Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rhówka

we wrześniu 2013lub2014 rzucam pracę i zaczynam swoje życie idealne:)Kto ze mną?

Polecane posty

Obecna sytuacja nie pozwala mi na pozbawianie siebie stałych dochodów. Potrzebne mi na razie pieniądze na inwestycje. Moja praca nie jest najgorsza. Zarabiam ok. 2000 netto, pracuję w handlu, jednak za dużo godzin, za mała swoboda, zła atmosfera motywują mnie do zmiany swojego życia. Już podjęłam kroki i założyłam swoją firmę. Do tego mam grunty i postanowiłam działać w pewnym sektorze rolnictwa, wykorzystać swoją ziemię... W związku z powyższym inwestycje ciągłe, oszczędzanie i odliczanie dni do zmiany życia na lepsze:) Powiem praca na wsi i praca u siebie to jest to o czym marzę już jakiś czas:) Dlaczego akurat te daty? To szacunkowe terminy. Lojalność wobec mojego pracodawcy nie pozwala mi odejść wcześniej. To mniej istotne. Jestem zdeterminowana i jeszcze trochę a moje życie będzie zbliżone do ideału:) Będę robiła to co kocham, co wychodzi mi najlepiej:) Ktoś ma podobnie?:)

Gość bnbonnn
bedziesz kogos zatrudniac?

Gość jajuztomamzasoba
ja to juz mam za soba!!! od 1.1. jestem na rocznym platnym urlopie!! ale.... poswiecam ten rok na doksztalcanie sie, zakladanie wlasnych firm oraz PODROZE!!

tylko dorywczo do ziemi, tak to mama i chłopak będą mi pomagać w firmie

tylko dorywczo do ziemi, tak to mama i chłopak będą mi pomagać w firmie urlop, jaki to urlop?? że płatny??

Gość bnbonnn
a jakie miasto?

Gość n v nov vev
o matko, jeden temat ci nie starczyl? to zalosne, jeszcze 107 tematow na kafe o tym zaloz.

Ja odchodzę z pracy na koniec czerwca, ale dlatego, że przeprowadzam się. W moim mieście nic mnie nie trzyma, praca do du..., także akurat przed sezonem urlopowym zostawię tą robotę i niech się martwią :)