchu ;) Wiem, żadne odkrycie;) Tabletki, żele, dziwaczne diety itp to tylko sposób na zarobienie na epidemii otyłości i chyba większość z nas jużo tym się przekonała. Jednak jeśli ktoś ma słabą wolę i uwielbia jeść, to zdrowe odżywianie może mu przychodzić z wielkim trudem i zniweczyć plany osiągnięcia wymarzonej, zdrowej sylwetki. Tu może pomóc Yerba Mate, która: -hamuje apetyt, -daje uczucie sytości w żołądku, -przyspiesza przemianę materii -oczyszcza z toksyn -ma mnóstwo witamin (włosy, cera, skóra i paznokcie bedą wdzięczne za taki zestaw;) -pobudza lepiej niż kawa (idealna do nauki!) -i wiele wiele innych ...(możecie o tym poczytać na blogu-link niżej) Pijąc Yerbę łatwiej wytrzymamy na diecie- ba, nawet nie zauważymy, że na niej jesteśmy, bo zwyczajnie nie będziemy głodni ;) do tego pobudza lepiej niż kawa, więc jest świetna do nauki ;) Energia, odchudzanie, koncentracja, mnóstwo witamin, magnez, żelazo, potas... Polecam ;) Z autopsji mogę potwierdzić, że faktycznie nie chce się jeść. Schudłam mimo woli, bo pijąc Yerbę, mój żołądek nie domaga się jedzenia zbyt często ;) A kawa już dawno poszła w odstawkę ;) Więcej info o Yerbie przeczytacie na tym blogu ( ma tyle właściwości, że nie dałabym rady tu wszystkiego napisać ;) ) :http://yerbomaniaczka.blog.pl/

Gość jnnmknmknjnj
diety dukana nie próbowałam jeszcze nigdy ale u mnie to bedzie z tym cięzko....:( wole już ograniczać kalorie niz trzymać sie konkretnej diety. co do siłowni to niestety nie mam jak...:( mąż pracuje popołudniami a ja pracuje tylko rano i nie mam co z dzieckiem zrobić by skoczyć na siłkę....! a po drugie najbliższą siłke mam 10km od domu więc z dojazdami mi troche zajmie a auto będzie miał maż. Ale jezeli chodzi o ćwiczenia to tak szczerzę mówiąc nie ma problemu bo mam w domu stepper, rower stacjonarny, tweester, skakanke, kołyske do brzuszków, rolki więc na czym jest ćwiczyć tylko brak motywacji..:(

Muszę spróbować tej herbaty.Mój czuły punk to słodycze,jestem normalnie uzależniona...

Poczytaj sobie o diecie Cambridge http://dieta-cambridge.pl/warto-wiedziec.html Myślę ze jeśli masz problem z psychiką i dlatego ciężko Ci się za siebie wziąć to ta dieta będzie dobra dla Ciebie. Centrum Odchudzania przydzieli Ci konsultanta diety, który mieszka najbliżej Twojego miejsca zamieszkania, to u niego/niej będziesz zamawiać produkty, ale też to właśnie konsultant będzie Cię podtrzymywał na duchu, pomagał, tłumaczył kiedy będziesz miała ochotę po raz kolejny zrezygnować z diety. Jak będziesz czuła wsparcie drugiej osoby to dasz sobie radę. Powodzenia!

Autorko ja Cie rozumeim bo sama ur 2 dzieci i tez mam problemy z waga ( chce schudnac) U Ciebie problemem jest twoje lenistwo i wymowki :( Piszesz, ze nie mozesz isc na silownie bo masz daleko, nie amsz z kim dziecka zostawic itp bzdety! Nie musisz chodzic na silownie zeby cwiczyc, przeciez jest mnostwo plyd CD z cwiczeniami albo mozesz sobie cos sciagnac z chomikuj.pl . Jedz 5x na dzien o stalych porach, najwazniejsze sniadanie zaraz po wstaniu z lozka, pij duzo wody i zobaczysz jk Ci waga szybko poleci. Ja mam 2 malutkich dzieci, maz tez pracuje calymi dniami ale w zeszlym roku schudlam 8kg i w tym roku zamierzam schudnac tyle samo albo i wiecej :) Nie rozczulam sie nad soba , nie mowie , ze sie nie da bo cos tak , wieczore jak dzieciaki zasna ja odpalam kompa i heja cwicze przez min 40min. MOje ulubione CD to Cindy Crawford i cwiczenia na brzuch z tammy leewebb. 1 Autorko , nie poddawaj sie a zobaczysz , ze sie uda.

Gość kjjjj
to niech nam pensje podniosa to nie pojdziemy do marketu

kjjjj, prawda jest taka, ze chodzenie do marketu dziala jak rownia pochyla , my tam kupujemy a gospodarka na tym cierpi coraz bardziej. Niedlugo znikniemy :( juz nas wyprzedaja.