Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eeeedyta tyka

kiedy telefon dla dziecka

Polecane posty

Gość eeeedyta tyka

Chodzi mi o dzieci szkolne. W jakim wieku były wasze dzieci, kiedy telefon okazał się pomocny w komunikacji z wami?

Gość Bądź sobą
od momentu kiedy wraca samo do domu.... Albo idzie do szkoły... Ja dostałam w 2 klasie podstawówki albo 3 od mamy ale leżał w domu i był po to że jak ona jest w pracy to mogę do niej napisać...

Gość moje dostanie na komunię
w 2 klasie.

Mój syn dostał pod koniec przedszkola (akurat tak się złożyło), ale "na serio" zaczął z niego korzystać dopiero w szkole. Miałam z nim kontakt w razie czego i mogłam uprzedzić, ze np. stoję w korku i trochę się spóźnie do świetlicy.

Mój najstarszy syn ma od 4 lat. Czyli odkąd skończył 10 lat. Córka, ma 10, dostała 2 lata temu, bo ciągle jej nie ma w domu na weekendy (wyjazdy na zuchy, z marianek itp) więc chciałam mieć z nią kontakt. Najbardziej nieogarnięty, 12 latek, dostał dopiero teraz, na święta, a najmłodszy 5 lat ma komórkę do używania w domu (mogę do niego zadzwonić, on ma zaprogramowane nasze nr bo nie mamy stacjonarnego..) Wszystko zależy od dziecka ;)

nie wiem gdzie wyparowała moja wypowiedź.. Moje są w wieku 15,13,11 i 5 lat i wszystkie mają. Z tym,że pięciolatek tylko do korzystania w domu, bo nie mamy stacjonarnego, a czasem ma potrzebę do mnie/do taty zadzwonić ;) A 13 latek dostał dopiero teraz na święta, bo jest mało rozgarnięty i pewnie i tak zaraz go zgubi :/

W takim wieku kiedy zaczely juz same ze szkoly wracac,lub mialy na swietlicy poczekac na nas kiedy ktos po nie przyjedzie Telefon w szkole musial byc obowiązkowo bez dyskusji wyłączany, dopiero po lekcjach obowiązkowo musial byc wlączany aby z nimi sie skontaktować