Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiem to

Czy dziewczyna płaska jak deska ma szanse na faceta?

Polecane posty

Gość wiem to
też płaska deska ;) - przekopuje wlasnie internet, ale nie znalazłam zadnego zdjęcia dziewczyny ktora bylaby az tak płaska jak ja :( po prostu tułow a na nim sutki, no koszmar, to niesprawiedliwe ze akurat na mnie padlo :(

Gość wiem to
wlasnie jestem na forum kafe o chirugach plastycznych - chyba sie zdecyduje,zaczne odkladac kase, i w koncu zrobie ten zabieg; naprawde nie widze zebym miala sie kiedykolwiek z tym pogodziC!

Gość maxx123456
chora jestes, w zyciu bym ci na to nie pozwolil!!!!!!!

Gość wiem to
maxx123456: jestem z malopolski ;) czy za tym pytaniem krylo sie cos konkretnego??? :D

Gość maxx123456
chetnie bym cie poznal w realu. Ja z wlkp

Gość wiem to
nie umawiam sie z ludzmi z kafe, zreszta w ogole sie nie umawiam przeciez :D dzieki, ale co to za zwiazek dla cyckow? a raczej dla braku cyckow?

Gość maxx123456
a cp tp za umawianie sie z facetem ktory mnie zaakceptuje ze nie mam cyckow?

Gość wiem to
wiesz, nawet jak znajde faceta ktory to zaakceptuje, to zawsze bedzie to moja pieta achillesowa, nigdy sie z tym nie pogodze, chocby ne wiem jak mi ten facet to zachwalal :( nic na to nie poradze

Gość wiem to
wiesz, nawet jak znajde faceta ktory to zaakceptuje, to zawsze bedzie to moja pieta achillesowa, nigdy sie z tym nie pogodze, chocby ne wiem jak mi ten facet to zachwalal :( nic na to nie poradze

Gość też płaska deska ;)
Hm..a jaki nosisz rozmiar stanika? ;]

Gość Ja też mam mikro cycki
I jak byłam w twoim wieku też mi to przeszkadzało. Teraz już nie tak bardzo, a mam 32 lata. Myślę, ze jak spotkasz fajnego faceta, to zobaczy w tobie coś więcej niż tylko biust. Na pocieszenie powiem ci, że mały i jędrny wygląda lepiej od skarpetek po pępek :P

Gość wiem to
też płaska deska ;): noszę różnie, cokolwiek zaloze jest puste w srodku, wiec zalezy od stroju, czy cos bardziej plaskiego, zeby nie podpadlo, czy np bluzeczka jest tak marszczona ze mozna sobie pozwolic na cos wiecej i nadal to naturalnie wyglada. Jestem od jakichs 30min na stronach chirurgow plastycznych, z Krakowa bo tam mam najblizej, i coraz bardziej sie napalam. chcialabym miec normalne zycie, wiecie, nie przejmowac sie tym, ale nie moge!

Gość głupia baba chce kochać
nie przejmuj sie! Mam bliska przyjaciolke ktora tez nie ma piersi - ja mam tez male, ale w porownaniu z nia sa mega! Ona ciagle ma facetow i to wcale nie jakis wiesniakow czy brzydali. Zwiazki ma takie rok, poltora ale ma dopiero 25 lat wiec to wiadomo ze ciagle szuka swojej polowy. Ostatnio nawet jej byly sie ponownie przypaletal bo nie moze bez niej zyc, naprawde nie slyuszalam zeby mowila ze ma z tym problem ze faceci ja wysmiewaja czy cos. Mowi o tym ze ma male ale nie rozpacza nad tym - tak jest i juz. Prawdziwy facet nie zgodzi sie na to abys zrobila operacje dla niego, jesl ito bedzie mialo wplyw na Twoje samopoczucie to mozesz zrobic operacje ale nigdy dla faceta!! Dla faceta to mozesz ew. ufarbowac wlosy na inny kolor, albo zmienic pomadke :)

Gość wiem to
Ja też mam mikro cycki: z tymi skarpetkami to jest mocny argument :D ale ja juz bym wolala skarpetki, doniczki, cytryny czy COKOLWIEK niz deske i dwa gwozdzie... to kwestia samoakceptacji, wiem, ale tym bardziej nie dam rady skoro jak pisalam nosze te push-upy, i to juz od gimnazjum, wiec teraz nawet nie moglabym przestac i chodzic bez, bo co, nagle mi cycki ucielo, a zawsze były? :(

Gość wiem to
Ja też mam mikro cycki: z tymi skarpetkami to jest mocny argument :D ale ja juz bym wolala skarpetki, doniczki, cytryny czy COKOLWIEK niz deske i dwa gwozdzie... to kwestia samoakceptacji, wiem, ale tym bardziej nie dam rady skoro jak pisalam nosze te push-upy, i to juz od gimnazjum, wiec teraz nawet nie moglabym przestac i chodzic bez, bo co, nagle mi cycki ucielo, a zawsze były? :(

