Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiem to

Czy dziewczyna płaska jak deska ma szanse na faceta?

Polecane posty

Nie przeszkadzało by mi jeśli bym zaczął ją rozbierać wiedząc jak się rzecz przedstawia. Nie oszukujmy si ę: kobiety też często nadrabiają wygląd charakterem ;). Ale gdybym miał niespodziankę w trakcie rozbierania (push-up) to raczej byłby zirytowany.

Gość wiem to
ale to nie jest maly biust! to w ogóle brak biustu! :( czy taka kobieta w ogole by cie podniecila? jesli jeszcze nie jest szczegolnie piekna... :(

Gość ma, widać ogólnie masz wygląd
21 mam, więc też teoretycznie za stara na drastyczne zmiany ;) też zobaczymy co u mnie za rok będzie ale na razie drobna poprawa jest, a to pocieszające. jedyne co zauważyłam to naprawdę trzeba dobrze trafić i myślę że facet ogólnie wyczuwa że jesteś niepewna siebie i zakompleksiona, wstydzisz się, masz opory a faceci lubią wiedzieć że działają na kobietę, że ją podniecają

jakie masz wymiary pod i w?

Gość wiem to
w: 76cm, pod: 72cm :(

hmmm a ogólnie jesteś wysportowana? bo szczupłość pod biustem optycznie go powiększa i dobranie stanika odpowiedniego czyli z obwodem 65 a nie jakieś 70 czy 75, możesz poczytać o migrowaniu piersi bo może u Ciebie ta tkanka wokół się zebrała ale na pocieszenie mogę powiedzieć, że znałam gościa dla którego to idealny biust, serio nie żartuję taki facet miał ideał kobiecy, różni się zdarzają ;)

Gość wiem to
Nie bardzo jestem wysportowana, ale najgorsze ze mam figure gruszki, tzn potezne biodra przy ktorych ta plaska klatka jeszze bardziej sie rzuca w oczy. no wiem, no wiem ze wazna jest osobowosc, NIBY... ale i tak czuje ze mam przesrane.... tak latwo sie tego kompleksu nie pozbede :(

Gość znajdz sobie faceta
chudego albo grubego z małym penisem i po sprawie

to ogarnij trochę się z treningami, dla zdrowia warto, jak odpowiednie wybierzesz to uda się figurę wysmuklić i będziesz lepiej się czuła :) ale serio, dla faceta musisz po prostu być pewna siebie ale no wiem jak to z babami, ja mam kompleks dużej stopy i też ciężko sobie wytłumaczyć ;)

Gość wiem to
a tam stopy :) na stopy facet nie patrzy jak lezy na tobie. A biust kobiety ma przed oczami praktycznie... zwlaszcza ze wszedzie kobiety eksponuja swoje piersi teraz, reklama, gazeta itp - nigdzie nie ma plaskich :( aktorki plaskie na palcach mozna policzyc, i wszyscy tak sie cackaja nad tym, ze maja maly biust, i robia zaklady kiedy sobie powiekszy :(

no jak trafiasz na fetyszystę małych, drobnych kobiecych stópek to różowo nie jest:D ale nikt nie jest idealny reklamy, brukowce i cała reszta niesamowicie ryją głowę, ale mądre osoby wiedzą że real to co innego. dlatego doceniam gwiazdy czy gwiazdki które nie dają się temu i są jakie są. patrz taka Keira Knightley, czy ta ze zmierzchu Stewart (ta to nawet urodę ma średnią :P) a faceci uwielbiają je

dobra, idziem z psem :D i Ty nie zamartwiaj się, poszukaj jakiegoś dobrego ginekologa-endokrynologa, zorientuj się z ćwiczeniami i o stanikach poczytaj jak to ma Ci ułatwić stanie się pewną siebie:)[czesc[

Gość wiem to
jestem bardziej płaska niz Keira Knightley :-(

Gość wiem to
ale dzieki za wsparcie! :)

