Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość annazmokraglowaxyzz

nie mam tematu do rozmowy z ludzmi

Polecane posty

Tez tak mam nawet tu na kafe zwykle temat sie urywa jak cos napisze. Why sie pytam?! Albo olewaja to co pisze wkurwia mnie to i na fejsie to samo ! Ja sie zabije!

Androgen. Androgen. Androgen. Wszystko, bez cienia wątpienia. :) Do ostatniej kropli, krwi ostatniej. Do zdechu. Androgen, poślizgaj się na mnie. Chcesz jakiś zmiękczać? Oliwkę, ślinę, alkohol? Bierz i działaj. Brahmin, przeczytaj uważnie moje wynurzenie. Pomyśl, rozmyśl i zrozumiesz co chciałam przekazać.

Z wiekiem minie? Mnie się nasila. Im starsza jestem, tym więcej, częściej, mocniej. Kórwa, ja ciągle o tym myślę. Wylezę z łózka i znów chcę. Czy cóś nie tak ze mną? Ach panowie, proszę o opinię.

Brahmin, chcę zapytać czym się ocierać? Okrakiem na udzie, w majtkach sobie lubię poszurać. Tak, że się one wbijają w krok. Uda napierają na krocze, krocze na uda, majtki wchodzą w szparkę i gotowe. :P Tak lubię. Zauważ, że to jedna z ocierek.

Moze jesteś moim klonem lub ja twoim.Masz takie potrzeby i tyle normalna sprawa.Jedni biegają maratony,inni wolą męczyć sie w inny sposób

Androgen, nie powinnam być? To już milczę.

No właśnie myślałem o kroczu, a jakie inne jeszcze ciekawe ocierki znasz? Kroczem o twarz?

Myślałem właśnie o kroczu Bó. A jakie znasz jeszcze fajne ocierki? Kroczem o twarz?

Daj spokój Bó. Przecież ja nie dam rady w takim tempie. Myślisz, że mam możliwości armii trojańskiej? :-)

Androgen. Oczywiście Misiu :P Preferuję taką mieszankę. Do tego inne substancje, które ciało da. I ogień. Czy wobec tego, że i ty preferujesz, mogę uznać, że jesteś trochę mój?

Gość billy z familly
a ja ide sobie zwalic

Raczej nie powinno mnie tu być. Nie daję rady czytać tego co te siuśmajtki piszą do Bó. Wręcz fizycznie chcę się poukładać tych kolesi i zostawić bez zęba na przedzie, ale za chwilę dostałbym z liścia od Bó, bym się nie wperrdalał w Jej prywatne sprawy.

Możesz tak uznać Bó :-) A jak poderwę inną dupę, to się nie przyznam. A jak wykryjesz kłamstwo, to mi wybaczysz :-)