Gość wiem to
a w ogole dzieki, dziewczyny za te wszystkie wypowiedzi - wiem ze ne jestem sama z tym problemem, tyle osob sie wyowiada tu na kafe na dziale "chirurgia plastyczna"! niektore powiekszaja mimo ze maja, ale im sie np nie podobaja ale wiele jest takich jak ja ze deska. Natura jest niesprawiedliwa niestety...

nie wiem jak to wyglada z powiekszeniem jak nie masz wcale.. bo chyba skore trzeba jakos przeszczepic?? bidulka :* nie smuc sie, jest duzo fajnych facetow dla ktorych cycki to nie wszystko.. znam takie przypadki gdzie dzirewczyny maja takie duze i brzydkie ze panowie prosza aby do seksu zakladaly t-shirt - to jest dopiero przykre!!

Gość wiem to
głupia baba chce kochać: wiadomo, i tak zle i tak niedobrze. aha, jeszcze mi przyszlo do glowy ze nastepnym razem jak bede z facetem to moze go poprosze by mi nie zdejmowal stanika? moze w ten sposob chociaz raz sie poczuje pewniej? tylko ktory by na to poszedl... co to za bliskosc jesli sie bede przed nim zakrywać... :/ sama jakbym byla facetem to bym sie na to nie zgodziła :( ech....

wiem to: noi wtedy on pomysli ze mu nie ufasz itd.... lepiej nic nie ukrywac, grac w otwarte karty od razu... ja mam inny problem ale nie chce tu pisac o nim - tez ogromny kompleks ale tez nigdy nikt mi nie dal odczuc ze powinnam sie tym przejmowac... a moj jest bardziej widoczny i jest na twarzy :(

Gość wiem to
głupia baba chce kochać: to fakt, masz gorzej - ja moj na co dzien chowam w push-upie i dowie sie o nim tylko kilka osob z wszystkich któe spotykam. i na razie problem dolowania sie nim jest rozwiazany: nie ma faceta, nie trzeba pokazywac cyckow...

Gość tyuyi654
ja mam mikro cycki i zawsze miałam duże powodzenie. do tego jestem wybredna i mam duże wymagania i moi faceci zawsze byli bardzo przystojni. ni czytałam całego watku, ale zgaduję, że jesteś nieatrakcyjna i tyle, bo nikt nie odrzuci ładnej i zgrabnej dziewczyny nawet jak ma klatkę jak 10 letni chłopiec.

Gość wiem to
tyuyi654: Dzieki za dolaczenie do dyskusji :) No za ladna wlasnie nie jestem... gdybym miala piekna twarz, to cycki olac, ale ogolnie efekt jest moze 4/10, albo 5/10 jak zrobie wyjatkowo udany makijaz i zaloze super kiece. Szalu ne ma. Dlatego te cycki tak rażą, to jak dodatkowy gwozdz do trumny....

Gość ja tylko jedno
słowo do Ciebie autorko... odpowiedź na Twoje pytanie jest prosta... tak ma szanse i to takie same jak te ,,piersiaste". Kwestia, która spędza Ci sen z powiek jest tak naprawdę bezprzedmiotowa, bo moim zdaniem bariera tkwi w twojej głowie... Nie zadawaj pytań tego rodzaju, a już szczególnie na forum... zazwyczaj spotkasz się z dziecinnymi odzywkami i komentarzami... Liczy się jaką osobą jesteś, jeżeli pogodną i otwartą to kwestia znalezienia partnera nie będzie trudna, spokojnie... Moim zdaniem stanowcze nie dla operacji / mi osobiście bardzo podobają się kobiety, które nie mają zbyt dużych piersi... a dlaczego? to proste, nie wiem dlaczego, ale te z wydatnym biustem sądzą, że to wystarczy aby ,,mieć" faceta... błąd, jako zabawkę dla facetów o umyśle nastolatka to nawet tak, ale jako poważna partnerka... dla mnie już nie... A tak naprawdę, co to za bzdura, aby klasyfikować kogokolwiek według takiej miary... spokojnie, jesteś młoda, masz czas... operacja nie... moim zdaniem oczywiście

Gość też płaska deska ;)
A może z seksem się spieszysz? Może daj sobie więcej czasu na zaakceptowanie samej siebie w obecności tego mężczyzny. Na początek może pójdźcie na basen? Wtedy będzie miał okazję zobaczyć "braki" i Ty się oswoisz z tą myślą, że on już wie a nadal nie ucieka :) bo mu się po prostu podobasz taka jaka jesteś :) A jeśli by odszedł...to cóż...nie jest wart zachodu :)

Gość wiem to
Boje sie ze i tak sie taki facet zirytuje, jak tu ktos napisal: raz ze oszukuje ludzi z gory bo chodze ciagle w push-upie, i moze w ogole by sie mna nie zainteresowal gdyby wiedzial, ze jest tak zle? bez przesady z ta sila charakteru: mimo wszystko pierwszy dobór jest przeciez z wyglądu, choc minimalnie ta osoba musi na nas dzialać zeby cos sie urodzilo dalej... No a dwa - sie wkurzy z samego faktu ze to tak zle wygląda :(

