Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość randkoviczka.

Dlaczego faceci są nudni i proponują randke np w kinie?

Polecane posty

Gość Lomu, po prostu na następne
Ja bym wolała iśc na zwyczajny spacer niż truć kaczki chlebem, zresztą to i tak właściwie spacer jest bo ileż można stać przy tym brzegu? A lepienie bałwana...zabawa na śniegu jest dobra gdy mamy do tego warunki odpowiednie, ubranie itd a nie ganiać wśród psich kup po parku, potem rękawiczki mokre więc dwie pary wziąć trzeba i jeszcze pójść pewnie do zatłoczonej kawiarni na czekoladę. Randka marzeń:D

Kaczki są zajebiste... Tak przy okazji, odczuwam niejasne wrażenie, że znowu wzięto mnie za faceta...

@Tamari: nie piszemy wylacznie o zimie. Ja bardzej pisze o okresie wiosenno - jesiennym. Przeciez nie bede nikogo ganial po parku w mroz:) Piszemy po prostu o innych propozycjach na randki, bo topic jest o "nudzie":)

Gość Kalmelka82
Wiecie, nikt tu nie powinien nikomu wmawiać jak ma przebiegać jego pierwsza randka, najlepiej będzie jakby każdy napisał jak sam chciałby spędzić pierwszą randkę i może ktoś znajdzie coś dla siebie. Nie ma sensu wykłócać się kto ma fajniejszy pomysł, bo każdy ma inny gust i nikomu się nie dogodzi, co najwyżej doradzi ;)

@po prostu nastepne: mozna troche postac i pokarmic, pozniej isc wokol parku, pozbierac kasztany, a pozniej isc na herbate.

ja pierwszą randkę spędziłam na ławce - facet zapomniał pieniędzy więc pożyczyłam mu na papierosy. Do tego był styczeń i w cholerę zimno, chociaż słoneczko świeciło :P

Gość Kalmelka82
Lomu, tak dla mnie randka marzeń, bo potrafię się ubrać na zimę i wiem gdzie pójść do kawiarni.

Moorland - Randka najwyraźniej nie była najgorsza, skora całą wytrwałaś na ławce :)

No wlasnie, nikt tu nie powinien nikomu wmawiac jak powinna wygladac randka marzen. Zgadzam sie z Klamelka.

spacer z nudna osoba tez bedzie nudny bo trzeba rozmawiac tak samo randka w restauracji uwazam, ze jesli umawia sie ktos 1 raz to wypada miec odpowiednie warunki zeby pogadac i poznac sue blizej a kolejne randki to moze byc juz skok na bungee,wspolna jazda konno,piknik, wypad na lyzwy itd itp kino na randke przynajmniej 1 to debilny pomysl no chyba ze do kina idzie sie po dluzszym czasue spedzonym ze soba za dnia tylko gorzej jak kino umowione jest wczesniej a my nie mamy juz pozniej na nie ochoty z ta osoba:P

Z fajną osobą rozmawiać można wszędzie i nie trzeba przy tym zajęcia mieć, szczególnie takiego byle się wyróżnić i byle nie było "oklepane". A po cholerę dziewczynie te kasztany? Na reumatyzm? Chyba coś mało romantyczna jestem :D

Po prostu poznajemy różne poglądy na pierwsze randki:P

@Tamari: tak na randce trzeba rozmawiac i trzeba miec do tego warunki. Podoba mi sie to zdanie, bo wyczerpuje podstawowe wymagania jakie sa potrzebne do randki.

taaa pozniej mozna wspolnie porobic ludziki z kasztanow i zoledzi:P

Gość Aj Aj jehe
ale idiota hahha potem w kaczki bedzie rzucał tymi kasztanami

Nie, w kaczki bede pstrykal chlebem. Kasztay na polke albo do wazonu. Druga strona tez moze zaproponowac odwiedzenie jakiegos waznego dla niej miejsca. Chodzi o to, zeby pokazac siebie, co sie lubi, jakie ma sie zainteresowania.

Gość Aj Aj jehe
ważne miejsce - staw z kaczkami hahaha dla niej ważnym miejscem będzie pewnie staw do łowienia ryb

- Czym się interesujesz? - karmieniem kaczek. Można je karmić chlebem razowy,. bułkami, bagietkami, ale ja najbardziej lubię im rzucać bułki pełnoziarniste

Whatever, najwazniejsze, zeby sie dobrze poznac. Jesli dla niej waznym miejscem jest staw z rybami, to chodzmy tam. Czego mozna doowiedziec sie o dziewczynie patrzac jak zuje wolowine?

@Lomu: mozna tez powiedziec, ze interesujesz sie religiami swiata, malarstwem barokowym lub rosyjska poezja. Ale chyba nie chodzi o to, zeby przescigac sie na "fajne" zainteresowania, tylko zeby byc soba.

a czym jest rozmowa? w rozmowue powie Ci co lubi, czym sie zajmuje a takze zobaczysz np co ja bawi, jakie ma zainteresowania itd a poznasz ja dobrze dopiero spedzajac z nia czas w roznych sytuacjach i na pewno nie tylko tych milych randkowych

Gość Aj Aj jehe
a czego się kurwa można dowiedzieć patrząc jak dziewczyna napierdala w kaczki chlebem

Gość Kalmelka82
O jeszcze mi się coś przypomniało! W większych miastach są piękne ogrody botaniczne a przy nich kawiarnie - w okresie wiosenno-letnim to przepiękne miejsca! Dodatkowo takie ogrody są zazwyczaj blisko centrum, więc resztę dnia można kontynuować w innym miejscu :) Oklepane, nudne?

Bardzo duzo, bo np jesli pisze o "napierdalaniu kaczek chlebem", to mozna bardzo duzo o takiej osobie powiedziec juz na dzien dobry:)

@Kalmelka: albo zoo. Polecam przy okazji bydogski Myslecinek. Jak jest ladna pogoda to zoo w Poznaniu, albo Malte.

Gość Kalmelka82
Raz znalazłam się w sytuacji powiedzmy "randki w ciemno" - miał być wyjazd kilku osób a zostałam ja i obcy mi chłopak (znajomy koleżanki, która to wymyśliła). On był bardzo chętny (aż za bardzo), ja nie. Wylądowaliśmy w Biskupinie i mimo, że nie byłam zadowolona z zaistniałej sytuacji to i tak świetnie się bawiłam! Mimo, że nie lubię tego typu miejsc to atmosfera była prześwietna, mam naprawdę świetne wspomnienia z tej randki-niewypału ;)