Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jfjbnghdgg

jak wygladaja wasze zwiazki po powrocie do siebie? - problemy z zaufaniem

Polecane posty

Gość jfjbnghdgg

Pisze, bo naprawde nie wiem, jak sie zachowac. Rzucil mnie facet, ktorego bardzo kochalam. mielismy powazne problemy, ale ja bylam zdeterminowana, zeby walczyc do konca. On nie chcial i mnie zostawil. Cierpialam jak nigdy w zyciu, z bolu wchodzilam na sciany. Po 2 miesiacach, jak juz zaczelam sie czuc troche lepiej. powiedzial, ze chce wrocic. Zgodzilam sie i teraz... niby jest pieknie, ale kurde, ja nie potrafie zaufac. Bardzo szybko, praktycznie po 2 dniach, zaczelismy funkcjonowac tak, jakby tej przerwy w ogole nie bylo. Spedzamy caly wolny czas razem, on juz zaczal robic plany itd... A ja sie bardzo boje, ze to sie wszystko powtorzy... Ze jak znow zaangazuje sie w to na 200% on mnie zostawi. I teraz 2 pytania: jak powinnam sie zachowywac? jak wygladaly wasze zwiazki po rozstaniu i powrocie? Czy z miejsca byly tak samo intensywne i powazne jak przed rozstaniem?

Gość sddff
nigdy juz nie pasuje, dwa razy tych saych butow sie nie przymierza!!!

Gość jaka,ś
ja z moim partnerem wróciliśmy do siebie po 3-miesiącach-było jako tako.Rozstanie było z jago winy i powrót po jego staraniach.Ani ja ani on nie byliśmy w pełni usatysfakcjonowani.

Gość nie mozna nic nikomu
doradzać,bo kazdy z osobna to odrębny przypadek,zalezy jaka była przyczyna rozstania,jacy sa partnerzy znam wiele par,i miały b długie rozstania,a teraz sa w udanych wieloletnich związakach ale nie wypali to jesli problemy były zasadnicze,a partnerzy nie wyciągnęli wniosków na pewno gdy była przemoc,fizyczna i psychiczna,znęcanie się alkoholizm albo narkotyki-nie warto w to się pakować ale jesli potrafimy wybaczyć np zdradę ,bo raczej wynika to z problemów w związku-to mozna wchodzić i budowac na nowo,ale na nowych zasadach

Gość ludzie raczej dojrzewają
i wyciągają wnioski,przynajmniej ci bardziej kumaci a jesli chcą do siebie wrócić,znaczy ze coś ich łączyjednak