Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ivo7er

Czy któryś z panów na Kafe ma brodawkę na policzku?

Polecane posty

Gość kręcz szyi
Małżeństwo wychodzi z kina po miłosnym filmie. Siadają na ławce w parku i całują się na całego. Podchodzi policjant: - Proszę państwa, to jest zabronione w miejscu publicznym. Otrzymujecie mandat. Pan 50 zł, pani 500 zł. - Dlaczego ja tylko 50 zł? - pyta mąż. - Pana widzę tu pierwszy raz - odpowiada policjant.

Właśnie.Zamiast zabrać się za jakiegoś normalnego,przystojnego faceta,to wymyślają i szukają jakichś dziwactw... ;)

Nie zmieniamy tematu! kształt, pochodzenie oraz ogólny wygląd brodawki jest akurat obojętny ;)

Gość IMO12391
xXxXxXxTtTtTt "Zmieniając temat: czy jest tu gdzieś jakaś miła,błyskotliwa kobieta,bez głupich zachcianek?" ­ Zachciewa mu się baśni...zresztą jak na Rycerza przystało. :classic_cool:

Hehe, ok. Myslalam o pieprzyku-brodawka zle mi sie kojarzy

Boona - no dobra. W drodze wyjątku: pieprzyk ewentualnie też może być. Byle jakiś spektakularny, nie kropka nad i.

Krasnal,a co Cię tu przywiało? Zresztą jak pannie głupie pomysły po głowie chodzą,to ja też mogę sobie pofantazjować :P Tylko nic o mnie nie śpiewaj czasem,bo będzie próbowała ciągnąć za język ;)

Gość IMO12391
W porządku. Mam brodaweczkę i tu i taam. :classic_cool:

Ja mam tylko bliznę na twarzy, a nawet trzy blizny, ale dwie pod brodą a jedną na policzku.

Gość xyz142
ja mam

ivo7er-Ja seksowny raczej nie jestem, odstraszam kobiety, mimo że sylwetka ok, ale twarz zjechana.

Gość xyz142
brodawke mam na prawym policzku(bardziej od strony ucha), maly pieprzyk na lewym:)

Gość xyz142
a blizmy mam gdzie indziej

Drodzy Rycerze, opuśćcie swe szpady - jest-ci zwycięzca!! v pozostałym uczestnikom turnieju gratulujemy, nagrody pocieszenia do odebrania w skrzynce. Dziękuję, dobranoc.