Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TABLETKI DO KUBŁA

WAZEKTOMIA ZA I PRZECIW

Polecane posty

Gość TABLETKI DO KUBŁA

Skorzystał któryś z panów , z takiej formy antykoncepcji? Jakie macie zdanie na ten temat ? Chciałam namówić mojego faceta na taką formę anty , ale nie mam WYSTARCZAJĄCYCH argumentów ,żeby go przekonać . Ile kosztuje taka "przyjemność"?

Gość niedobrze mi....
Co zrobić, żeby zobaczyć skaczącą swastykę? -Nadepnąć szwabowi na nogę :) (M.Python)

Gość TABLETKI DO KUBŁA
co ma pyton do wazektomi?

takie innowacujne rozwiązanie zazwyczaj budzi cichy sprzeciw , może za parę lat panowie przekonają się do zabiegu , ja nie stosowałam (jestem kobietą) i nie znam nikogo , więc szczegółów się nie wypowiem , zapewne są plusy i minusy takiego zabiegu

Gość wredniucha10
ten zabieg jest w Polsce nielegalny i zabroniony

Gość takie uczucia są normalne
ja widzę, że jest tu mozliwy kompromis.....zawiąż sobie jajniki

Gość TABLETKI DO KUBŁA
społeczeństwo nie stosuję ?

Gość lilio;o;
a macie już dzieci?

Gość lilio;o;
znowu trzeba upować :o

Gość TABLETKI DO KUBŁA
mamy dwoje i nie planujemy wiecej

Gość lilio;o;
w Polsce jest to legalne, ale wykonuje się to tylko prywatnie zabieg jest odwracalny, ale jego odwrócenie jest kilka razy droższe niż sam zabieg dodatkowo minusem jest to, że skuteczność jest dopiero po pewnym czasie i konieczna jest na początku abstynencja w dziale antykoncepcja, płodność, ginekolog jest temat o tym (tylko trzeba poszukać), jest tam wiele wypowiedzi mężczyzn, którzy mają ten zabieg za sobą

znam kilku mezczyzn, ktorzy dopiero po splodzeniu dzieci, czyli okolo 40stki, poddalo sie temu zabiegowi, wlasnie przez wzglad na powage zabiegu "podwiazaniu jajnikow" u partnerki.

Gość JadwigaP
Z partnerem porównałam po urodzeniu dziecka, co nam się bardziej opłaca. Hormony mogłabym brać, ale to też pewne ryzyko, spadek napięcia, wahania nastrojów. Byliśmy na konsultacjach w klinice, gdzie wdrażają zaawansowane techniki antykoncepcji mężczyzn, w tym wazektomię. Lekarz powiedział krótko, że zabieg jest niebolesny, bezpieczny, nie obniża męskiego popędu. Mój facet wolał wazektomię od używania prezerwatyw. Dałam mu mały dylemat i podjął decyzję. Teraz nie martwimy się o kolejne dziecko. Polecam!