Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aaamen

Chłopaki do wzięcia - program

Polecane posty

Gość Aaamen

Co sądzicie o najnowszej produkcji Polsatu (jak dobrze pamietam)? Jak dla mnie nie ma ona sensu, polega na wysmiewaniu ludziz wiosek, którzy nie potrafią sklecic porządnie zdania

Gość Bardzo Stary Wikary
Płytkiej wiary jesteś, niewiasto! 🖐️

Gość Aaamen
Jaka jest idea tego programu? Muszą im płacić, bo kto chce sie za darmo ośmieszac

Gość prewersje
najgorsze jest to, że istnieje prawdopodobieństwo że oni nie zdają sobie sprawy że cała Polska z nich leje i nie zdają sobie sprawy że są tak mocno zacofani

Gość Bardzo Stary Wikary
Idea tego programu jest taka, że każdy miejski looser- wyborca PO (kawalerowie do wzięcia głosują z pewnością na PSL albo Samoobronę) poczuje się przy nich jak połaczenie Adonisa, Einsteina i prof. Miodka w jednym ciele :)

O mój ulubiony program :D niestety tylko 1,5 odcinka ogladałam bo zawsze zapomnę :o ten jeden "chłopak" ma fajny dom, a szczególnie balkon :) niestety na tym zalety się kończą :D A tak serio to nie wiem skąd oni ich wszystkich wzięli :o mam rodzinę nawet na zadupiastej wsi, ale młodzi ludzie tam niewiele sie różnią od tych z miasta

Gość Aaamen
Dokładnie kingastefankafanka! Sama pochodzę ze wsi tak małej i zacofanej, ze nawet nie ma sklepu jednak ludzie potrafili sie tam wypowiadać i wyglądać jak człowiek. Na początku tez mnie ten program smieszyl, teraz raczej smuci. Bardzo stary wiary, pewnie masz racje. Tania produkcja, która ma pewnie niezła oglądalność, przez ludzi z kompleksami

Gość jestem za znieczuleniem
jak dla mnie jest to wysmiewanie sie z ludzkich niedoskonalosci urody lub umyslu---tyle pokazuje ten program. niestety uroda rzadzi swiatem i tyle. a to smutne. bo czasem najbrzydszy czlowiek ma lepszy charakter i wieksze serce niz ten najpiekniejszy.:O

Gość spokojnie chodząca
ze wsi nie ze wsi to nie powód żeby zębów nie mieć:O tam każdy gość jest szczerbaty:D :O

Gość Renatka34
Wcale nie... Pan Andrzej, syn Pana Stasia (ten od domu z balkonem) jest przecież przystojny (i nawet sam tak uważa) tylko jakoś staro wygląda i intelektem nie grzeszy...

Gość aaimmee
są prości ludzie ot i co :D:D:D:D