Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiem to

Czy dziewczyna płaska jak deska ma szanse na faceta?

Polecane posty

Gość wiem to

Nie mówię tu o malych cyckach. Mowie, ze cyckow w ogóle nie ma! co robic? nikt mnie nie chce :-O a operacji sie boje. Czemu dla facetow cycki sa takie wazne?! :-O

Gość ma, widać ogólnie masz wygląd
nieciekawy a charakterem nie potrafisz oczarować albo jesteś wybredna i odrzucasz "niegodnych"

Gość wiem to
Fiut do sexu niezbedny, a cycki to tylko bonus do waginy przeciez.

Gość beskismoma
ja mam cycki spore ale obwisle i sie wstydze facetow...chyba lepiej miec mniejsze bo nei obwisaja

Gość wiem to
Ja bym chciala miec jakiekolwiek! Boje sie rozebrac przy facecie, bo jak zobaczy moje 2 guziki, i sie rozesmieje, to chyba umre ze wstydu...

to nie noś pushupów, wtedy sama też będziesz oswojona z nimi i facet szoku też nie będzie miał i masz odpowiednią wagę do swojego ciała? badania jakieś hormonalne miałaś, zaburzeń nie masz?

push

Gość wiem to
Leczylam sie hormonalnie, nic to nie dalo. Jestem ogolnie bardzo szczupla i jak grubne to na brzuchu i na tylku, cycki zostaja plaskie... Teraz mam 23 lata, skonczylam szkole mam prace, trzeba by pomyslec o rodzinie, ale jak?! :(

"trzeba" bo co? ale czy Ty brałaś tabletki bo poszłaś do gina i poskomlałaś że jesteś deska, czy zrobiono Ci badania i odpowiednie dobrano? z jakiego powodu się "leczyłaś" bo to sugeruje że jesteś chora na coś

Gość wiem to
Mam juz 23 lata, cycki w tym wieku juz ne rosna, ale dzieki, Kamil, za mile slowo :) v Tak, spedzilam w szpitalu tydzien, robili mi wszystkie badania, lek. stwierdzil ze wszystko powinno byc ok, zastosowal terapie, i nic nie pomoglo. U mie w rodzinie zadna kobeta nie jest zbyt "obfita" i uznal ze to genetycznie tak ma byc, i koniec. I po roku pchania w siebie hormonow dalej jestem zalamana!

Gość wiem to
Moze panowie by sie wypowiedzieli: co byscie zrobili jakby rozebrala sie przed wami taka plaska laska? bylibyscie w stanie w ogloe z nia uprawiac sex?

Gość blablable bla
ja tez 22 lata i zero cycka, a najgorsze jest to ze nie jestem jakas mega szczupla... faceta nigdy nie mialam. u mnie w rodzinie maja raczej spore biusty, myslicie ze z tym trzeba isc do lekarza? ale ja chyba z hormonami mam wszystko ok, mam regularnie okres itp

Slyszalem ze po ciazy rosnaą cyce ale nie jestem pewny hehe zakceptuj swoj wyglad badz pewna siebie bo nie kazdy facet zakochuje sie w cyckach tylko w osobie ;-)

Gość ahojjjjjde
dziewczyno opamiętaj się, nie masz faceta, bo jesteś zakopleksioną osobą. Myślisz, że faceci zwracają uwagę tylko na cycki? Nie! Całokształt jest ważny, jeśli masz szczupłe ciało i zadbane, to żaden facet nie zrezygnuje z Ciebie. Na cycki patrzą tylko faceci, którzy chcą poruchać i zostawić. Zrozum, że faceci nie są istotami z innej planety, i owszem wygląd liczy się, ale najważniejszy jest charakter. Bo jak być z laską o wielkich cyckach, głupią , niemiłą, itd. Przesadzasz zdecydowanie :)

Gość xxvictorxx
ja bym dał rade czemu nie

Gość taki jeden facet 28
Jak masz fajny tyłek i buzię to cycki nie mają aż tak wielkiego znaczenia ..moja była miała maleństwa ,ale była ładna z twarzy i dupsko miała takie soczyste więc było ok.

jestem natrętna bo sama jestem płaska i też mam zaburzenia, ale już po miesiącu 2-3cm mi przybyło i cycki widocznie są pełniejsze, nawet niech to będzie puchnięcie przed okresem którego wcześniej nie miałam ale to i tak 2tygodnie w miesiącu większych cycków ;) a nie bolą zmień lekarza może, ja teraz jestem u drugiego (ale polecono mi tego, sama szukająć to i na 10bym trafiła kiepskich pewnie) bo jak masz zaburzenia pewnie i wiele innych skutków mają które warto zniwelować, nawet jakby mi cyków nie ruszyło też bym się leczyła

Gość inteligentboss
poka fotke to sie zastanaowie ;d moze cie poderwiem ;d

Gość taki jeden facet 28
..a fotkę możesz dać przecież jesteś anonimowa .. sam jestem ciekaw czy faktycznie masz takie małe jak mówisz

a od faceta nie usłyszałam złego słowa, owszem nikt mi nie wmawia że są wielkie, sama z nich żartuję, ale mogą się podobać ;)

Gość wiem to
Tyłek mam chyba fajny ale ogolnie mi daleko od miss polonia. Probowalam niedawno z 1 facetem, i jak się rozebralam to bylo ok, nic nie powiedzial, calowal mnie tam tak z rezerwa, ale potem jak juz przyszlo co do czego i byl nade mna to opadl... a mnie bylo tak strasznie glupio, nie macie pojecia.... Pozbieral sie potem i sex byl, ale dla mnie byla to meczarnia, chaialam juz potem tylko zeby skonczyl jak najszybciej i sobie poszedl.

Gość wiem to
spadajcie, nie wysle zadnej fotki - mam powazny problem i dola, nie nabijajcie się :(

Gość Elektronikełe
fajne prowo

Gość wiem to
ma, widać ogólnie masz wygląd: a ile ty masz lat? ja juz chyba nie mam szans na to, zeby urosły, nachodzilam sie juz po lekarzach i mam dość. v Tutaj juz nie mozna naprawde nic napisac, bo zaraz jakis debil pisze, ze to prowokacja, i potem juz nie ma odzewu :(

Gość NiezleCiacho25
mi maly biust u kobiet nie przeszkadza mysle ze jest sporo facetow ktorzy mysla podobnie wiec oddnoszac sie do twojego pytania to szanse sa zawsze