Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość randkoviczka.

Dlaczego faceci są nudni i proponują randke np w kinie?

Polecane posty

zwiedzanie Krakowa+ restauracja tam i koncert w plenerze:) dla mnie to nie byla randka, dla tej osoby tak jakby bo traktowala mnie inaczej ale generalnie sam pomysl dobry czas fajnie spedzony, ale to juz na caly dzien,nie kazdy ma na to czas:)

Gość Kalmelka82
Tamari zazdroszczę :) Maciek B. - nie jechaliśmy, nawet o niej nie wiedziałam. Zerknęłam na Youtube i żałuję, że nie miałam okazji. Trudno. Nikt nie ma nowych pomysłów, hmm? A tak fajnie mi się czyta ten temat.

Mozna sie przeleciec tanimi liniami na jeden dzien do Londynu;) Sa tez fajne resjsy statkiem wolnoclowym z Gdyni do Baltijska;)

nie masz czego zazdroscic:) fajnie bylo ale to nie to gdy ten czas spedza sie z kims w kim chociaz jestesmy zauroczeni:)

Najlepsze miejsca na randkę, to te gdzie kobieta czuje emocje i bezpieczenstwo ze strony chłopaka. Kiedyś zrobiłem tu całą listę. Zamki, lochy, wesołe miasteczka, jazda BMW 120 km/h przez wieś, lot Tupolewem do Smoleńska.

albo zwiedzic nawet Pragę:) te czeska oczywiscie a nie warszawska:P

Tamari zazdroszczę po prostu wizyty w Krakowie (dawno tam nie byłam) - założyłam konto (tu Kalmelka). Zauważyłam, że Randkoviczka (założycielka tematu) wcale się w nim nie udziela. Szkoda :(

zwiedzanie Krakowa+ restauracja tam i koncert w plenerze x brzmi jak wycieczka z mamą ;)

@ifka: No jak widac mozna, nigdy nie mialem po drodze, ale obiecalem sobie, ze w tym roku odwiedze.

mnie tam ten krakow nie zachwycil bylam z 3 razy chyba tlum byl okropny i upal

Ja w Sopocie mieszkalem, wiec traktuje to bardziej jako zwykle miasto, niz atrakcje turystyczna, choc z okna widzialem morze;) Ale ogolnie Sopot jest swietnym miejscem do zycia. Jesli chodzi o polskie morze to chcialbym kiedys wybrac sie do Domu Zdrojowego w Jastarnii.

pozniej mozna wspolnie porobic ludziki z kasztanow i zoledzi x x :D :D :D

wyciagasz moj cytat:P Ja tam mieszkam w Warszawie, wiec morze jest dla mnie naprawde klimatyczne

Ja mieszkam w Poznaniu i morze tez jest dla mnie klimatyczne. Mialem oferte przeprowadzki do Wawy, ale sie nie zdecydowalem.

Maciek B. - Oo to ja już wiem czemu ciągle proponowałeś staw z kaczkami - chodzi o ten przy PKS z tą wierzbą? Tam faktycznie jest fajnie i w ciepłe dni jest tam pełno par - fakt, że trochę tłocznie, ale klimatycznie.

Moja najfajniejsza randka to ta gdy zostałam zima, późnym wieczorem zabrana na półwysep Helski. Kolacja ze sniadaniem. Czule wspominam do dziś. Nie mam wymarzonej. Jak facet jest fajny to i kino i psacer i Paryż w jego towarzystwie będą fajne.