Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asia22@@

NIE MOGE UWIERZYC W TO CO POWIEDZIALA MOJA MATKA!

Polecane posty

z facetem się dogadaj. nie Twoja wina że wypłynęło nie jego że się dowiedział. nie możesz go przez to stracić :)

Gość asia22@@
I wlasnie jest ogramny problem z chlopakiem bo on ciagle chce gadac o tym ciagle zadaje pytania i nie pomaga to ze ja nie chce teraz o tym mowic on twierdzi ze powinnam mu o wszystkim mowic ze to okropne co zrobilam ze zatajalam to przed nim i ze go oklamuje moze w czyms lub duzo rzeczy jeszcze zatajam i w koncu sie poklucilismy bo ja juz nie moge tego wytrzymac:(

nie wiem o co mu chodzi, jeśli nie chodzi o zdradę (a nie chodzi) nie powinno go to interesować. hm. dziwnie się zachowuje:O:O:O nie lubię takich nachalnych ludzi

Gość asia22@@
Oczywiscie ze powiedzialam ze mnie to krzywdzi matce a ona ze lepiej jak sie powie niz zataja ze o wszystkim trzeba mowic...

olej tą matkę czemu Twój facet się tak zachowuje jak to go nie może dotyczyć?:O:O:O

Gość asia22@@
Nie chodzi tu o zadna zdrade tymbardziej bo to bylo 11 lat temu ja mialam wtedy 11 lat to bylo tak dawno a ona wszystko wygadala obcym ludziom cala moja przeszlosc!:(

Gość asia22@@
Moj facet ma z moja matka bardzo dobry kontakt i tak jak ona uwaza ze on musi o wszystkim wiedziec

toć piszę że nie o zdradę:O rozumiem Twoje posty, kotek nie rozumiem Twojego faceta mam nadzieję że on nie jest rodzinny:O Twoją matkę trzeba izolować.

twoja matka jest jebnieta, nie wiem co sie stalo jak mials 11 lat(czy ty kogos skrzywdzilas , czy ktos ciebie, mials tylko 11 lat) po co to ona wyciaga - chyba po to aby ci dokuczyc, upokorzyc, sprawidz przykrosc, a jak sie zachowywala po tym wyznaniu twojej mamy matka twojego chlopaka??

Moj facet ma z moja matka bardzo dobry kontakt i tak jak ona uwaza ze on musi o wszystkim wiedziec - to nie dobrze wrozy, twoja mamtaka nie jest dokonca normalna, on powinien byc po twojej stronie, nie naciskac na ciebie, tylko czekac az bedziesz gotowa zeby opowiedziec co sie stalo, dlugo jestes z nim??

Gość pqowjdj
autorka pewnie byla molestowana.

ogólnie jeśli jego to interesuje co się działo jak miałaś 11 lat to wiesz:D toksyczność w jego zachowaniu równa toksyczności w zachowaniu Twojej matki jak nie większa. nie pakuj się w coś takiego, bo do gorszych wyznań będzie się zmuszał.

Gość eeeeeeeeeeeeeeedek!
JESTEM PEDAŁEM!

Gość asia22@@
Nikogo nie skrzywdzilam napewno i prosze nie naciskajcie abym o tym mowila bo nie jestem w stanie mam blokade

Gość eeeeeeeeeeeeeeedek!
Oczywiscie ze powiedzialEm ze mnie to krzywdzi matce a ona ze lepiej jak sie powie niz zataja ze o wszystkim trzeba mowic...

kto naciska?:O naciskam byś powiedziała o co chodzi Twojemu chłopakowi i czy zawsze był taki dziwny:-P

Gość Elektronikełe
m. dziwnie się zachowuje :o:o:o nie lubię takich nachalnych ludzi

asia nie naciskamy ale sie pytamy o twoja matke, chlopka i jak zareagowala jego matka?? to przeciesz mozesz napisac

Elektronikełe - zejdź ze mnie. o co Ci chodzi. po co mnie cytujesz skoro nie chcesz tego skomentować?:O

Gość Elektronikełe
nigdy z Ciebie nie zejdę

haha to brzmi strasznie:D zamierzasz mnie stalkować przez całą wieczność? Helojza - dzięki za cukierasa :classic_cool: ale ja czekolady nie zjem. chyba że z alko w środku:D

Gość eeeeeeeeeeeeeeedek!
PRAWDA RANI

Gość eeeeeeeeeeeeeeedek!
olej tą matkę

whedif- dla ciebie specjalnie, czekoladowa beczółka z nadzieniem mon cherie- to lubisz, jak sądzę?

Gość eeeeeeeeeeeeeeedek!
twoja mamtaka nie jest dokonca normalna,

Gość Elektronikełe
heloiza nie pozdrawiaj mnie bo ja jestem wyimaginowanym podszywem samego siebie