TRZYDZIESTOPIECIOLATKA. 0 Napisano Styczeń 16, 2013 Czesc dziewczyny:P. Podoba mi sie to co piszecie, chetie dolacze jesli pozwolicie. Mam do zgubienia 15 kilo nadwagi:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mimi-fifi 0 Napisano Styczeń 16, 2013 mi po okropnych przejsciach z lata ubieglego roku zostalo parę kilo i parę zbędnych centymetrów,muszę to jak najszybciej zgubić i zapomnieć...dziś zaczynam!mniej jedzenia więcj ruchu,ze strychu przyniosłam mój stary hula-hop Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TRZYDZIESTOPIECIOLATKA. 0 Napisano Styczeń 16, 2013 hula hop swietna sprawa, skakanka tez jest super:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
milkyway28 0 Napisano Styczeń 16, 2013 ja ma 2-3 kilo i za chiny nie mogę powiem wam ze po 30 ten metabolizm zwalnia jak cholera zawsze ważyłam 51-52 i tak się czuję najlepiej teraz nie pracuję i jestem w domu z dwuletnią córką,jak pracowałam to nie miałam czasu zjeść.Od czerwca nie palę i uwielbiam słodyczme:)ja też uważa że najlepsza jest DIETA MŻ także do boju:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TRZYDZIESTOPIECIOLATKA. 0 Napisano Styczeń 16, 2013 Ja jestem na MŻ. Zaczelam od ponad 100 kilogramow, ale jeszcze daleko do konca takze musze sie starac bo wiosa tuz tuz i trzeba bedzie zdjac plaszczyk:P Staram sie zeby zawsze byly tylko spadki, jak sa to je notuje jak ich nie ma to nie zwracam na to az takiej uwagi. Staram sie myslec pozzytywnie czego i wam zycze:) milkyway28 pod koniec jest zawsze najtrudniej zbic ostatnie kilogramy, takze cierpliwosci kochana:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hayley 0 Napisano Styczeń 16, 2013 witamnowe kolezanki, ale niespodzianka, milo mi, ze dołączyłyscie :) anta29 o jak ja bym chciała na narty, niestety z nizin pochodzę i nie mogę tak na co dzień ale bardzo lubię :) mimi-fifi też ma hula hop, ale jakos mi nie wychodzi to kręcenie, taksie zastanawiam czynie jest za małe milkyway28 ja 3 miesiace temu rzucilam fajki, przytyłam 8kg, trochę juz schudłam, a teraz od dwóch tygodni waga w miejscu można powiedziec ;/ TRZYDZIESTOPIECIOLATKA. gratuluje i podziwiam, super rezultaty, Twoja stopka bardzo motywuje :) Ale się dzisiaj wkurzyłam.... zrobiłam sobie kilka dni na białku cos ala I faza Dukana, staje na wagę, a ona mi pokazuje 1,5 kg w górę ;/ z tego wychodzi, że mam ponad tydzien w plecy;/ do tego mam jakis wilczy apetyt, niby nie jem nic niedozwolonego, ale ciagle czuję się głodna ;/ to pewnie przez zblizajacy się okres ;/ a z dobrych wieści to mam dzis zaliczona godzinkę na orbitreku i godzinkę nordic walking :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TRZYDZIESTOPIECIOLATKA. 0 Napisano Styczeń 16, 2013 Hayley to moje trzecie forum. Z nowym rokiem wprowadzam zmiany, szukam motywacji a u was fajnie sie zapowiada:) Co do stopki tez mnie motywuje:). U mnie tez hula hop nie uzywany sobie wisi bo nie umiem go uzywac:P. Syn kreci nawet z 1000 a ja nie umiem:O U mnie nie daleko do gor ale szczerze mowiac to juz mam dosyc tej zimy. Marzy mi sie wiosna i spacery:):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TRZYDZIESTOPIECIOLATKA. 0 Napisano Styczeń 16, 2013 Hayley na glod to zrob sobie zielona herbate i dolej do niej mleka powinno pomoz na gloda:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TRZYDZIESTOPIECIOLATKA. 