Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bzubzh323

libido w ciazy

Polecane posty

Gość bzubzh323

Rowne -10 Jakos nie mam ochoty robic tego tylko by zrobic mezowi przyjemnosc albo noz widelec okaze sie w miedzy czasie ze jest fajnie. Poza tym dotyk piersi mnie drazni...

Gość bzubzh323
Ją może wczesniej miałam ochotę .. Ale drażni mnie jak mnie chwycić za cacka heh . Poza tym cos mnie boli czuje niepelnosprawnosc brzuch ..jakoś czuje sie atrakcyjna i nie w pełni ruchliwa .. Niby nie mam dużego brzucha ale tusza i czuje sie ociezala . 27tydz

Gość ja kiedy bylam..bylam
ja w ciezy mialam ogromne..moglabym sie ciagle kochac;)natomiast po ciazy strasznie spadlo..jestem 4 miesiace po porodzie i moglabym sie wogole nie kochac;/ czytalam gdzies ze moze miec na to wplyw karmioenie piersia ..bo za produkcje mleka odpowiedzialny jest jakis hormon ktory zmiejsza libido..

moj facet mowil mi ze mam sexi brzuszek;) ogolnie czulam sie ladnie i nie przeszkadzal mi nawet kiedy chcialam mu loda zrobic;)

co do piersi lubialam jak je dotykal..teraz nie lubie..bo sciagam mleko od 4 miesiecy i mam strasznie wrazliwe sutki,

Gość ghdghdd
a ja mam cały czas chęć. brzuszek mi nie przeszkadza, czuję się sexi, i z dnia na dzien mam co raz większą ochotę. a do porodu co raz bliżej. na szczęście za dużo nie utyłam, tylko brzuszek mam spory, a nasze ulubione pozycje możemy śmiało wykorzystywać w ciąży. więc jeżeli chodzi o sex to nic się nie zmieniło. no może robimy to częściej i orgazmy odczuwam jeszcze silniej :)