Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stokrotkamagdalena222

co byscie wybrali

Polecane posty

mieszkac z tesciami czy wynajac mieszkanie?

wynająć mieszkanie! nigdy mieszkanie z rodzicami, czy swoimi czy teściami!

ja tez wole wynajac ale tescie caly czas nas przekonuja zebysmy z nimi mieszkali ale watpie zeby to dzialalo dobrze

Gość j.w
Teściowie/ rodzice to zło Najlwpiej jak znajdują się co najmniej 100 km od Ciebie i widujecie się co najwyżej pare razy w miesiącu. Wspólne mieszkanie prędzej czy później zawsze kończy się awanturami.

Gość ZawszeCiekawaaa
Ja bym wolała wynająć mieszkanie. No chyba że teście naprawdę w porzadku ale to rzadko bywa. Niestety obecnie mieszkam z przyszłymi teściami- zmusiła nas to tego sytuacja.. Ogólnie nie jest źle ale nie ma to jak samym

nie słuchaj teściów. Naprawdę nie miej w ogóle wątpliwości. Mieszkając z teściami pożałujesz, a potem ciężko będzie się wyprowadzić i pogodzić. Ja mieszkałam z teściami przez rok, KOSZMAR! u moich rodziców nawet do głowy mi nie przyszło. Swoje małe, ciasne ale własne (nawet wynajmowane). Poczujesz, że możesz włożyć nogi na stół, nie myć naczyń, nie sprzątać jak Ci się nie chce i nikt nie będzie Ci marudził i zrzędził. W swoim domu jesteś panią!

przed ślubem też mieszkałam i była sielanka, koszmar zaczął się po ślubie

Gość tojazebyniebylostokrota
dzieki za rady ja juz sama nie wiedziaylam czy ze mna jest cos nie tak czy co ale widze ze nie tylko ja mam taki punkt widzenia ze lepiej na swoim nawet wynajetym buziaki papa