Gość ddddddddddddssss
Ja ci napiszę bez hipokryzji. Facetów pociągają większe biusty, bo to jest po prostu kobiece,tak nas stworzyła natura. Pisanie, że faceci, którzy zwracają uwagę na biust, są "źli", jest naprawdę głupie, bo to tak jakby mieć pretensje że pies patrzy z pożądaniem na kiełbasę. Ja nie wyobrażam sobie być z dziewczyną, która jest płaska, bo w ogóle by mnie nie pociągała i takich facetów jest wielu, to normalne i nie ma w tym nic złego, jakby chciały niektóre tu "pocieszaczki". Ale jest też jakiś procent facetów, którym mały biust nie przeszkadza i na takich musisz trafić. Ja takich facetów zupełnie nie rozumiem, ale ich trochę też podziwiam, że mają gdzieś, czy dziewczyna ma "atrybuty" czy nie. To bardzo dziwne :)

Gość też płaska deska ;)
No to nie wiem,ja w push up rzadko chodziłam, także wiedzieli, że jestem deska, zresztą w okresie dorastania dali mi to dobitnie odczuć poprzez kąśliwe uwagi. I może w trakcie zbliżeń staraj się być na górze, bo jak się jest na dole to wiadome co oni widzą :) I jak zrobisz się pewniejsza to wtedy próbuj coś innego.

Gość tyuyi654
ja powiem, ze moje mikro cycki mi nie przeszkadzają. zresztą najbardziej podobają mi się małe zgrabne "dziewczęce" piersi, więc nigdy nie marzyłam o "buforach". ale uważam, że jak kobieta marzy o piersiach, to powinna je zrobić zamiast całe zycie jęczeć. napisałaś skromnie, że jesteś "piątką"- moim zdaniem masz takie same szanse jak " piątka" z cyckami

Gość wiem to
ddddddddddddssss: Dzieki. Ja wlasnie dokladnie podzielam Twoje zdanie. Dla mnie kobeta bez biustu nie jest kobieca. Moze miec nie wiadomo jaka twarz, nogi, czy pupę, ale powinna miec piersi, nawet male czy srednie. Nie musi miec ogromnych melonow, ale ma wygladac jak kobieta! Dlatego ja tym bardziej do panow nie mam zalu, zwlaszcza do tych ktorzy na moj widok "zwiedli" - doceniam ze zachowali sie tak jak zachowali. Dlatego mysl o operacji mnie nie opuszcza. Tez chcialabym byc kobieca, ubrac bluzke z dekoltem czy piekna bielizne i widzieć, żę facet patrzy na mnie z pożądaniem... :(

Gość deska2000 latttttw f2
jestem typowa deską :D aleee uwaga sama sie z siebie smieje mam faceta od 5 lat i zawsze ktos za mna popatrzy czy cos zagada chociaz wiaodmo nie jestem pewna jakie zamiary maja ci panowie :D bo nigdy nie ciagnełam rozmowy :) piersi to nie oznaka kobiecosci pelne uda zgrabne nogi okragla pupa plaski brzuch ladna twarz usmiech wlosy :) to tylko niektore rzeczy ktore mozna wymienic :) naprawde nie ma co sie zalamywac optymistycznie ida pzrez swiat bedziesz naprawde inaczej postzregana, czesto tez sie zalamuje ale jak znajdziesz kogos wartosciowego pzrestaniesz sie martwic o takie rzeczy, czytalam wczesniej ze seks jest dla ciebie ptrudny moze po prostu bylo po tobie widac ze jestes spieta ja tam wrecz pierwsza sciagam bluzke i oczywiscie zdaje sobie sprawe ze nie mam piersi :D ale co mi tam mam inne rzeczy :) glowa do gory :D a takie sa moje piersi ; http://www.google.pl/imgres?q=ma%C5%82e+piersi&um=1&hl=pl&sa=N&tbo=d&biw=1366&bih=624&tbm=isch&tbnid=jV_UPBzC2tOecM:&imgrefurl=http://trendz.pl/foto/%3Fid%3D4807&docid=q4u6CDrCUcB7gM&imgurl=http://trendz.pl/files/imagecache/wide2/files/gallery_4807_kate%252520hudosn%252520czuje%252520sie%252520bardzo%252520kobieco%252520majac%252520tak%252520male%252520piersi.jpg&w=414&h=350&ei=eH30UPKCMYeN4gTF04GgBg&zoom=1&iact=hc&vpx=441&vpy=29&dur=3605&hovh=206&hovw=244&tx=120&ty=157&sig=113819636584186694154&page=1&tbnh=138&tbnw=163&start=0&ndsp=32&ved=1t:429,r:26,s:0,i:165