Gość też płaska deska ;)
Hej! Autorko nie przejmuj się :) Też jestem płaska i mam faceta - od 5 lat. Ale ja inaczej podchodziłam do mojego biustu, zaakceptowałam go, zawsze żartowałam na jego temat (zostało mi tak do dziś). Są małe i co ja zrobię? Jak facetowi się nie podoba to trudno( byli i tacy i nadal z takimi się spotykam). Trzeba znaleźć takiego, któremu to nie przeszkadza, a może i spodoba. Oczywiście jeśli mogłabym je powiększyć to czemu nie, fajnie by było mieć piersi :) Ale operacji nie zrobię, bo bałabym się powikłań i ogólnie tego obcego ciała w sobie :P I nie powiem, że nie oglądam się za dziewczynami co mają fajne piersi, nawet marzy mi się dotknąć choć raz w życiu , żeby poczuć jakie są w dotyku :) Pewnie są fajne i dlatego facetów tak to kręci. Dlatego głowa do góry, bo są różni faceci i mają różne gusta.

Gość nie masz szans na
przystojnego, ale brzydki desperat moze sie skusi

Gość wiem to
też płaska deska ;): Dzięki :) wiem ze duzo zalezy od podejscia ale wlasnie dla mnie to zawsze była zmora, stosuje push-upy bo nie umialabym sie pokazac na ulicy taka plaska. ja tez sie ogladam za dziewczynami z pieknym biustem :) gratuluje znalezienia faceta ktoremu to nie przeszkadza - szkoda ze tak niewielu takich :(

Gość maxx123456
wiem to-powiem ci kobieto tak, ja bardzo szukam takiej dziewczyny z małymi piersiami jak ty. Poprostu lubie takie i nic nie poradze, tylko takie mnie podniecaja. Ale mam problem nigdzie nie moge taka znalez:(. Wiec widzisz ja chce a nie moge miec!!

Gość zzzzzzzzszzsz
ojjj durna ty durna - w tym wieku większośc szczupłych dziewczyn ma bardzo male piersi lub wręcz brak duze cyce mają tylko te grube a szczupłe silikony obejrzyj se kilka prornoli z młodymi laskami i moze to będzie dla ciebie jakas terapia - pisze poważnie

Gość wiem to
maxx123456: cos czuje ze mnie wkrecasz, nikomu sie takie male nie moga podobac :( nie zartuje: Keira Knightley to przy mnie biustowa sex bomba, na prawde... ale dzieki za probe podnesienia na duchu! :)

Gość wiem to
maxx123456: cos czuje ze mnie wkrecasz, nikomu sie takie male nie moga podobac :( nie zartuje: Keira Knightley to przy mnie biustowa sex bomba, na prawde... ale dzieki za probe podnesienia na duchu! :)

Gość wiem to
co to znaczy w takim wieku? nie mam 14 lat zeby miec nadzieje ze cos sie jeszcze zmieni. nie uroslo do teraz, jak mam 23, to juz nie urosnie, kropka. :(

Gość wiem to
co to znaczy w takim wieku? nie mam 14 lat zeby miec nadzieje ze cos sie jeszcze zmieni. nie uroslo do teraz, jak mam 23, to juz nie urosnie, kropka. :(

Gość maxx123456
nic nie wkrecam cie, serio tak mam. Nie jestem brzydki ani gej. Poprostu od zawsze mnie pociagaly takie kobiety. Jestem samotny bo odrzucam kobiety ktore maja za duze piersi w moim mniemaniu. I ty mowisz ze masz problem, To pomysl co ja czuje... Ja tu ci nie wciskam kitu by cie na duchu podniesc!

Gość wiem to
Dzieki. Musze wiec szukac kogos takiego jak ty, tylko wiesz, z mojej strony jest to tak samo trudne jak z twojej - nie masz wcale gorzej...

Gość też płaska deska ;)
Wiesz...ja już w sumie rzadko noszę push-up :) Mój facet czasami jak widzi mnie w push-up to się śmieje , że dziś go mam , bo on zauważa różnicę(tak jak każdy zresztą ). Ale push-upy zakładam do strojów, które tego potrzebują . Na co dzień noszę normalny i mam to gdzieś . Jestem płaska i co z tego :) Autorko a mogłabyś wysłać zdjęcie z neta , które by przypominało trochę Twój biust? Jestem ciekawa.

Gość maxx123456
a skad jestes?

Gość maxx123456
a skad jestes?

Gość maxx123456
a skad jestes? to mamy problem razem !:):):)