0 Napisano Styczeń 16, 2013 Hayley metoda na gloda to zielona herbata z dodatkiem mleka, powinno zadziałać :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hayley 0 Napisano Styczeń 16, 2013 TRZYDZIESTOPIECIOLATKA. zielona herbata z mlekiem?! nie próbowałam nigdy.... dzięki za radę, następnym razem skorzystam, bo własnie zaspokoiłam swój głód miseczką ryżu z jabłkiem, to juz w ramach obiadu będzie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TRZYDZIESTOPIECIOLATKA. 0 Napisano Styczeń 16, 2013 Zielona bawarka super sprawa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aimy Napisano Styczeń 16, 2013 Hej dziewczyny, dolaczam do Was z moimi wyzwaniami :) Przez ostatnie 3-4 lata przytylam z 10 kilo, glownie przez zajadanie stresu i moja milosc do slodyczy. Mam 165 cm i waze 67 kg. Z cwiczeniami nie bardzo mi wychodzi, mam nadzieje ze uda mi sie to zmienic. Od tygodnia jestem na diecie (bardzo ograniczone weglowodany, staram sie nie przekraczac 1100-1200 kalorii dziennie, duzo warzyw), w przyszlym tygodniu zaczynam cwiczenia z trenerem. Cel -- ujedrnic cialo, zredukowac wage do 55-56 kg. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mimi-fifi 0 Napisano Styczeń 16, 2013 Co do hula -hop łatwiej się nauczyć kręcić cięzkim i dużym kółkiem,można do środka coś nasypać i zakleić taśmą.Ja dziś pokręciłam ze 20 minut , zjadłam 2 jabłuszka i piję dużo wody Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TRZYDZIESTOPIECIOLATKA. 0 Napisano Styczeń 16, 2013 O matko tylko 2 jablka??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mimi-fifi 0 Napisano Styczeń 17, 2013 i trochę mięsa z kurczaka jak mi już wieczorem w brzuchu burczało,a teraz sobie kawkę popijam oczywiście bez cukru i nawet mi smakuje,tak sobie myślę że najgorzej będzie w weekend bo jak zwykle będę obiadki mężowi pichciła i będzie mnie korcić żeby podjeść Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mimi-fifi 0 Napisano Styczeń 17, 2013 muszę sobie przypomnieć parę ćwiczeń na brzuch z callanetiksu ,kiedyś trochę ćwiczylam i efekty były Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
juuuuujuuuuu 0 Napisano Styczeń 17, 2013 ja zrzuciłam 12 kg, zostało jeszcze z 5// w sumie czuje sie już ok, ale chce powalczyć...niestety jak człowiek już wygląda "normalnie" to motywacja spada i tak zrzucam te 5 kg od pół roku i wychodzi na to że tylko utrzymuje wagę. może bedziemy pisać swoje jadłospisy? zawsze łatwiej się pilnować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mimi-fifi 0 Napisano Styczeń 17, 2013 mamy podobny wzrost ,wagę i 5 do zrzucenia -żółwik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Acia* Napisano Styczeń 17, 2013 Czesc laski co tak slabo zaczynacie? Pisac co robicie zeby schudnac :). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mimi-fifi 0 Napisano Styczeń 17, 2013 mamy podobny wzrost,wagę i 5 do zrzucenia-żółwik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hayley 0 Napisano Styczeń 17, 2013 Czesc kobietki :) Melduje sie ... otóż wczorajszy dzień klapa totalna, pierwszy raz tak miałam od poczatku odchudzania ;/ ale cóż, dziś z dietką wszystko ok u mnie, 30 minut orbitreka (jeszcze 1h mam w planie) muszę przejśc na jakąs diete gdzie trzeba przestrzegac jakis zasad itp, jakies menu zeby było ustalone z góry, albo produkty dozwolone, bo nie umiem niestety sie kontrolować na mż ani na liczeniu kalorii ;/ czytam wlaśnie o diecie Stillmana :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mimi-fifi 0 Napisano Styczeń 17, 2013 a ja się muszę pochwalić że dziś:2 jajka na twardo,jabłka,trochę mięska i co najważniejsze u mnie odmówiłam sobie czekoladek(a synek wcinał aż mu się uszy trzęsły]no i trochę kalanetiksu i machania łopatą przy odśnieżaniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach