Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niuniulkai

Spodnie dla chudzielca pomocy

Polecane posty

Gość Niuniulkai

Witam jestem mama prawie 2 letniej dziewczynki. Ma 93 cm wzrostu i jest bardzo szczupła normalnie wszystkie spodnie z niej zlatują tym bardziej że juz nie nosi pieluszek , przeważnie chodziła w rajstopkach lub leginsach, ale zimą to bardziej spodnie wchodza w rachubę miała 2 pary spodni z h&m tylko już z nich wyrasta ( takie regulowane z guzikami ii gumką , dopasowały się do kształtu dziecka) tylko kosztowały prawie 70 zł sztuka ! Moze znacie jakieś inne firmy które produkują spodnie dla chudszych dzieci?

Gość kwadraTura;Koła
a uszyc samodzielnie to nie potrafisz?

Gość Niuniulkai
heh jak zwykle miła podpowiedź nie nie potrafie ;p

W tej chwili prawie wszystkie firmy produkuja spodnie regulowane gumką z guziczkami. Ja już dawno machnęłam ręką, że na moim synu wszystko wisi jak na kołku, grunt, żeby nie spadały. Co do firm to różnie - najlepsze jakie kupiłam to był mexx, miał tez kiedyś bardzo obcisłe z h&m, ale wyglądal jak czapla i bylo to jeszcze gorsze niż za szerokie.

Gość hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Ja ostatnio kupiłam córce (też ma 2 latka) kilka par spodni w h&m po 5 Euro (wyprzedaż) regulowane od wewnątrz na guziczki (jak wszystkie) więc zajrzyj może do h&m może w Pl tez są jeszcze wyprzedaże o 50 - 70 % ?

Gość kurka bez pazurka
ja też kupuję te z guzikami:) i tylko bardzo wąskie- co prawda one też tracą kształt po zwężeniu ale nie tak jak zwykły fason

Gość kurka bez pazurka
Owszem- spodnie dla dzieci są drogie ale 2latek tak ekspresowo już nie wyrasta. a poza tym można przelecieć się po przecenach. JA zwykle kupuję za około 30zł

w lidlu teraz były po 25zł bardzo fajne joggersy pakowane po 2 pary, mięsista bawełna z szeroka gumą w pasie i troczkami do regulowania, mój tez jest szczuplutki i spodnie na 104 długościowo są oki ale w pasie pościagane na maa i nie estetycznie to wygląda, a wygodne nie jest na pewno, więc dresy sa chyba najwygodniejsze.