Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość W sytuacji bez wyjścia

Gorzej ode mnie nie ma nikt :-(

Polecane posty

Więc nie płaczcie i nie poddawajcie się, bo szkoda nerwów i zdrowia.

\Wracalam do domu przez park i zgwalcil mnie jakis faceta chyba murzyn/..nie wiem bo w szoku bylam

Ja już byłam załamana. Byłam w takiej depresji,że samobójstwo chciałam popełnić.

Do podszywa: to nie jest śmieszne.

czyli masz sklonnosci samobojcze ? leczylas to gdzies ? bylas u psychologa psychiatry ?

raczej nie mam. Ale jak zaczęły się moje problemy to myślałam,że tylko to mi zostało. Nie próbowałam nawet

leciała mi krew bo mam okres

chodziłam do psychologa i psychiatry i bylam na nich strasznie napalona, musialam wychodzic z gabinetu niby na siusiu a wracałam po 10-20 minutach jak sobie wypalcowałam

kinga01 ja nie mam tu innego topiku. Nie zakładam tu topików, tylko czytam Was.

powinnas sprobowac czyli nigdy nie mialas do czynienie z antydepresantami ? psycholog przydalby sie do rozmowy na psychiatre nie licz bo tylko leki wypisuje w takim razie uwazam ze powinnas jak najszybciej skorzystac z takiej pomocy

już nie wiem co robić, nadpodbliwość seksualna nie pozwala mi spać, dzisiaj miałam z rana 7 orgazmów, wieczorem 4, wszystko mnie boli

00:59 podszywy tak Wam do śmiechu? Nigdzie nie byłam. Sama stanęłam na nogi i zaczynam od początku, choć to trudne mając na głowie kilku komorników.

Gość rolusia.krak
i za to lubię kafe ,za ironiczne tematy nawiązujące do poprzednich dupereli :D:D

Ja nie potrzebuję już pomocy. Leków nigdy nie brałam.

Chciałam raczej ostrzec innych przed tym jak łatwo jest popaść w pułapkę podatkową, kredytową. Ja byłam na tyle głupia,że omal nie straciłam wszystkiego. Był moment,gdy mogłam się wycofać, nie zrobiłam tego, bo wierzyłam,że stanę na nogi. Nie stanęłam, a wręcz pogrążyłam się bardziej.

Kilka lat temu otworzyłam firmę. Szło mi super. Kupiłam jeden samochód, potem drugi, no i przydałaby się trzecia ciężarówka...a co tam ...leasing,czemu nie? 1.Błąd. Nigdy nie brałam kredytów i trzeba było się tego trzymać.Potem jeszcze wypasiona osobówka.A czemu nie? Przecież zarabiałam. Stać mnie było. No było, bo nie przewidziałam jednego...niewypłacalności moich kontrahentów.

Gość
Przepisz resztki majątku na kogoś zaufanego............. Ratuj co możesz. przed złodziejami.........

Konta zajęte, więc kasy mało, a tu trzeba zakładać sprawy o nakazy zapłaty. Z trudem uzbierałam, bo do każdej sprawy 2500zł trzeba było zapłacić. Uzbierałam, aby tylko mieć te nakazy. W końcu je dostałam. Oddałam do komornika.....i cóż...po ok 2latach zaczęły przychodzić bezskuteczne egzekucje i pieniędzy nie odzyskałam.Towaru też nie. I padłam.

Gość Do sądu nie masz dojścia
o nierzetelności dłuznikow??

Gość Do sądu nie masz dojścia
w tym kraju tylko złodziejem warto być:(

W sumie z Komornikami żyłam ok, bo płaciłam. Ale raptem zjawił się służbista (starych pozwalniali). I doznałam szoku. Dałam mu 20 tys a on mi wypisał świstek. Należność główna: 4tys z groszami, a prawie 16 tys koszty egzekucji. Przy okazji zajął plazmę, której wartość wpisał 500zł, a koszty 7tys400zł i poprosił o nr KW domu. Wtedy zrozumiałam,że to koniec, że po prostu nie dam rady, choćbym się zesrała. Od tej chwili nie płacę nic, poza tym co sam mi zajmie.