Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość annazmokraglowaxyzz

nie mam tematu do rozmowy z ludzmi

Polecane posty

Poziom libido jest dla Ciebie miarą kurewstwa Nowy ? O la la. To zmienia perspektywę :)

"Ciężkie jest życie frustrata" Wiem. Mam własne bolesne doświadczenia w tym względzie :classic_cool:

Androgen, nie przetrwam stycznia. Jeśli wiesz o czym mówię. :)

Mi to mówisz... ale spoko. Bo sytuacyjnie po obrażam ludzi, z Bó naczelne. I znowu miną miesiące jak napisze coś pod moim adresem. :P

Vieviór, chyba każdy ma takie doświadczenia :-) Bó, słodka dupeczko. Końca stycznia nie widać.

vieviór, tyle już tu siedzisz a nadal masz złą prasę. Sam nawet dałem się nabrać i ktoś pisząc w jakimś temacie o dupku, zaraz pomyślałem o Tobie.

Androgen, sam jesteś słodki. Taki miły, sympatyczny, ugodowy i niesamowicie podniecający. Masturbować się dla ciebie? Vieviór, jestem z tobą w parze, jeśli się rozchodzi o te doświadczenia. Możliwe, że jestem przed tobą chwilę.

Nowy twoja składania jest równie wątpliwa co twoje maniery. Ale nie poddawaj się. Doceniam twoje wysiłki ;)

Androgen? Ty już wiesz co! Pchnij do ściany, zegnij w pół. Złap za sutki, jakże sterczące, ściśnij je palcami, kręć jakbyś śrubkę wkręcał i się dociskaj brutalnie do mojej szpary. Myślę, że kutas sam znajdzie drogę, co?

No to teraz Bó pcha Androgena. Bój się Androgen, moja siła cie powali. :)

Truskawką? Androgen? Od karku po dołki? Ślady zostawisz i je zliżesz? Tak chcesz się urządzić? :)

Może być truskawka, ananas... cokolwiek, co słodyczą pasuje do Twojego rozkosznego ciałka :-)

Androgen, specjalnie to robisz? Doprowadzić mnie chcesz do czynów, rękoczynów. Rzucę się na ciebie i zniewolę. Może i wyjdę poraniona, nic to. Jestem gotowa stanąć twarzą w twarz.

Aż mi się chce kląć ze złości i wyzywać. :/ Ty skurwysynu pierdolony, ruchaj mnie jak dziwkę, a nie się pieścisz. Ty kurwa jebako, rznij. :/ :P