Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 758947849554

Jestem kobietąi nie jestem romantyczna

Polecane posty

Gość 758947849554

Poza tym nienawidzęzdrobnień (przesadnych), czy nazywania faceta "pieskiem". Moi znajomi twierdząjednak, że faceci lubią romantyczne i takie infantylno-rozlazłe dziewczyny. Ja mimo bardzo dziewczęcego wyglądu taka po prostu nie jestem, czasami bywam nawet zbyt cyniczna (ale pracujęnad tym). Jakie jest Wasze zdanie w tej kwestii?

Gość lajf is brutal of zasackas
wspolczuje ci i faktycznie z facetami dogadac bedzie ci sie latwiej.

Gość gemerojanda
ja jestem tez taka jak ty, nie lubie byc przeslodzona slodka niedorajda, sama potrawie sobeie szafke przywiesic, dziure w scianie wywiercic, zdrobnienia mnie wkurwiaja, a juz najbardziej mlode matki jak seplenia do swoich dzieci i uzywaja slodkich slowek na wszytso, jest kupka, dupka, susiaczek no zesz kurwa jego mac...nie jestem zadnym babochlopem bo zawsze ubieram sie elegancko i kobieco, lubie tez meskie sporty, jestem bardzo aktywna fizycznie i nie znosze siedzenia i przytulania sie na kanapie ogladajac romansidla

Gość gemerojanda
do tego smiesza mnie bardzo runaszne kawaly (tzw humor sedesowy)

Gość maryylkaaa
haha. tez nie jestem romantyczka i nie lubie meskiej wazelinki... nie znaczy to ze mam problem z dogadywaniem sie z facetami czy posiadaniem ow jakiegos. mam faceta co czasem sie z tego nabija ale jest nam dobrze :D

Gość gość
ja też nie jestem romantyczna

Gość gość
To skoro już ktoś odgrzebał taki stary temat to dodam od siebie, że we mnie też jest zero romantyczności i całej słodkiej otoczki. Jestem dziewczęca, ale przez gardło nie potrafią mi przejść takie przesłodzone epitety. Nawet w smsach nie potrafię napisać ":*" bo aż mnie mdli. Wolę słodkie gesty niż słodkie słowa.

Gość gość
Kobiecinko,baaardzo mnie intersujesz,słodziaczkuu :)

Gość gość
też nie jestem romantyczna

Gość gość
a jak macie ochote sie przytulic to ciagniecie faceta za noge do sypialni?

Gość gość w trampkach
Ja tez taka nie jestem i wk/urwi/aja mnie takie laskie slodkie idiotki, do niczego sie to nie naddaje, a faceci leca na takie, chyba przez to ze maja pewnosc ze laska bedzie glupsza od niego

Gość gość
też nie jestem nie każda kobieta jest romantyczna

Gość gość
Nie mylcie uczuciowości z mądrością, bo same w te n sposób pokazujecie jak ograniczone jesteście. Nie widzę nic złego w takim wyrażaniu uczuć. Nic dziwnego, że faceci wolą cieple kobiety niż takie chłodne kobietony. Ja np. jestem cholernie racjonalna, ale nie przeszkadza mi to w okazywaniu uczuć, a szydzę z osób, które są impulsywne i emocjonalne, czyli z was, które to piszą także, bo zdecydowana większość kobiet taka jest.

Gość gość
KOBIETONY :D