Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 30-latkkkkassss

CHCĘ TAK ŚCIĄĆ WŁOSY, A MĄŻ MI NIE POZWALA....POWIEDZCIE CO ZŁEGO W TEJ FRYZURZ?

Polecane posty

Gość 30-latkkkkassss

mam włosy mniej wiecej takiej długosci, grzywka, taki kolor http://www.fryzury-katalog.pl/Images%203/Anna-Faris-blond-fryzura-dluga-z-grzywka-1.jpg Parę dni temu skonczylam 30 lat, postanowiłam cos zmienic w wyglądzie. Utrzymywaie koloru blond jest męczące, odrosty itd... Po drugie długie włosy tez wymagaja zadbania, jestem juz starsza, chciałabym miec praktyczna fryzurę, myślałam o takiej: http://galeria-fryzur.s-media.com.pl/wp-content/uploads/2011/05/kr%C3%B3tkie-w%C5%82osy-ciemny-br%C4%85z-postrz%C4%99pione-rihanna.jpg lub takiej: http://www.stylistka.pl/fryzury/fryzura-7398.jpg ciemny kolor, krótkie. Mąż się ze mną wykłóca, jak go przekonac,że nie bede wygladac zle i potrzebuje zmiany?

Gość niedobrze mi....
Dziennikarz pyta Putina: -Dlaczego władze nie wysłały oficjalnych kondolencji do rodzin ofiar katastrofy Kurska? -Baliśmy się, że dotrą za wcześnie.

Gość fghjkll
nie zapomni jeszcze zrobic baranka na glowie, wygoda puur:D

Gość beacia s.k
zetnij sie i ciesz wyglądem gówna a twój facet znajdzie taką która wygląda tak jak on lubi:classic_cool:

Gość zielona kuleczkaa
Po pierwsze to nie decyzuj się od razu na tak drastyczna zmiane, bo moze sie okazac ze wygladasz fatalnie, zle sie czujesz, a wlosy beda jednak troche odrastac. Moze na poczatek pofarbuj na ciemniejsze, ale nie od razu takie czarne lub ciemno brazowe, bo na takich tez jest widoczny szybko odrost. Ja bym sprobowala jakis ciemny blond, a potem stopniowo przyciemniala jesli mialabym ochote. Wlosy tez scinalabym stopniowo, poza tym te fryzury ktore pokazalas wcale nie sa praktycznie bo co rano beda wymagaly od ciebie ukladania, no i musisz miec proste wlosy (nie falujace i nie puszace sie). Moj fryzjer zawsze mi mowi ze bezpiecznie jest scinac wlosy to dlugosci pozwalajacej na zwiazanie gumka czy upiecie.

Gość rtgrtyhrthrd
fajne, lekkie fryzurki, twoj mąż nie ma gustu

jak chcesz to obcinaj i juz. a faceci, ktorzy tak sie kurczowo trzymaja tych dlugich wlosow to chyba niepewni swojej orientacji musza byc... wogole nie rozumiem tego kultu dlugiego wlosa, przeciez to tylko porost glowy a tu sie temu filozofie przypisuje jakies... obcinaj i juz!

chcesz to obcinaj i sie nie zastanawiaj. faceci, ktorzy sie tak kurczowo trzymaja dlugich wlosow musza byc niepewni swojej orientacji bo przeciez to tylko wlosy... wogole nie rozumiem kultu dlugiego wlosa, przeciez to tylko porost glowy a tu sie temu jakies filozofie przypisuje... jak kobieta jest ladna to nie zalezy na dlugosci wlosow. kobiecosc naprawde nie tkwi we wlosach. nawet lysa babka moze byc mega kobieca i piekna.

Gość oijfoifjoifjf
najpraktyczniejsza fryzura to taka, zeby dalo sie je upiac gumka. krotkie wcale nie są wygodne, bo trzeba miec odpowiednie wlosy i je codziennie ukladac :o przefarbuj na ciemniejszy blond i skroc niewiele i zwiazuj je, albo elegancko upinaj.

Gość oijfoifjoifjf
oczywiscie mowie o praktycznosci, bo tego co twoj mąż chce, to bym nie brala w ogole pod uwagę... twoje wlosy i ty masz sie czuć ok. niemniej jednak pamietaj, ze krotkie nie są wcale proste w utrzymaniu.

moj maz tez mi mowi zebym nie scinała włosow, bo pozniej będę miauczeć ze chce znowu długie...

Ja mam 35 lat i pół roku temu zrobiłam to,co Ty chcesz zrobić-obcięłam włosy na krótko i pofarbowałam na ciemny brąz.Wcześniej miałam włosy do brody,blond (z natury jestem szatynką ale rozjasniałam włosy od 10 lat).Żałowałam tego co zrobiłam i juz dwa razy byłam u fryzjera na rozjasnianiu pasemek (stopniowo chce wrocic do blondu).W ciemnych włosach wygladałam staro i smutno.Nigdy wiecej nie zrobie sobie ciemnych włosów. W aptece kupiłam szmapon na porost włosów i w ciagu miesiaca rosna mi 2-3 cm.Mam nadzieje ze do lata bede wygladała juz normalnie a nie jak stare babsko w ciemnych włosach :O

Gość po0o 0
Niestety krótkie fryzurki nie są wcale praktycznie i wbrew pozorom aby wyfkądały dobrze , tzeba i poświęcic wiecej czasu niz długim włosom. Kiedsys obciełam włosu mniej więcej tak jak na pierwszym zdjęciu- nie mogłam się przyzwyczaic!! nib nie wyglądałam źle, ale... Ty dodatkowo chcesz zmienic kolor, to chyba zbyt dużo jak na początek. Zacznij od farowania na ładny, ciemny blond i lekko podetnij. Za jakis czas wymyślisz cos dodatkowego. Dodam jeszcze, ze jak miałąm króciutki ewłasy WCIAZ JE POPRAWIAŁAM rękoma, przez co szybko się przetłuszczały;/ Wielu facetów woli długie włosy, one sa po prostu ładniejsze!! jesli nasz zdrowe, łądne błyszczące... nie ścinaj;)

Gość kobiety w takich fryzurach jak
pokazujesz to najczesciej fleje. nie warto nawet na nie krzyczec, bic to strata sil...:(

po0o 0 -> zgadzam się z Twoją wypowiedzią w 100 %. Gdy obcięłam włosy,myslałam ze teraz to bede miala spokój z codziennym myciem i układaniem.A jest odwrotnie!Krótkie włosy zyją swoim życiem-układaja sie jak chcą i dlatego trzeba wiecej czasu i wysiłku włozyc ,zeby dobrze wygladały.A jak wygladam rano-to nie wspomnę ;)Do tego non stop dotykam je ręką,układam i niestety musze myc je codziennie bo sie szybko od rąk przetłuszczają :(

tez mi stuknela 30 :( ale ni scinam wlosow bo dlugie odmladzaja a jak sie zetniesz bo sie bardzo postarzejesz, zobaczysz. Moja sasiadka miala dlugie wlosy i jak sie obciela na krotko to wygladala 10lat starzej. 1 A zdajesz sobie sprawy ile zachodu jest z krotkimi wlosami ? Ile czasu tzreba zeby je ulozyc? To nie tak , ze zepniesz je w kucyk jesli ci sie nie bedzie chcialo ukladac fryz tylko bedziesz MUSIIALA.